ARAMIZDA DERECE YAPAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ....
MESELA İTÜ AÇIKLAMIŞ::
2009 yılında yapılan ÖSS SAY-2 puan türünde AOBP’ nin 0.8 katsayısı ile çarpılması sonucu bulunan Y-ÖSS puanı esas alınarak, aşağıda verilen derecelere giren ve İTÜ’ yü tercih edip İTÜ lisans programına kayıt yaptıran öğrencilere 4 yıl süreyle başarı derecelerine göre çeşitli miktarda “İTÜ Başarı Ödülü” verilecektir. İTÜ Başarı Ödülü İngilizce Hazırlık Dönemini de kapsamaktadır;
1-100 arası:
- 20 000 TL nakit para ödülü (sadece birinci eğitim-öğretim yılında bir kez) - 9 ay süreyle ayda 1500 TL - Diz üstü bilgisayar (öğrenim süresince 1 adet) - İTÜ ARI-TEKNOKENT' te şirket açma önceliği - Öğrenim süresince Gölet veya Gümüşsuyu’ nun yüksek standartlı yurtlarında tek kişilik odalarda ücretsiz konaklama olanağı Koşul: Başarı ve yurt ödülü her eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencinin genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 3.00’ ın altına düşmesi durumunda kesilir.
101-500 arası:
- 9 ay süreyle ayda 1000 TL - Diz üstü bilgisayar (öğrenim süresince 1 adet) - İTÜ ARI-TEKNOKENT' te şirket açma önceliği - Öğrenim süresince Gölet veya Gümüşsuyu’ nun yüksek standartlı yurtlarında iki kişilik odalarda ücretsiz konaklama olanağı Koşul: Başarı ve yurt ödülü her eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencinin genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 3.00’ ın altına düşmesi durumunda kesilir.
501-1000 arası:
- 9 ay süreyle ayda 500 TL - Öğrenim süresince Vadi veya Ayazağa’ nın standart yurtlarında ücretsiz konaklama olanağı Koşul: Başarı ve yurt ödülü her eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencinin genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 3.00’ ın altına düşmesi durumunda kesilir.
1001-2000 arası:
- Öğrenim süresince Vadi veya Ayazağa’ nın standart yurtlarında ücretsiz konaklama olanağı Koşul: Başarı ve yurt ödülü her eğitim-öğretim yılı sonunda öğrencinin genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 3.00’ ın altına düşmesi durumunda kesilir.
2001-5000 arası:
- İTÜ yurtlarına kayıt önceliği hakkı.
İTÜ Sporcu Ödülü Branşında milli sporcu olan veya milli takım hazırlık kampına çağrılmış olan yada takım sporlarında bir takımın yıldız-genç seviyesinde 4 yıl oynamış olan ve halen faal olarak spora devam eden öğrencilere; - 9 ay süreyle ayda 500 TL - İTÜ yurtlarına kayıt önceliği hakkı, Koşul: Öğrenci ilgili branşta İTÜ’ de faaliyetlere katılacaktır. ----- http://www.oss.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=742 -----
Hocam harbi burs canavarısın.
hocam öğrencinin hali naparsın yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
Hocam harbi burs canavarısın.
birtek itü yü duyduk ama ilk 100 e girecek öğrencilere gerçekten iyi burs veriyorlar
Boğaziçi Y-Puanında ilk 5'e girenlere ( Türkiye'de ) veriyormuş sadece
üniversiteler suskun bu sene.. kadir has nasıl coşmuştu 2008 de.. bu sene en iyi çıkışı itü yaptı şimdiye kadar.. belki daha erken olduğundan bu sessizlik hakim.. "fırtına öncesi sessizlik"
Kadir Has'ın geçen seneki bursları aynen devam ediyor ki? Girin sitesine bakın.
bahçeşehir ilk 2000 e 1500 tl beslenme-barınma bursu veriyormuşşşşş...........
kılavuz tablo34 ü incelerseniz tüm bilgiler yazıyor orda. kılavuz tablo34koşullar ı tablo 4 le beraber kullanacaksınız.tablo 4 te özel açıklamalr ve koşullar sekmesinde kimi sayılar yazr işte o tablo 34 teki açıklamaların numarasıdır.baktığınız üni.bölümün yanındaki numaralara bakıp gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: sicknessss
kılavuz tablo34 ü incelerseniz tüm bilgiler yazıyor orda. kılavuz tablo34koşullar ı tablo 4 le beraber kullanacaksınız.tablo 4 te özel açıklamalr ve koşullar sekmesinde kimi sayılar yazr işte o tablo 34 teki açıklamaların numarasıdır.baktığınız üni.bölümün yanındaki numaralara bakıp gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
tam ticaret ya şaka gıbı
odtü de veriyor. bana yollamışlar bişeyler orda yazıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme