Şimdi Ara

osym'nin yaptim oldu kafasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su zamana kadar isi sicaklik ve kaykaya kesin iptal gozuyle bakiyordum ve oyle degerlendirdim sonucumu. Ama osym isi sicaklikta yan cizecek gibi duruyor. Bariz hata olan bir soruyu bizde boyle diyerek iptal etmeyebilir mi? Daha once oldu mu oyle bir sey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla yaparsa yazıklar olsun başka da bisey diyemem bu duruma.

• Ben isi sicakligin iptal olacagina ya da cevabinin degisecegine kesin gozuyle bakiyorum. Eger olmazsa buyuk sacmalik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmemkikiki -- 23 Mart 2016; 18:17:57 >
  • dinorhyme D kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Konuyu bilen, ince dusunen adamlarin hepsi yanlis sayilacak. Nasil odeyecekler acaba haklarini? İnsallah dusundugum gibi olmaz.

• bilmemkikiki B kullanıcısına yanıt
    Cevap degismesine ihtimal vermiyorum ama iptal olmazsa umarim bu sefer halk susmaz ve hakkini arar

• ösym bu işleri kafasına göre yapıyor geçen yıllarda da oldu insafa gelirlerse iptal ederler
  • Nasıl yan çizecek gibi duruyor?Nereden biliyorsun gittin muhabbet mi ettiniz?Bi yerinizden element uydurmayın lütfen boşa panik yaratıyorsunuz sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ISI SICAKLIK TEMİZ SORU UMARIM İPTAL OLMAZ
  • Siz 7-8 tane iptal mi bekliyorsunuz yoksa dua edinde havasürtünmesi falan diyip kaykay sorusunu da çıkarmasınlar aradan

• 3 . oncule kesin yanlis diyemessin ki o zaman dogrudur o mantikla dusunsek biyoloji de her sene 3-4 soru yanlis olmali dogru oncullerde illaki yanlislanabilir bilgiler oluyor cunku

• Cevap yanlış değilse niye iptal olsun birader. ben doğru yaptım niye hakkım yensin?
    basınç sorusuna da iptal diyorlar bir de insan düz olarak 10 alacağını tahmin edemez mi bir ben mi zekiyim..?
    2-3 soru dışında iptal olmaz olmamalı. DH ye kalsa 25 soru iptal
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Cevap yanlis degil mi dedik bu neyin kafasi anlamadim. Soru bariz yanlis neyi savunuyorsunuz anlamiyorum ki.

• Hic mi hatali soru iptal olmadi sanki. Bir hata yapmislarsa zaten iptal ederler. Kaldi ki artik sorularda veriliyor dunya itiraz gitmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamego

Cevap yanlis degil mi dedik bu neyin kafasi anlamadim. Soru bariz yanlis neyi savunuyorsunuz anlamiyorum ki.

cevap 1-2 de olabilir 1-2-3 de olabilir neresi yanlış, öz ısıyı vermemiş demekki eşit alacaksın. Soru doğru demiyorum hatalı ama cevap yanlış değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

cevap 1-2 de olabilir 1-2-3 de olabilir neresi yanlış, öz ısıyı vermemiş demekki eşit alacaksın. Soru doğru demiyorum hatalı ama cevap yanlış değil.

Özısılar farkli denmis

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Özısılar farkli denmis

Çok da farketmez
  • Bence yan cizer o kadar soru hatali anlam dusuklugu falan filan burasi turkiye hepsi hatali olsa isin icinden cikarlar ama oyle olmaz ins dbsbdb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.