Şimdi Ara

Osmanlıspor 1-3 Galatasaray Full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Not: Kanal benim değil.

İlk yarıyı bitirmek üzereyim. Futbolu beğenmedim. Gereksiz pres yapıyorlar; bu gereksiz presi cezalandıran Real'i çok izledik. Karşımızdaki takım çok kötü. Sistemsiz oynayan bir takım var. Anlayış ''Topu ileriye taşıyalım gerisine bakarız''a benziyor. Belli bir planı gerçekleştirmek için daha önceden planlanmış bir ileri çıkış havası yok. Yeni transfler hepsi yetenekli iyi oyuncular.

UEFA'dan elenmek iyi olmuş. Bu takımı sistemli avrupa takımları zorlansalarda yenerlerdi sizde biz bu takıma nasıl yenildik diye birbirinizi yerdiniz. Bir topun üstüne bütün takım gereksiz pres yapıyor hem boş yere kendilerini yoruyorlar hem de sahaya iyi yayılamıyorlar. İyi çalışmış takım seni o gereksiz prese zorlayarak sahada boş alanlar açıp seni zorlar. Bunu avrupa da Galatasaray'a yaptıklarını çok gördük.

Bu takım bu ligde kendini geliştirip, tanıyıp CL'ye giderse gruplardan çıkabilir. Bir çeyrek bizi çok mutlu ederdi.

• 60 dakka zor dayandım. Sıkıcı ötesi bir maç. kapadım şuan. Daha iyi olur umarım takım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8EF5824CF

60 dakka zor dayandım. Sıkıcı ötesi bir maç. kapadım şuan. Daha iyi olur umarım takım.

toplama bir takıma göre inanılmaz sistemli oynadığımızı neden görmüyorsun peki hocam. bence tudor bu kadar farklı oyuncuları birleştirip çok kısa sürede acayip taktikler öğretmiş.
  • Video telif yemiş. Ayrıca Eylül'de form tutarsak sezonun sonunu getiremeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.