Şimdi Ara

Ösym ile itirazı görüştüm. Dilekçe yazacaklar içeri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: provehito in altum

arkadaşlar öncelikle optikler ne zaman açıklanıcak diye sordum. kadın bana yoğun bir şekilde çalışıyoruz, bugün açıklanabilir dedi. bende en son ne zaman açıklanır tercihler başlayacak dedim. o da size bir süre veremem dedi. ulan anlamıyorum nasıl bir kurum bu ya? amk jpeg dosyalarını yüklemek ne kadar sürebilir allah aşkına? herneyse dedim bu 5tl lik itiraz ile 50tl lik itiraz arasında ne fark var. 5tl lik genel bir olay, 50tl lik ankaraya çağrılıp kendi kağıdını inceliyormuşsun. eğer gerçekten cevaplarınızdan eminseniz benim önerim verin 50tl yi gidin inceleyin arkadaşlar 1 net bile sizi bir hayli öne atar. hakkınızı arayın.

5liralik islem nasil oluyor tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meilion

Arkadaşlar benim diploma puanım 92,54 gecen sene yerleştiğim için bu sene obp kırıktı. Lys beklediğimden daha kötü geldi. Sıralama 11k daha önce kırık obp ile ilgili örnek olmadığı için ne kadar geri atacağını bilmiyordum. 10k geri attı. Sizce bu doğru mu yoksa itiraz etmeli miyim? Türkiye çalkalanıyor zaten ösym sınavları yanlış okudu diye. Kafam çok karışık.

itiraza gerek yok hocam zaten 11k ile 20k arasına bakarsan 25 puanlık bir fark vardı fazla degıl o yüzden krık obp o kadar atması doğal bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

quote:

Aynı sıkıntı bende de var. Obp 10k geri atmış. Fizik 3y beklerken 8y geldi. Matematik hiç beklemediğim halde 12y geldi. Bir sıkıntı olduğu kesin.

benimde mattan 6 yanlış beklerken 10 yanlış geldi, geodan en fazla 2 yanlış bklerken 4 geldi

Bir sıkıntı var ya belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullyapanadam

quote:

Arkadaşlar benim diploma puanım 92,54 gecen sene yerleştiğim için bu sene obp kırıktı. Lys beklediğimden daha kötü geldi. Sıralama 11k daha önce kırık obp ile ilgili örnek olmadığı için ne kadar geri atacağını bilmiyordum. 10k geri attı. Sizce bu doğru mu yoksa itiraz etmeli miyim? Türkiye çalkalanıyor zaten ösym sınavları yanlış okudu diye. Kafam çok karışık.

itiraza gerek yok hocam zaten 11k ile 20k arasına bakarsan 25 puanlık bir fark vardı fazla degıl o yüzden krık obp o kadar atması doğal bir şey

Verdiğiniz bilgi icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Obp beni 15 bin geri attı. Ben ilk 10 bine girdim, 4-5 binlik bir gerileme beklerken 15 bin geri atıp 10 binden 25 bin oldum. Bunun geçmiş senelerde örneği olduğunu sanmıyorum. Ne yapim itiraz etmeli miyim?

bende ayni durumdayim. Kirik Obp 23 puan verdi.
    Ts 1 de 14bin
    Ts 2 de 16 bin geri atti, boyle bi geri atis asla olamaz. Gecen sene 4_5 k geri atiyordu. Butun hayallerim suya dustu. Bu iste bi yanlslik olmali. İtiraz edecek misin? Bisey cikar mi?

• matematik 4 yanlis 9 bosken 7 yanlis 11 bos geldi hani yanlisi anlarim da bos nasil fazla gliyor optikler ne zaman aciklanir

• pau_turkce P kullanıcısına yanıt
    Neye itiraz edicem bilmiyorum ki, sıralamaya mı, optiğe mi? Bilmiyorum

• 5TL ile kontrol ettirsem mi diye düşündüm ama yanlış çıksa bile söylemezler bence güvenmiyorum.

• Kirik obp ile beni de 30k geriye atti. 33 puan geliyordu zaten. Bence bu obp sacmaligini iptal etmeleri gerekiyor, lisede yatip akli sonradan basina gelenler icin duzgun bir yere yerlesmek imkansizlasiyor. Tamam cezasini ceksinler de 25-30 puanlik fark cok fazla.

• Bu yıl edebiyat için de sosyal için de giren Arkadaşlarım kolaydı dedi bundan bir puanla bayağı kişi oynaması normaldir.

• 5 tlilik itiraz nasıl oluyor nasıl yapıcaz bi yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Obp kırık bende 19 geldi ama kırık dahi olsa hiç bu kadar geri atılma olmamış hele 10 bine giren birisi için

Hocam sınavlar yüksek yapmak isteyenler için zordu ama ortalama yapmak isteyenlerin aradığı bir sınavdı. Orta sıralarda yığılma epey artmış olmalı. Arkadaşım 7800 den 9300'e atmış 43 puan obp. Benim sıralamada biraz daha iyi beni de 1k geriye atmış 40 obp ile. Geçen yıllarda bu kadar attığını düşünmüyorum. Ama sizinki epey fazla. Ya herkes benzer yaptı ya da okullarda notlar şişirildi. İçinizde kalmasın itiraz edin derim.
  • Arkadaşlar benim de sonucumda sorun olduğunu düşünüyprum.Matematiği sınav günü kontrol ettim,3 yanlış 8 boşum vardı.Sonuçta ise 8 yanlış 8 boş gözüküyor.Diğer derslerde de biyoloji dışında her dersten yaklaşık 2-3 net eksiğim var.

14.800 geldi sıralamam.Yıllardır ODTÜ inşaat mühendisğini istiyordum,hayal kırıklığına uğradım.Bu dilekçe işini ayrıntılı bir şekilde bilgilendirebilecek olan var mı acaba?

Teşekkür ederim
  • Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama şimdiye kadar itirazinin karşılığını goreni gormedim. Fazla umutlanmayin derim.

• Arkadaşlar her kargo firmasından gönderiliyormuş dilekçe. Pttlerde merkez dışında 3 4 gün sürüyormuş.

• aynı şekilde kimyadan 3 veya 4 yanlış ( 1 tane hatırlamıyordum ) beklerken 9 yanlış geldi. dört gözle optikleri bekliyorum
  • Ben sonuçlara itiraz ettim siz de edin uçak kargo 20 lira bi şey yarın gidicek işte.
  • Hocam bunda 2 sebep çok önemli birincisi yigilmalar açıklandığında daha iyi anlayacağız belirli puan aralıklarında büyük yigilimlar var çünkü sınav özellikle sosyal edebiyat bir nebze daha kolaydı.Bir de seneler geçtikçe OBP meselesinin değeri anlaşıldı ve okullar sınavları artık zorlamıyor ve sisiriyor bu seneye de böyle olacak ondan sonra rayina girer çünkü AOBP'den OBP'ye geçeli 4 yıl olacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gcl93

Beni de 18k dan 26k ya attı 40 geliyodu okuldan

dostum mf3 ise sıkıntı var demek çünkü benii 24 den 29 a attı hele 18den 26 yanlışlık vardır
  • gövde gösterisi G kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeşim tm3 benimki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.