Şimdi Ara

osmanlıca lugat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim telefon java programları çalıştırıyor....
    bilgisayarımda da osmanlıca lugat var.. bunu telefona nasıl uyarlayabilirim..
    yardımcı olursanız seinirimm
    üniwersitede bayağı işime yarıcak :)
    saygılar
    hazır program warsa yardım edin bana
    okulu uzatmayım :)

• telefonun markası ne ? bu arada osmlıca lugat programımı var yoksa elinde word ile yazılmış sayfalar dolusu bilgi mi var. eğer elindeki programsa olmaz. ama elindeki herhangi bi programla yazılmış yazı tarzında bişeyse bunu pdf yada jpeg..vs bi şekilde kaydedip telefonda görüntüleyebilirsin.
  • benim tel cx75 kardeş
    dostum elimde bunun programı war...
    word halinde yazılmış yok...
    bi araştırıyım internette var mı acaba...
    walla yardım etseniz çok hürmete geçecek ama..
    aklınızda olsun bu konu hakkında dosya bulursanız ekleyi werin bi zahmet
    saygılar...
  • hocam o telin pdf dosyaları görüntüleyebilme özelliği yok diye biliyorum. ayrıca ekranıda o kdar ahım şahım bişe değil, dolayısıyla sayfa sayfa bilgileri fotoğraflayıp bu fotoları telefon ekranından görüntülemek hem çok verimsiz hemde telefon hafızasında çok yer kaplayacak bi yöntem.

işin özü sen bu sevdadan vazgeç..
  • sağolun dostlarım benimm..
    şaftım kaydı
    böyle bişey bulursanız ama haber werin :D
  • Evet, buldum

Öncelikle ''windows mobile'' ile çalışan bir pocket pc yada smartphone alıyorsun. pocket pc biraz fazla, biz smartphone üzerinde duralım.

Türkiyede bulabileceğin belli başlı iki telefon var; Moptorola mpx200 yada mpx220. bu telefonlardan birini aldığın zaman e-kitap şeklindeki OSMANLI TÜRKCESİ SÖZLÜGÜ nü >>buradan<< indirebilir ve mpx telefonun renkli parlak ekranında sorunsuzca işini görebilirsin. Ayrıca windows mobile telefonların piyasadaki en kaliteli ingilizce- türkçe, türkçe ingilizce sözlükleri çalıştırdığınıda eklemeliyim. Zaten program konusunda windows mobile ayrıcalığı tartışılmaz :P

• Selam;
    Osnmanlıca lügati olan arkadaş bana da gönderebilir mi?Çok lazımda.
  • bilgiayar için istiyorsan google ' da rat hemen bi kaç sonuç çıkıyor. haa telefon için istiyorsan bi üsteki msjımda link var; ancak windows mobile sistemli telefonlarda çalışıyor.
  • tek kopya için lazım yaa.. derslerimiz çok zorr..
    şimdi de telefonu değiştiremem aten.. metelik yok bu ara
    waay be okumak beni öldürüyyoooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicada55

tek kopya için lazım yaa.. derslerimiz çok zorr..
    şimdi de telefonu değiştiremem aten.. metelik yok bu ara
    waay be okumak beni öldürüyyoooo

Osmanlıca kopyayla mopyayla olmaz. Elinden Kamus-i Türki'yi düşürmeyecek, biraz sıkacaksın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.