Şimdi Ara

Osram'ın yeni bombası, Night Breaker Unlimited ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
15
Favori
53.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özen Ticaret Şaşmaz'a gidip Renault MeganeII iin H7 setten aldım. Diğer araçları bilmem ama Megane'da bariz farketti. Özellikle mesafe ve aydınlatması 10 numara. Megane 7 yıllık olduğundan farlarda sararma var. Onu da halledersem Megane standartları üzerinde bir aydınlatma gücü sağlamış olacak. Bu da yeter...
  • ben bir önceki aracım tipoda osram nb kullandım
    farın birinde delik olduğu için muayeneden geçmedi ve ikisini birden sıfırladım. daha sonra osram taktırdım, kısalar harika ama uzunları beş para etmiyordu, ayrıca çabuk patlayan bi huyu var (2 çiftte aynı sorunu yaşadım)
  • schumici kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. farların aydınlatmasını ve rengini gösteren birkaç foto ekleyebilirseniz çok iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shewalayte

Güle güle kullanın. farların aydınlatmasını ve rengini gösteren birkaç foto ekleyebilirseniz çok iyi olur bence.

çok teşekkür ederim. fotoğrafta rengi fazla beyaz çıkmış, reelde bu kadar beyaz değil. %65 sarı %35 beyaz gibi
     Osram'ın yeni bombası, Night Breaker Unlimited !

• Kısa farlara 7 ay önce taktırdım. Araç da far sensoru var. Belki sensorunden etkisi vardır ama 7 ay dayandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun unlimited alıp 2002 civic aracima kendim taktım. Ama bilmediğim için ampule çıplak elle dokunarak taktım. İnşallah birşey olmaz. Daha hava kararmadi deneyemedim. Deneyince buraya yazarim. Eski ampullerim resmen coptu.
  • Ampulu kullamaya başlayalı 2 ay olmuş.Yağışsız günlerdeki performansından daha öncede belirttiğim gibi memnunum.Ancak yağmur,kar gibi durumlarda resmen kör gibi gidiyorum.Bol yağış olan illerde yaşayan arkadaşlara bu ürünü kesinlikle önermem.
  • Clio RXT aracım var ve mercekli farlara sahip. Sizce nasıl bir ampul almalıyım?
  • http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/3356/Philips-X-treme-Vision-Plus-130-Artirimli-Ampul

Bu ürün çıkmış

Standart far ampul göre yolda% 130 daha fazla ışık verir.
    Yolunuzu çok daha fazla görmenizi sağlar.
    45m kadar daha uzun ışık huzmesi
    Daha güvenli bir sürüş deneyimi için standart% 20 daha beyaz ışık verir
    Işın Rengi:3700K

Bundan almayı planlıyorum.

• evimizdeki iki araca 3 yıl önce bu ampülden takmıstık ve cok memnunuz.şimdiye kadar herhangibi bir patlama vs olmadı aydınlatmasıda gayet guzel.yeni bir arac satın aldık mondeo ona binince diğer araclarımızın farının kıymetini anladık.resmen kör gibi oldum gece sürüşlerinde.iki gün önce netten sipariş verdim ve dün taktırdım ve evet işte dünya varmış resmen güneş gibi doğdu.fiyatı nette 55 tl. araclarımızı otomatik farda bırakmıyoruz.aksam park edince farı kapatıyoruz.bu sayede mars basarken far acık olmuyo ve daha uzun dayanıyor.kısa farlarından memnun olmayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.farlar beyaz değil cok güzel ideal bir renk ve kimseyi rahatsız etmiyor.uzun lafın kısası şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgül -- 30 Ocak 2015; 0:26:21 >
  • nazgül N kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Mümkünse birkaç resim yüklerseniz almayı düşünen arkadaşlar ve konu açısından çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Kısa farlara 7 ay önce taktırdım. Araç da far sensoru var. Belki sensorunden etkisi vardır ama 7 ay dayandı.

Sensörle ilgisi yok, bu ampüllerin ömrü bu..
  • Philips'in yeni ürünü:Philips X-treme Vision +130%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 4 Şubat 2015; 13:47:28 >
  • yukarıdada bir arkadaşta yazmış yağışta çok kötü diye
    haftasonu hadımköy beylikdüzü arasına şiddetli lodos ile birlikte inanılmaz bir yağmur yağdı arabanın farlarda sorun var diye benzinliğe çekip farları kontrol ettim normal yanıyordu ama yağmurda inanılmaz kötüler önümü hiç görmedim karşıdan araba gelmediğinde mecbur uzunlarla gittim huyum değildir ama sisleri dahi yaktım

yağışlı havada bizim gibi sorun yaşayan oldumu acaba?
  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Işık ne kadar beyaz olursa yağmurda o kadar kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 5 Şubat 2015; 0:23:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Işık ne kadar beyaz olursa yağmurda o kadar kötü olur

unlimited aslında okadar beyaz değil hatta sarı bile denilebilir sadece aydınlatması güzel ama yağmurda felaket derecede kötü bunu anladım pazar akşamı
  • @shockwave23
    O siteden alışveriş yapıyorum ama Çin setisinde alman malı ampul biraz şüpheli vakıa
    Şunlar daha gerçekçi
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xnight+breaker+plus&_nkw=night+breaker+plus&_sacat=0

@by_MuKa
    Bir de çakma xenoncuları düşün.
    Bir aksesuarcıdan sarı sis filmi alıp yağmurlu havada kısaların önüne çekip farkı gözlemler misin?

• 2 haftadır kullanıyorum kısalar daha sarı uzunlar daha beyaz.Şimdilik memnunum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.