Şimdi Ara

Ösym ile itirazı görüştüm. Dilekçe yazacaklar içeri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz önce 50 tl dekont ile dilekçeyi yolladım fakat sanırım yanlış oldu.5 tl yerleştirme sonrası itiraz 50 tl ise şu an sanıp 50 tl yolladım.Baktım ki Ankara'ya çağıracaklarmış.Bir de ona para ver şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • missdoc kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekil özel gönderim yaptım yarın ellerinde olcakmış dilekçem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: provehito in altum

Bende aynı şekil özel gönderim yaptım yarın ellerinde olcakmış dilekçem.

dua edelim birbirimize ya

• 50 TL lik olayı optikler yayınlanmadan yapmak istemiyorum para boşa gitmesin Ama 5 TL lik olanıda yapınca bu adilerin yanlış olsada düzelteceğini sanmıyorum
  • MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    Hocam obp hayatımı kararttı. Ben yanmışım benden sonrakilerden banane, onlarda yansın. Puan şişirmek marifet mi? Hakkımı yediler. Ben ygs'den beri 2 milyon kişiyle yarışim, sonucunda 10 bin gibi bir sonuç elde edeyim sonra elimden kayıp gitsin derece. 10 bin geri atsa yine hedefime ulaşıyordum. Ts1'de 18, ts2'de 15 bin geri atmak ne demek... Ah ösym ah

• arkadaşlar aldığınız sonuçları yazarsanız iyi olur, inşallah güzel haberlerle dönersiniz
  • optikleri koydular siteye. benim kimya ilginç bi şekilde hatasız çıktı, yani ben yanlış yapmışım. anlayamadım neden böyle olduğunu ama hayırlısı
  • provehito in altum kullanıcısına yanıt
    Nasil basvuruyoruz hocam

• bende de hiç hata yok.itirazlardan bir şey çıkmayacak gibi.zaten ben yanlış yapmışım ais'teki optiklerde belli.neyin itirazını yapacağız.
  • beyler ne oldu itiraz işi var mı gidip kontrol eden
  • arkadaşlar benimde beklediğimden daha düşük geldi netlerim. optiğimde hata yok gibi görünüyor. ama ösym sayfasında cevap anahtarını görüntüle sayfasını açtığınızda alt kısımda soru listesi var soruya tıkladığımızda soruyu açıyor doğru cevabı ve verdiğimiz cevap görünüyor.ama ben o şıkkı işaretlemediğime eminim.optikte hata olma olasılığı yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama şimdiye kadar itirazinin karşılığını goreni gormedim. Fazla umutlanmayin derim.

çok doğru daha önce ygsde itiraz etmiştim %100 emin bir şekilde hala da eminim
    fakat hiçbir sonuç çıkmadı boşa 1-2 ay uğraştım
    bu arada cevabı itirazdan yaklaşık 2 ay sonra veriyorlar haberiniz ola
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.