Şimdi Ara

ÖSYM nasıl bu kadar ciddiyetsiz bi kurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rize tıp kazandım koşullarında saglık kurulu raporu filan yazmıyordu fakat sitede isteniyor yazıyordu aradım sordum evet e kayıt da olmuyor saglık kurulu raporu ile basvurucakınız sadece devlet hastanesi ve egitim ve araştırma hastanelerinden özel kabul etmiyoruz dediler. Aradım 182yi 17sine kadar istanbulda boş randevu yok!!!

Rize egitim arastırmada pazartesi randevu buldum mecbur gidicem sordum fakat cumaya kalabilir dedi heyet sadece salı cuma toplanıyor salı yetişmezse cumaya sarkar e ben ne ara kayıt olucam ??? Okulu arıyorum bi şey yapamayız ösym bi şey yapamayız hastaneye soruyorum kesin bi şey diyemeyiz bu nasıl bi durum tüm sene diken üstünde oturttugunuz yetmedi bi yaz çile çektirdiniz tam sonuclar acıklandı rahatım dedim ama anlasılan stresli bi hafta beni bekliyor... Bu kuruma ülkenin gelecegi olan nesillerin kaderi emanet ediliyor yazık 😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesozcan -- 31 Ağustos 2018; 18:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek bir laf sene ortasında sınav sistemi degişti yok sonra yok sosyal ekle fen ekle 20soru yok süre artsın yok aytte de soru artsın yok coğrafya olsun yok tarih olsun sınav tarihi ne zaman olsun sonra sınava gir 1 ay sonucunu bekle tercih yap sonucları ne zaman acıklanıcak belli degil 1 ay da onu bekle kayıtlara 1 gün kala acıklasınlar bi de bununla ugras
  • Yazık cidden 1 hafta uzatsalar ölürler sanki

• Aynı şey Hitit için de geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20D2C3EB3 -- 31 Ağustos 2018; 18:19:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bi kurum anlamak mümkün degil kosullarında kurul raporu isteyen üniversiteler de var ösym haberdar yani böyle bi durumdan ama nerdee düşünme yetileri yok ki. Önceden 2-3 hafta hatta daha fazla olurdu sonuclar ile kayıt arasında şimdi 1 iş günü var nasıl halledelim biz bu işleri 🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesozcan -- 31 Ağustos 2018; 18:23:22 >
  • ÖSYM dünyanın en kötü kurumudur hayatımızla oynuyor adamlar

• ÖSYM dünyanın en kötü kurumudur hayatımızla oynuyor adamlar

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Tek bir laf sene ortasında sınav sistemi degişti yok sonra yok sosyal ekle fen ekle 20soru yok süre artsın yok aytte de soru artsın yok coğrafya olsun yok tarih olsun sınav tarihi ne zaman olsun sonra sınava gir 1 ay sonucunu bekle tercih yap sonucları ne zaman acıklanıcak belli degil 1 ay da onu bekle kayıtlara 1 gün kala acıklasınlar bi de bununla ugras

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim büyük geçmiş olsum gerçekten olacak iş değil. Muz Cumhuriyeti desem yeri olur sanırım... gelişmelerden haberdar edebilir misin acaba?

• Güzel ülkemizin maalesef çoğu kamu birimi bu durumda. İnsan hayatı çok ucuz maalesef.
  • Ösym ye vasıfsız eleman ilanıylamı adam alıyorlar anlamıs degilim

• Randevu almadan gidiliyor diye biliyorum ben ya. Ben geçen sene randevusuz sabah 9 da gittim sorun olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    İstanbulda mısınız nereye gittiniz hocam? Bayrampaşa devlete gittim bugün saglık kurulu bölümü vardı girdim randevu alıcaksın dediler bana 182den

• labittimla kullanıcısına yanıt
    Nasıl alıyorlar bilemicem ama çogu çalışanının vasıfsız oldugu aşikar sorununu dile getirmenle kalıyorsun net cevap yok çözüm yolu öneri filan hiçbir şey yok

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Ben küçük bir şehirdeyim tek devlet hastanesi var ondan sanırım en fazla 15-20 kişi geliyodur. İstanbulda böyle olduğunu bilmiyodum

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Anladım Peki ne kadar sürede aldınız erken verdiler mi hocam

Hocam ben bu sabah 9-11 arası hallettim. Aksama kurula onaylattım heyet raporum hazır şimdi. Sizin adınıza ben stres oldum resmen. Cok sacma bu yaptiklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saat2727 -- 31 Ağustos 2018; 19:13:24 >
  • Olurda kayıt tarihi bu sebepten kaçarsa önce Anayasa mahkemesine eğitim hakkından dava aç sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine dava aç emsal kararlar çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saat2727

Hocam ben bu sabah 9-11 arası hallettim. Aksama kurula onaylattım heyet raporum hazır şimdi. Sizin adınıza ben stres oldum resmen. Cok sacma bu yaptiklari
    randevu almadan mı hallettiniz siz de hocam? aynı gün içinde cıksa basım üstüne zaten :/
    Yok hocam direk paldır küldür daldım odalara

• quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

Anladım Peki ne kadar sürede aldınız erken verdiler mi hocam
    Aynı gün aldım ben tek tek doktorları gezip en son kurula başhekime falan onaylattık 2 saat sürdü sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.