Şimdi Ara

Ösym ile itirazı görüştüm. Dilekçe yazacaklar içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle optikler ne zaman açıklanıcak diye sordum. kadın bana yoğun bir şekilde çalışıyoruz, bugün açıklanabilir dedi. bende en son ne zaman açıklanır tercihler başlayacak dedim. o da size bir süre veremem dedi. ulan anlamıyorum nasıl bir kurum bu ya? amk jpeg dosyalarını yüklemek ne kadar sürebilir allah aşkına? herneyse dedim bu 5tl lik itiraz ile 50tl lik itiraz arasında ne fark var. 5tl lik genel bir olay, 50tl lik ankaraya çağrılıp kendi kağıdını inceliyormuşsun. eğer gerçekten cevaplarınızdan eminseniz benim önerim verin 50tl yi gidin inceleyin arkadaşlar 1 net bile sizi bir hayli öne atar. hakkınızı arayın.

• Bugun gitsem 50 tl lik islemi yaptirabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdogan06 A kullanıcısına yanıt
    evet.
  • Obp beni 15 bin geri attı. Ben ilk 10 bine girdim, 4-5 binlik bir gerileme beklerken 15 bin geri atıp 10 binden 25 bin oldum. Bunun geçmiş senelerde örneği olduğunu sanmıyorum. Ne yapim itiraz etmeli miyim?

• dostum obp hakkında pek fikrim yok ama bu sıralamalar gerçek olamaz. itiraz et iyice oku o itiraz duyurusunu ona göre bir şey yap bugün. ya çoğunluk şikayetçi ve abbas güçlü de bu durumu dile getirmiş. bence bir yanlışlık var incelenmesi gereken.
  • Obp kac senin beni 42 puan 1.5k geri atmis

• Aynı sıkıntı bende de var. Obp 10k geri atmış. Fizik 3y beklerken 8y geldi. Matematik hiç beklemediğim halde 12y geldi. Bir sıkıntı olduğu kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akdogan06 A kullanıcısına yanıt
    Obp kırık bende 19 geldi ama kırık dahi olsa hiç bu kadar geri atılma olmamış hele 10 bine giren birisi için

• Benim beklediğimden fazla yanlış çıktı.Bunu ÖSYM ye genel amaçlı dilekçe ile başvuru yapıcağım.Sizce ne olur ne olmaz?
    Evim Ankaraya yakın olsaydı kesinlikle gidip kağıdımı görmek isterdim..
  • bcevq kullanıcısına yanıt
    ben istanbuldayım gider incelerim ya onlara güvenmiyorum.
  • Beni de 18k dan 26k ya attı 40 geliyodu okuldan

• quote:

Orijinalden alıntı: Meilion

Aynı sıkıntı bende de var. Obp 10k geri atmış. Fizik 3y beklerken 8y geldi. Matematik hiç beklemediğim halde 12y geldi. Bir sıkıntı olduğu kesin.

benimde mattan 6 yanlış beklerken 10 yanlış geldi, geodan en fazla 2 yanlış bklerken 4 geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • obp 52 200 ileri atmış bence bu sene okullarda obpleri şişirmişler beyler
  • optikler açıklansın 50TL olan başvurudan yapın gençler 5 tl likte onlar yine kendi başına kontrol ediyor galiba yine aynı sonucu alabilirsiniz
  • mat 6 yanlış bekler 10
    geo iki beklerken 4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim optiklerin açıklanmasını bekliyorum

• 45 puan 1800 geri atmış hemde 3k da
  • JohnnyCash kullanıcısına yanıt
    tercihlere yakın açıklarlarsa sonuçları değiştirmek zor olur ben çekiniyorum. şimdi gidip başvurcam.
  • Arkadaşlar benim diploma puanım 92,54 gecen sene yerleştiğim için bu sene obp kırıktı. Lys beklediğimden daha kötü geldi. Sıralama 11k daha önce kırık obp ile ilgili örnek olmadığı için ne kadar geri atacağını bilmiyordum. 10k geri attı. Sizce bu doğru mu yoksa itiraz etmeli miyim? Türkiye çalkalanıyor zaten ösym sınavları yanlış okudu diye. Kafam çok karışık.

• 50 tl verecek durumum yok birde oraya gidecz yol parasida var 5 tlye tekrar inceletsek bir sonuc cikmazmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.