Şimdi Ara

Ösym bizle oynuyor resmen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay bir matematik sınavı yapıp mf 4 puanlarının artmasını sağladılar artık her türlü istedikleri olacaktı , sonra değişik bir fizik sınavı yaptılar , amaç bize sınav zordu dedirttirip puanların yükselmesini sağlamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muazzam

• Hımmmmm
    Mantikli.

• Aynen kardesim garip sorular sorarak birsey yaptiklarini zannediyorlar.suanda ben kara kara dusunuyirum tıp olur mu diye.sinavdan once daha az stresliydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: a moonchild

Muazzam

• Ya çok değişik bir kurum gerçekten ösym.Ben son iki ay güzel bir biçimde türev ve integral kasmıştım.Adam eleyeceğim yer orasıydı yani.Yıllardır da bu kısımlardan zorluyorlardı zaten.Sorduğu soru grafik vermiş altındaki alan,şaka gibi ..
    Hele fizik evlere şenlik.Sözele geçirin de kurtulalım.Boya nedir arkadaş lys sınavında boya nedir ya?Çıldırıyorum yemin ediyorum 3 yanlışım da şu saçma sorulara gitti fizikte yok modellemeymiş boyaymış atma dalga oluşturmaymış.Umarım yanlış anlaşılmam ama çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor,bu saçma kurumun sınavları yüzünden binlerce insan istediği yerlere gelemiyor çok büyük potansiyeli olmasına rağmen.Rabbim sonumuzu hayırlı etsin..
  • Aynştaynın sol izafiyet teorisinden mi dustun? Harikulade bir mantık

• quote:

Orijinalden alıntı: Slade Wilson

Ya çok değişik bir kurum gerçekten ösym.Ben son iki ay güzel bir biçimde türev ve integral kasmıştım.Adam eleyeceğim yer orasıydı yani.Yıllardır da bu kısımlardan zorluyorlardı zaten.Sorduğu soru grafik vermiş altındaki alan,şaka gibi ..
    Hele fizik evlere şenlik.Sözele geçirin de kurtulalım.Boya nedir arkadaş lys sınavında boya nedir ya?Çıldırıyorum yemin ediyorum 3 yanlışım da şu saçma sorulara gitti fizikte yok modellemeymiş boyaymış atma dalga oluşturmaymış.Umarım yanlış anlaşılmam ama çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor,bu saçma kurumun sınavları yüzünden binlerce insan istediği yerlere gelemiyor çok büyük potansiyeli olmasına rağmen.Rabbim sonumuzu hayırlı etsin..

Zaten istediğiniz neti yapamayınca yok şu sorulurmu yok bu sorulur mu senin çok çalıştığın çok ince detaylarıyla öğrendiğin konudan adamlar zor sormak zorundamı, sadece senin için mi hazırlanıyor bu sınav sadece senin mi hedeflerin var bu kadar bencil olmayın.

Boya soruyosa herkese soruyor adam meb kitabına kabak gibi koymuş aynısını (bende yapamadım o soruyu ama buraya gelip ağlamıyorum) bir zahmet bakıverseydin meb kitabına daha önemli işlerin mi vardı.

Kusura bakmayında Ösymyi cidden tebrik ediyorum.Öyle bir sınav hazırlamışlarki 400 bin kişinin normlarını altüst ettiler ederlerde edeceklerde

• Sen bunu sinavlara ölcücü diyorsan daha konusmaya gerek yok gercekten.Yaptiklari kelime oyunlari sacma cumlelerle insanlari yanlisa yonlendirince cok ölcücü oluyor herhalde sinav.Ben ayrica sadece kendim icin konusmadim geometriye zerre calismadigim halde yapabildim cogu soruyu bu da sacma yani anlayacagin.Bi forumda gezersen su tartismali biyoloji kimya sorularini bi incele ne demek istediğimi anlayacaksın.

• arkadaş haklı kardeş boya nedir ya, eleyeceksen daha guzel sorular illaki bulabılırsın
  • çok teferruatlı bir iş yapmış oldun
  • Kelime oyunuyla adam elemeyi mi savunuyorsun sen şimdi burda? Ölçmesi gereken şey bilgi seviyesidir + olarak kelime oyununu fark eden bir öğrenci bile kolay kolay işaretleyeceği şıktan vazgeçmez en fazla boş bıraktırabilir.
  • Yüksek methiyelerinizden(medhiyede olabilir yok bonzhiyye meka) dolayı teşşekkür ediyorum bu sınavlar bizim zekamızı kutsamayla basarken +1 e kadar düşürdü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.