Bildirim
osmanlıca lugat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefonun markası ne ? bu arada osmlıca lugat programımı var yoksa elinde word ile yazılmış sayfalar dolusu bilgi mi var. eğer elindeki programsa olmaz. ama elindeki herhangi bi programla yazılmış yazı tarzında bişeyse bunu pdf yada jpeg..vs bi şekilde kaydedip telefonda görüntüleyebilirsin. -
benim tel cx75 kardeş
dostum elimde bunun programı war...
word halinde yazılmış yok...
bi araştırıyım internette var mı acaba...
walla yardım etseniz çok hürmete geçecek ama..
aklınızda olsun bu konu hakkında dosya bulursanız ekleyi werin bi zahmet
saygılar... -
hocam o telin pdf dosyaları görüntüleyebilme özelliği yok diye biliyorum. ayrıca ekranıda o kdar ahım şahım bişe değil, dolayısıyla sayfa sayfa bilgileri fotoğraflayıp bu fotoları telefon ekranından görüntülemek hem çok verimsiz hemde telefon hafızasında çok yer kaplayacak bi yöntem.
işin özü sen bu sevdadan vazgeç.. -
sağolun dostlarım benimm..
şaftım kaydı
böyle bişey bulursanız ama haber werin :D -
Evet, buldum
Öncelikle ''windows mobile'' ile çalışan bir pocket pc yada smartphone alıyorsun. pocket pc biraz fazla, biz smartphone üzerinde duralım.
Türkiyede bulabileceğin belli başlı iki telefon var; Moptorola mpx200 yada mpx220. bu telefonlardan birini aldığın zaman e-kitap şeklindeki OSMANLI TÜRKCESİ SÖZLÜGÜ nü >>buradan<< indirebilir ve mpx telefonun renkli parlak ekranında sorunsuzca işini görebilirsin. Ayrıca windows mobile telefonların piyasadaki en kaliteli ingilizce- türkçe, türkçe ingilizce sözlükleri çalıştırdığınıda eklemeliyim. Zaten program konusunda windows mobile ayrıcalığı tartışılmaz :P
-
Selam;
Osnmanlıca lügati olan arkadaş bana da gönderebilir mi?Çok lazımda. -
bilgiayar için istiyorsan google ' da rat hemen bi kaç sonuç çıkıyor. haa telefon için istiyorsan bi üsteki msjımda link var; ancak windows mobile sistemli telefonlarda çalışıyor. -
tek kopya için lazım yaa.. derslerimiz çok zorr..
şimdi de telefonu değiştiremem aten.. metelik yok bu ara
waay be okumak beni öldürüyyoooo -
quote:
Orjinalden alıntı: cicada55
tek kopya için lazım yaa.. derslerimiz çok zorr..
şimdi de telefonu değiştiremem aten.. metelik yok bu ara
waay be okumak beni öldürüyyoooo
Osmanlıca kopyayla mopyayla olmaz. Elinden Kamus-i Türki'yi düşürmeyecek, biraz sıkacaksın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X