Şimdi Ara

öss tercih ? - askerlik tecil - aöf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayın 11 i son biliyordum ben tercih olayını bugün gittim tercih ücretini yatırma süresi ayın 9 unda son muş acaba bu konuda bir bilgisi olan varmı yapabileceğim birşey ?
    ösym sayfasına fln baktım bir şey göremedim genelde tarihi uzatıyorlardı.

bir de eğer tercih yapamassam askerliği 1 kere tecil ettirmiştim bir yıl daha tecil ettirme hakkım varmı aydınlatırsanız sevinirim.

NE YAPABİLİRİM yaa acayip moralim bozuldu

aöf: bir yıl sınıfta kaldım 2. yıl harç yatırmadım hiç sınavlara falan da girmedim acaba kaydım siliniyormu yoksa gidip başvursam devam edebilirmiyim ?

(2. paket cigara bitti bu sabaha kadar 3. sü de biter nasıl yaptık bu salaklıgı anlamadım halen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moses19 -- 10 Ağustos 2006; 21:55:38 >

• Geçmiş olsun.
  • bi şansın daha var ek kontenjanla tercih yaparsın(mesela açıköğretim)tabi bu süre içinde seni askere almazlarsa
  • ya nası kacırabilirsin tercihleri
  • yurt dışındaydım , bügün geldim,

bu ek kontenjan olayı ne zaman oluyor ? aöf yeterli zaten bir yıl daha hazırlanacağız mecbur.

edit: ek kontejan yazmak için ücret yatırmış ve tercih yapmış olmak gerekli değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moses19 -- 10 Ağustos 2006; 21:50:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moses19

yurt dışındaydım , bügün geldim,

bu ek kontenjan olayı ne zaman oluyor ? aöf yeterli zaten bir yıl daha hazırlanacağız mecbur.

edit: ek kontejan yazmak için ücret yatırmış ve tercih yapmış olmak gerekli değilmi ?

tercih yapmış olman gerekmiyor aynı şeklde para yatırmanda gerekmiyor.ek kontenjan 26 ağustostan sonra 1-2 hafta içinde açılır.o zman tercih yapabilmek için yine para yatırcaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

quote:

Orjinalden alıntı: moses19

yurt dışındaydım , bügün geldim,

tercih yapmış olman gerekmiyor aynı şeklde para yatırmanda gerekmiyor.ek kontenjan 26 ağustostan sonra 1-2 hafta içinde açılır.o zman tercih yapabilmek için yine para yatırcaksın.

inş. dogrudur allah razı olsun içimi rahatlattın ama yinede kurt var içimde bu konuyla ilgili bi link fln varmı ösym nin sayfası çöplük gibi hiç bir şey bulamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meslek Lisesi Askerlik Erteleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.