Şimdi Ara

Oss tercih zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Söz2 316 puan aldım. 15700 küsür sıradayım. Şu iki seçenekte kararsızım. Eskişehir iletişim , İstanbul Ünv Coğrafya yada Sineme ve Televizyon mu versem .. Siz olasanız hangisini tercih edersinisiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 26 Temmuz 2007; 11:26:15 >

• yaw bende 372 puan aldım ama hangi üniversiteyi tercih etceğimi bilmiyorum odtümü boğaziçimi ikisindende çağırdılar ama kafam karışık
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

yaw bende 372 puan aldım ama hangi üniversiteyi tercih etceğimi bilmiyorum odtümü boğaziçimi ikisindende çağırdılar ama kafam karışık

gafamı yapıyon odtü tabii
  • 7 puan takm??s?n helal. ben anadolu ileti?im derim bir zamanlar istedi?im için heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: MURATSPLAT

Merhabalar.
    Söz2 316 puan aldım. 15700 küsür sıradayım. Şu iki seçenekte kararsızım. Eskişehir iletişim , İstanbul Ünv Coğrafya yada Sineme ve Televizyon mu versem .. Siz olasanız hangisini tercih edersinisiz...

• quote:

yaw bende 372 puan aldım ama hangi üniversiteyi tercih etceğimi bilmiyorum odtümü boğaziçimi ikisindende çağırdılar ama kafam karışık

Valla senin tercihin daha kolay Sosyal yaşam nerde iyi ise orayı tercih ver. Boğaz içi daha iyidir..
  • quote:

Merhabalar.

eskişehir iletişim ardına da ist. sinema tv ben olsam bu şekilde yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaW331

quote:

Merhabalar.

eskişehir iletişim ardına da ist. sinema tv ben olsam bu şekilde yaparım

Cevaplar için teşekkürler ...

İletişim mezunları tam olarak ne yapar. Ben bunu net bir yere koyamıyorum.. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    birey b zorluk derecesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muratsplat radyo sinema tv diyosunda ben de bir sözelciyim ve 29 bininci falanım ben halkla ilişkiler tercih edicem sence de halkal ilişkiler daha iyi değil mi?
  • oo bi rakip daha bende halkla ili?kileri dü?ünüom söylede önünü kesmiyim karde?
    quote:

Orjinalden alıntı: thepunisher35

Muratsplat radyo sinema tv diyosunda ben de bir sözelciyim ve 29 bininci falanım ben halkla ilişkiler tercih edicem sence de halkal ilişkiler daha iyi değil mi?
  • ÜniLéE hak eden kazansın
  • quote:

PFF
  • aynen karde? izmir ankara yerle?irsem ne mutlu bana... ve tüm adaylara
    quote:

ÜniLéE hak eden kazansın
  • quote:

Muratsplat radyo sinema tv diyosunda ben de bir sözelciyim ve 29 bininci falanım ben halkla ilişkiler tercih edicem sence de halkal ilişkiler daha iyi değil mi?

thepunisher35 , Halkla ilişkiller daha iyi olduğu(daha geniş yelpazeli olduğu kesin) ama benim başka bir düşüncem İyi bir üniversitede okuyp kendimi geliştirmek. Yani mezun olduğum bölüme göre iş bulacağımı pek ummuyorum. Ben Anadoluda yaşayan biriyim. Anadoluda iş alanaları kısıtlı. Bu Yüzden İstanbulda herhangi bölüm olsun , ne olacağı pek önemli değil. Ama Anadolu Üniversitesini verirsem mecburen okuduğum bölümle ilgili bir iş bulmam gerekecek. Bulabilecek miyim ? Yanii Sakal bıyık meselesi..

Çok soru işareti var.
  • quote:

quote:

thepunisher35 , Halkla ilişkiller daha iyi olduğu(daha geniş yelpazeli olduğu kesin) ama benim başka bir düşüncem İyi bir üniversitede okuyp kendimi geliştirmek. Yani mezun olduğum bölüme göre iş bulacağımı pek ummuyorum. Ben Anadoluda yaşayan biriyim. Anadoluda iş alanaları kısıtlı. Bu Yüzden İstanbulda herhangi bölüm olsun , ne olacağı pek önemli değil. Ama Anadolu Üniversitesini verirsem mecburen okuduğum bölümle ilgili bir iş bulmam gerekecek. Bulabilecek miyim ? Yanii Sakal bıyık meselesi..

Çok soru işareti var.

tamam dostum sen de haklısın umarım istediğn gibi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.