Şimdi Ara

Öss sonucu görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kardesim oss ye girdi fakat sonuclara baktıgımızda resimdeki gibi puanları gozukmuyor. Sitede herhangi bir bilgi de vermemis. Bilen biri varsa lütfen yardım etsin yarın bir okula danışacagım fakat okula gidemeyebilirim. O yuzden yardımlarınıza cok ihtiyacım var. Lütfen kesin bilgisi olan yardım etsin
    http://img196.imageshack.us/i/adszger.jpg/ Sonuçlar resimdeki gibi, AOBP puanları dısında hiçbir sey gozükmüyor çizgiler var. Bi yardım edin lutfen cıkamadık işin içinden bi turlu

Öss sonucu görünmüyor

• Başvururken ya internette gözükmesin seçeneği seçilmiş ya da herhangi bir puan türünden 0,25 net üzeri yapılamadığından puanlar hesaplanmamış.

Elinize sonuç belgesi ulaşmadı mı acaba ?
  • O belge hiçkimseye gelmedi bizim burda bende gittim postaneye baktım var mı diye onlar da gelmedi bize dediler. Hiç kimsenin gelmemiş. Başvuru olayı da her seneki gibiydi tani öyle bir secenek işaretlenmedi.
    ilgi içn saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaredeviL* -- 1 Ağustos 2009; 21:12:03 >
  • upp..
  • Konuyu yukarıya taşıyorsunuz da bu seçeneklerden başka herhangi olabilecek bir seçenek yok.Yapmanız gereken ösym'nin iligi bürolarını başvurup durumun iletilmesi ve ne olduğunun öğrenilmesi gerekir.
  • Bölümü işaretlemeyi unutmuştur? Sahi, bölümü biz mi işaretliyorduk sınavda, yoksa hazır kodlanmış olarak mı geliyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Bölümü işaretlemeyi unutmuştur? Sahi, bölümü biz mi işaretliyorduk sınavda, yoksa hazır kodlanmış olarak mı geliyordu?

Bölüm değilde kitapçık türü işaretlenmemiş olabilir,onu hesaba katmayı unutmuşum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oldu heralde öyle birşeyler. Neyse yardımınız için sagolun en iyisi bir ögretmene danısmak. Bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.