Şimdi Ara

ÖSYM Fotoğrafı değiştirebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 yıl önce bi kaza geçirip burnum kırıldı zamanla tipsizin tekine dönüştüm (biraz büyük burnum var yani) ve 1,2 aya rinoplasti olcam. ÖSYM fotoğrafımı da bu gerekçeyle değiştirebilirmiyim?

Fotoğrafın çekildiği yıl da tipsizim hala tipsizim zoruma gidiyor değiştirmek istiyorum yani

• Zamanında ÖSYM'ye fotoğraf değişikliği için başvurmuştum, dilekçe ile Bilkent'e bizzat başvurdum. Kabul etmediler. Ne zaman ki fotoğrafın süresi doldu o zaman yeni fotoğrafı çektiler. Dilekçeyle başvurun, eğer büyük bir değişiklik varsa kabul edebilirler.
  • Ben askeri liseye girerken çektirmiştim lise bitiminde daha 200 gün gibi bir şey vardı dilekçe yolladım hallettiler
  • fotoğraf geçerlilik süresi 50 aydır bundan önce değiştirilmesi için sanırım bitişe belirli bir süre kalmış olmalı ya da dilekçeyle başvurmalısınız
  • HAYIR, keşke bende değiştirebilsem ama hayır. Profil oluşturulurken hangisiyse o.
  • rehberlikce sanki gicikligina cekmis gibi fotografi. her gordugumde kendisini anicam artik
  • Anladım peki ÖSYM kurumuna vs mi gitçem yoksa dilekçeyi internetten vs mi yollamalıyım?
  • TheXenos kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok hocam ama kuruma gitmenize gerek olduğunu sanmıyorum muhtemelen posta ile dilekçenizi ulaştırmalısınız siz en iyisi ösym yi arayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.