Şimdi Ara

össde nüfus cüzdanı yerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öss'ye girmek için giriş belgesinde pasaport da olur diyor; bu pasaportun geçerlilik tarihinin dolması önemli değildir değil mi? nasıl olsa kimlik bilgileri ve fotoğraf var.
    bugün cüzdanı açtım nüfus cüzdanı yok. geçen yıl ki pasaportum var ama şu anda geçerli değil. dersane-okul kartı filan var. nüfus cüzdanının fotokopisi de var fakat kendisini bi türlü bulamadım, yok..

• ehliyetin falan yok mu?sorun çıkarabilirler belki
  • Ehliyetin varsa kabul ediyorlar, keşke biraz daha önce farketseydin nüfus cüzdanını kaybettiğini ya...
  • bide şu fotoğraf işi çok sorun olurmu acaba ya benim kimlikteki fotoğraf lise 1 yada 2 den kalma pek değişmedim gerçi
  • Sana benziyosa fotograf, sorun olmaz. Sonucta fotonun ne zaman cekildigini nereden bilsin kapidaki herif.
  • tarihine bakacaklarını sanmam ama ne var ne yoksa al yanına öle git ;) sonuç olarak sınav giriş belgende tc kimligin yazıyo.. pasaportunda da yazıyordur.. tarihini kontrol etmezler heralde.. almazlarsa da dava açarsın.. kılavuzda "geçerli pasaport" yazmıyo diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 13 Haziran 2009; 19:14:44 >
  • çok şükür buldum hiç beklenmedik bir olay aman siz siz olun bir hafta önceden her şeyi kontrol edin

bana ders oldu
    inşallah tüm girecekler arkadaşlar da haklarında hayırlı sonuçlarla ben de dahil çıkarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÖF ve Öğrenci Akbili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.