Bildirim
Sonucu için ÖSYM'ye itiraz eden birisi vardı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Onun yüzünden açıklanmıyor -
Çocuğu bir daha forumda göremedim ben, siz görebildiniz mi hocam? -
İnşallah görmem -
Hocam tek o çocuk değildi şimdi, boşuna yüklenmeyelim :d -
hocam daha onceki senelerde de bu itiraz olayi olmuyor muydu? gecen seneler daha erken aciklamislar. itiraz yuzunden gecikmesi sacma. -
Ben dün bi konuda gördüm gitmis bakmis 1 soru kitapçığında doğruymus ama optikde doğru şık silinip başka şık işaretlenmis dava falan açması gerekiyormus ama ugrasmamis -
Oluyordu diye biliyorum hocam. Hatta birisi tercihler açıklandıktan sonra bakıyorlar demişti ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim. -
İlhamionur adlı sahıs bi sonuç da alamamış zaten kimse alamaz ösym bu boşu boşuna bekletiliyoruz işte. -
Teşekkür ederim hocam. Açsa da bir şey çıkacağını hiç zannetmiyorum. Sonuçta optikte ne varsa o. O kadar uğraşmaya da değmez zaten. -
Haksız olsalar bile bu saatten sonra değiştireceklerini zannetmiyorum hocam. -
hocam osym gecen sene skandal hatalar yapmisti. ---> Habertürkwww.haberturk.comÖSYM'nin hatası için yargıda iki ihtimal!https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/gundem/haber-amp/1596444-osym-bu-kez-de-yerlestirme-hatasi-yapti
bu sene de ayni hatalar olmasin diye ince eleyip sik dokuyorlardir belki. aklima baska bir sey gelmiyor.
-
Doğru hocam. Kayıtlara da az kaldı. Şu ana kadar bir hata çıkmadı inşallah çıkmaz. Önemli olan doğru yerleştirilmek. -
İlhamiOnur dediğiniz kişi ve ben çok gördüm. size denk gelmemiş herhalde -
Hayret. Neyse sağ olsun arkadaşlar yukarıda açıkladılar durumu. -
-
Buyrun benim -
Ya inşallah bu itirazlardan bir şey çıkmaz. Bizim için kötü olacak yoksa. -
Dava sonuçlanana kadar ohooo. -
Sen de mi itiraz ettin hocam :d
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnşallah görmem
|
Benzer içerikler
- en zor ayt matematik soru bankası
- aktif başvuru dönemi bulunmamaktadır. kod numarası 99
- diş hekimliği masrafları
- ilk 1000 için kaç net
- kunduz yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X