Şimdi Ara

ÖSS BAŞARI ÖDÜLLERİNİ HANGİ ÜNİV.LER DUYURDU? BİLGİSİ OLAN BURAYA!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARAMIZDA DERECE YAPAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ....

• MESELA İTÜ AÇIKLAMIŞ::

2009 yılında yapılan ÖSS SAY-2 puan türünde AOBP’ nin 0.8 katsayısı ile çarpılması sonucu bulunan Y-ÖSS puanı esas alınarak, aşağıda verilen derecelere giren ve İTÜ’ yü tercih edip İTÜ lisans programına kayıt yaptıran öğrencilere 4 yıl süreyle başarı derecelerine göre çeşitli miktarda “İTÜ Başarı Ödülü” verilecektir. İTÜ Başarı Ödülü İngilizce Hazırlık Dönemini de kapsamaktadır;

1-100 arası:

- 20 000 TL nakit para ödülü (sadece birinci eğitim-öğretim yılında bir kez)
    - 9 ay süreyle ayda 1500 TL
    - Diz üstü bilgisayar (öğrenim süresince 1 adet)
    - İTÜ ARI-TEKNOKENT' te şirket açma önceliği
    - Öğrenim süresince Gölet veya Gümüşsuyu’ nun yüksek standartlı yurtlarında tek kişilik odalarda ücretsiz konaklama olanağı
    Koşul: Başarı ve yurt ödülü her eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencinin genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 3.00’ ın altına düşmesi durumunda kesilir.

101-500 arası:

- 9 ay süreyle ayda 1000 TL
    - Diz üstü bilgisayar (öğrenim süresince 1 adet)
    - İTÜ ARI-TEKNOKENT' te şirket açma önceliği
    - Öğrenim süresince Gölet veya Gümüşsuyu’ nun yüksek standartlı yurtlarında iki kişilik odalarda ücretsiz konaklama olanağı
    Koşul: Başarı ve yurt ödülü her eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencinin genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 3.00’ ın altına düşmesi durumunda kesilir.

501-1000 arası:

- 9 ay süreyle ayda 500 TL
    - Öğrenim süresince Vadi veya Ayazağa’ nın standart yurtlarında ücretsiz konaklama olanağı

1001-2000 arası:

- Öğrenim süresince Vadi veya Ayazağa’ nın standart yurtlarında ücretsiz konaklama olanağı

2001-5000 arası:

- İTÜ yurtlarına kayıt önceliği hakkı.

İTÜ Sporcu Ödülü
    Branşında milli sporcu olan veya milli takım hazırlık kampına çağrılmış olan yada takım sporlarında bir takımın yıldız-genç seviyesinde 4 yıl oynamış olan ve halen faal olarak spora devam eden öğrencilere;
    - 9 ay süreyle ayda 500 TL
    - İTÜ yurtlarına kayıt önceliği hakkı,
    Koşul: Öğrenci ilgili branşta İTÜ’ de faaliyetlere katılacaktır.
    -----
    http://www.oss.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=742
    -----

• Hocam harbi burs canavarısın.
  • hocam öğrencinin hali naparsın yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Hocam harbi burs canavarısın.

• birtek itü yü duyduk ama ilk 100 e girecek öğrencilere gerçekten iyi burs veriyorlar
  • Boğaziçi Y-Puanında ilk 5'e girenlere ( Türkiye'de ) veriyormuş sadece

bkz:http://www.finaid.boun.edu.tr/bursdetay.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Boğaziçi Y-Puanında ilk 5'e girenlere ( Türkiye'de ) veriyormuş sadece

bkz:http://www.finaid.boun.edu.tr/bursdetay.html

• Sabancı yollamıs bıze brosur falan.Gercı bellı ondakı burslar

Ustun Basarı Bursu
    Onur Bursu
    Basarı Bursu var.
  • üniversiteler suskun bu sene.. kadir has nasıl coşmuştu 2008 de.. bu sene en iyi çıkışı itü yaptı şimdiye kadar.. belki daha erken olduğundan bu sessizlik hakim.. "fırtına öncesi sessizlik"
  • Kadir Has'ın geçen seneki bursları aynen devam ediyor ki? Girin sitesine bakın.
  • bahçeşehir ilk 2000 e 1500 tl beslenme-barınma bursu veriyormuşşşşş...........
  • kılavuz tablo34 ü incelerseniz tüm bilgiler yazıyor orda. kılavuz tablo34koşullar ı tablo 4 le beraber kullanacaksınız.tablo 4 te özel açıklamalr ve koşullar sekmesinde kimi sayılar yazr işte o tablo 34 teki açıklamaların numarasıdır.baktığınız üni.bölümün yanındaki numaralara bakıp gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sicknessss

kılavuz tablo34 ü incelerseniz tüm bilgiler yazıyor orda. kılavuz tablo34koşullar ı tablo 4 le beraber kullanacaksınız.tablo 4 te özel açıklamalr ve koşullar sekmesinde kimi sayılar yazr işte o tablo 34 teki açıklamaların numarasıdır.baktığınız üni.bölümün yanındaki numaralara bakıp gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

• tam ticaret ya şaka gıbı
  • odtü de veriyor. bana yollamışlar bişeyler orda yazıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.