Şimdi Ara

Osram Night Breaker'a alternatif 2 ampül (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
24.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bulamadım hiçbir yerde osram nightbreaker alacam sanırım :) Tekzende vardı taksitle alayım bari.
  • selam arkadaşlar bnde böyle bi ampul arıyorum ama burda sis yağmur sorun olmadığı için renk tercih ediyorum yolu iyi aydınlatan ve beyaz ışığı fazla olan bi kaliteli ampul önerirmisiniz..
  • selam arkadaşlar bnde böyle bi ampul arıyorum ama burda sis yağmur sorun olmadığı için renk tercih ediyorum yolu iyi aydınlatan ve beyaz ışığı fazla olan bi kaliteli ampul önerirmisiniz..
  • selam arkadaşlar bende byle bi ampul arıyordum ama yolda bırakır diye çekiniyodumm..

bulunduğum şehirde sis yağmur vs. sıkıntı olmadığndan bnm öncelikle istediğim beyaz ışığı iyi vermesi bana önerebileceğiniz yolu iyi aydınltan ve beyaz ışık veren kaliteli bi ampul varmı???
  • kusura bakmayın nette problem var fazladn mesaj gönderdi
  • ne uğraşıyorsunuz osramlarla

oto elektrikçilerde 100w lık ampuller var kutusunda "not for use in europe" yazar

taktırın.....
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 3:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Playas sizin bir internet siteniz falan var mı kredi kartı ile satış yapıyor musunuz?

Var Özelden Gönderdim.İhtiyacın Sıkıntın Olursa Tel İlede Arıyabilirsin Yardımcı Olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: driftking_48

selam arkadaşlar bende byle bi ampul arıyordum ama yolda bırakır diye çekiniyodumm..

bulunduğum şehirde sis yağmur vs. sıkıntı olmadığndan bnm öncelikle istediğim beyaz ışığı iyi vermesi bana önerebileceğiniz yolu iyi aydınltan ve beyaz ışık veren kaliteli bi ampul varmı???

Philips Diamond Vision Serisi en İyisi Ama Gereksiz Derecede Pahalı H4 -h7 75 Lira

Bosch Xenonsilver ve Plus 90'da Şuan Tedarik sıkıntısı Var H4'leri gelmiyor,H7'leri bitti Bitecek 9005-9006'da Sıkıntılı. 35-40 lira civarı

Osram NightBreaker Ve Coolblue suan Distrübütöre Baglı Bir Sıkıntı yok. 30 - 38 arası değişiyor.

Kalite Sıralaması Dersen

Philips
    Bosch
    Osram
    Narva

Osram ve Narva2nın Bazı serileri Çin'de bazılarıı almanya Fabrikasında Üretiliyor,Malzeme ve teknoloji farkı yok ama İşçi farkı nedir bilemem.

TMT marka Kore mallarıda piyasada var fiyat/performans olrak 10-15 lira civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

HB3 (9005) soketi için bana beyaz halojen ampul önerebilecek olan var mı?

Bosch xenon silver pek yaygın olmadığı için hb3 ünü bulamıyorum. Piyasada tek bulabildiğim philips photon xenon effect.

Çin Malları Hariç diğer Markalı Tüm Ürünlerde h4-h7 Hariç sıkıntılı tedarik biraz.

9005-9006 olarak Japon Malı MTECH'lerde gayet kaliteli müşteriden ışık,açı ve ömür acısından bi şikayet olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

Beyaz veya beyazımsı yanan xenon silver türevi ampuller yağışı havalarda doğru düzgün aydınlatamaz bile, philips p2night veya plus90 öneririm.

Philips'te Diamond Vision serisi p2night'tan daha verimli Fiyatta cok fark yok aslında.

Yanlız Diamond Serisi İlk Cıkan Ürünleri 70'ten aşağı hiçbir yer satamaz Çin Üretimi değildi Çünkü Eu Üretimdi.

Bi zaman Sonra Çin Üretimliler geldi ve Fiyatlar 45 Tl ye kadar düştü.

Piyasa bu kadar karışık ve yanıltıcı o yüzden dikkatli almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Philips Diamond Vision Serisi en İyisi Ama Gereksiz Derecede Pahalı H4 -h7 75 Lira

Bosch Xenonsilver ve Plus 90'da Şuan Tedarik sıkıntısı Var H4'leri gelmiyor,H7'leri bitti Bitecek 9005-9006'da Sıkıntılı. 35-40 lira civarı

Osram NightBreaker Ve Coolblue suan Distrübütöre Baglı Bir Sıkıntı yok. 30 - 38 arası değişiyor.

Kalite Sıralaması Dersen

Philips
    Bosch
    Osram
    Narva

Osram ve Narva2nın Bazı serileri Çin'de bazılarıı almanya Fabrikasında Üretiliyor,Malzeme ve teknoloji farkı yok ama İşçi farkı nedir bilemem.

öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.. bende uzun zamandır osram takmayı düşünüyodum ama kulaktan dolma bilgilerle çekiniyodum.. ama şimdi düşünmeme gerek yok parayı ayarlarsam philips yoksa mecburen osram NB takacam tekrar sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: driftking_48

quote:

Kalite Sıralaması Dersen

Philips
    Bosch
    Osram
    Narva

öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.. bende uzun zamandır osram takmayı düşünüyodum ama kulaktan dolma bilgilerle çekiniyodum.. ama şimdi düşünmeme gerek yok parayı ayarlarsam philips yoksa mecburen osram NB takacam tekrar sağolun..

wala dostum elimden geldiğince uzun aydınlıtı yazmaya calıştım.tercihin isteğine göre en uygunu.
    Ama elektrik işi şanstır birazda çinler bazen 1-2 sene giderken patlayan boshlar philipsler biliyorum 1 haftada.,

yardımım dkunduysa ne mutlu

• quote:

wala dostum elimden geldiğince uzun aydınlıtı yazmaya calıştım.tercihin isteğine göre en uygunu.
    Ama elektrik işi şanstır birazda çinler bazen 1-2 sene giderken patlayan boshlar philipsler biliyorum 1 haftada.,

yardımım dkunduysa ne mutlu

ewt gerçekten yardımcı oldun büyük ihtimalle philips alırım heralde çünkü bnim isteğim öncelikli daha çok beyaz ışık verip geceleri aydınlatmada problem yapmaması...
  • Philipsin 1-2 Sene rafta beklemiş ürüleri eu üretimdir.
    Yeni Üretimleri ise Çin

Bi yerde 70 lira bi yer 40 lira görürsen şaşma
  • quote:

Philipsin 1-2 Sene rafta beklemiş ürüleri eu üretimdir.
    Yeni Üretimleri ise Çin

Bi yerde 70 lira bi yer 40 lira görürsen şaşma

orası kesin zaten.. geçenlerde sormuştum narva çift ampüle 15 tl istdi adam başka yerde 25-30 arası zaten benim bütçede 45-60 arası fazlası zaten xenon.. ama xenon takmayı düşünmüyom connecte xenon taktınmı karşıdaki adama apaçık işkence oluyo.. tabi trafikçi amcalarımın kesecekleri ceza da cabası:)
  • Nightbraker PLUS Serisi Çıkmış bu arada konuya up olsun.Fiyatlarıda makul ilgilileree

H1 İçin TIKLA
    H4 İçin TIKLA
    H7 için TIKLA
    H3 İçin TIKLA

• selam arkadaşlar araç imzamda yazılı benim farlar xenon
    sisler de sarı
    istiyorum ki sislerimde beyaz olsun sislere xenon taktırmak istemiyorum ama beyaz yansın kaliteli birşey olsun diyorum
    anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitralyoz66

selam arkadaşlar araç imzamda yazılı benim farlar xenon
    sisler de sarı
    istiyorum ki sislerimde beyaz olsun sislere xenon taktırmak istemiyorum ama beyaz yansın kaliteli birşey olsun diyorum
    anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler

Ampul tipiniz H? bilmiyorum ama...

Osramın 4300K'lik mega white modelini veya
    Yine Osram'ın 5000K'lık Hyper white modelini tavsiye ederim...5000K,4300K'ya göre daha beyazdır...
  • teşekkür ediyorum cevabınız için bende h? bilmiyorum
    dediğiniz ampullerin fiyatı ne kadar acaba birde nereden uyguna temin edebilirim teşekkürler pm atarsınız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.