Şimdi Ara

ÖSYM BAŞVURU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çarşamba günü YGS/LYS sınavı için başvuru yaptım okuldan bi kağıt verdiler. sadece parayı yatırmamı ve verilen şifreyi değiştirmemi söylediler okuldan çıktıktan sonra parayı yatırdım evde şifreyi değiştirmeye girdiğimde kağıtta ''var olan şifrenizi kullanınız'' yazıyodu. bugün okulda müdür yardımcısına sordum ptt den değiştiriceksin dediler ptt ye gittim biz öyle bişey yapmıyoruz dediler........................
    Sizce Ne yapmam gerekiyor pazartesi günü son gün hafta sonlarıda okullar kapalı oluyor ne yapıcam

• Kagıttaki şifre ile giriyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gürjz kullanıcısına yanıt
    Osym merkezine gidiceksin.(5tl aliyolar sifre icin.)
    Okul yapiyodu aslinda

• ati1919 kullanıcısına yanıt
    kağıtta şifre yok ''Var olan şifrenizi kullanınız'' yazıyo
  • SELAMUN ALEYKUM

Babam ÖSYM başvuru merkezinde çalışıyordu sordum,
    Eski şifreni soruyor sana,yeni şifre verilseydi kağıtta yazarmış...
    Eski şifreni hatırlıyorsan gir eğer hatırlamıyorsan siteden şifremi unuttum diyip sana sorulacak güvenlik sorularını hatırlıyorsan şifreni kurtarabilirsin...
    Eğer olmazsa,pazartesi günü babam ayarlıyabileceğini söyledi..
    İYİ FORUMLAR...
  • dostum sen daha önceden sınava girmişsin o zaman..
    ilk kez giriyorsan varolan şifre diye bir şey olmaz kağıtta yazan şifren olur sadece...
    ve muhtemelen hoca sana sormadı şifreni biliyor musun diye ve yeni şifre talep etmediğin için bu şekilde oldu...
    ama bilgilerin tamsa yani başvurudan sonraki sana verilen formdaki bilgilerin doğruysa bu sınava girmen için engel değil...
    sadece değişiklik yapamazsın bilgilerinde o kadar , sınavına girersin.
    ösym bürosu araştır bi googledan sana en yakın merkezi bul oraya git yine de yeni şifre al sen ne olur ne olmaz bulunsun lazım olur belki..
    okuldan yeni şifre alınıyor olması lazım sen başka bir okula git en iyisi , hocam şifremi unuttum hatırlamıyorum diyip yeni şifre almak istediğini söyle, alırsın yeni şifreyi ücret karşılığı olması lazımdı diye hatırlıyorum. ve son olarak dengesiz bir müdür yardımcısına denk gelmişsin biraz.
    kolay gelsin, sınavda başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 17 Ocak 2015; 12:52:07 >

• Sınava daha önce girmediysen kağıdın altında üstünde sağında solunda şifre olması lazım onu girip yeni şifre koyman lazım önceden girip şifreni unuttuysan ptt yeni şifre mi ne alıyorlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asal Yoklama Başvurusu
    3 yıl önce açıldı
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Bedelli Askerlik Başvuru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DerinDarbe61 D kullanıcısına yanıt
    daha önce askeri lise sınavlarına girdiğim için böyle olmuş ösym nin sitesinden denedim ama güvenlik sorusunun cevabını hatırlayamadım. yanlış girincede iptal oldu ösym yi aradım Marmara üniversitesinde göztepe kampüsüne gitmem gerekiyormuş.Pazartesi günü sabah erkenden oraya gidicem inşallah bi sorun çıkmadan hallolur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.