Şimdi Ara

Ösym Şifre Güvenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kişi lys sonucumuzu şifremizi bilmeden nasıl öğrenebilir?
    bi akrabam lys sonucumu öğrenmiş. kimlikteki birçok bilgimi biliyor
    bunun için extra bi güvenlik kurabilir miyim ? sabahtan beri arıyorum ösym yi meşgulde hala
    tercih döneminde bilgilerimin değiştirilmesinden korkuyorum.
    yapıcı yorumlarınız için teşekkürler.

• qralqobra Q kullanıcısına yanıt
    en yakın liseye gidip yeni bir şifre al kardeş sonrasında güvenlik sorusunu falan değiştirebilirsin sanırsam. müdür yardımcısı, daha iyi yardımcı olacaktır. ama dikkat edin arkadaşlar şifrenizden tamamen siz sorumlusunuz ösym mesuliyet kabul etmez herhangi bir hatada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beton16 -- 7 Temmuz 2014; 17:51:35 >
  • Sifremi unuttum kismindan akraba na bilgileri vermeden de yapabilirsin senden kimlik bilgileri + guvenlik sorusu soruyo sonra istedigib gibi degistire bilirsn
  • beton16 B kullanıcısına yanıt
    güvenlik sorusu olayını bulamadım. kendim bir güvenlik sorusu koyamaz mıyım?
    şifremi değiştirsemde şuanda ifade etmez dediğim gibi şifrem bilinmeden sonucum öğrenilmiş
  • oradan güvenlik sorusu kurabiliyor muyuz?
  • qralqobra Q kullanıcısına yanıt
    daha önce hiç böyle birşey duymadım. şifreniz olmadan asla giriş yapamaz dostum. yani ösym bu başka alternatif yolu falan yok tc ve şifre bilmek zorundasın. sen dikkat et bu işte başka bir iş var.
  • beton16 B kullanıcısına yanıt
    bende daha önce görmedim duymadım böyle bişey ama dediğim kişi bilgisayar-şifreleme ile herşeyi bilen biri
    yada ösym yi arayıp sonucumu sorsa tc mi verip öyle söylemiş olabilirler mi anlamadım bi türlü
  • jeetkunedo25 kullanıcısına yanıt
    hocam oraki güvenlik sorusu kısmı nasıl biraz anlatırmısın yanlış yapmak istemiyorum.
    yeni güvenlik sorusu mu oluşturuluyo ordan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qralqobra

bende daha önce görmedim duymadım böyle bişey ama dediğim kişi bilgisayar-şifreleme ile herşeyi bilen biri
    yada ösym yi arayıp sonucumu sorsa tc mi verip öyle söylemiş olabilirler mi anlamadım bi türlü
    ösym sonuç sayfasındaki sonuç doğrulama kodunu biliyosa tc ve o sayfanın en altındaki kodla sonucunu görür. arkadaşına filan sonuç belgesinin ss sini attıysan belki oradan bulmuştur kodu başka türlü şifreni bilmeden imkansız
  • Osys'ye başvurduğun kurum senin puanını görebiliyo. Bizim okulda ygs puanları panoya asılmıştı. Okuldan öğrenmiş olabilir
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    hocam benim sınava girdiğimden kimsenin haberi yoktu.
    annem babam bile bilmiyodu. mezun olalı 3 sene oldu liseden. sonucumada ben sadece 1 kere baktım çıktım
    dediklerinizin imkanı yok.
    biliyorum başka bri yazsa bunu banada saçma gelcekti bende şaşkınım . sinirden kollarım uyuştu
  • neyse konu sapıyor
    demek istediğim bi güvenlik sorusu-kodu falan koyabiliyor muyuz ? şifremizin dışında
  • quote:

neyse konu sapıyor
    demek istediğim bi güvenlik sorusu-kodu falan koyabiliyor muyuz ? şifremizin dışında
    Akraban manyak mı senin şifreni çalıyor bu bir suç biliyor mu peki bilişim suçu hemde.Şikayette bulunsan para cezasından hapise kadar yolu var.

Edit:çalıyor derken kırıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADCorFEED71 -- 7 Temmuz 2014; 18:13:10 >
  • ADCorFEED71 A kullanıcısına yanıt
    ösym arandı sonunda operatöre bağlanmayı bekliyorum. 20 kişi var önümde
  • Sifre degistir olmasi lazim ais'te ayarlarda. orda da mutlaka vardir guvenlik sorusu tarzi bisi.
  • bulamadım ben bişey . ösym yi aradım bekliyorum hala 17 kişi varmış önümde.
    ek bir güvenlik falan koyabilirsem yazıcam buraya
  • quote:

bulamadım ben bişey . ösym yi aradım bekliyorum hala 17 kişi varmış önümde.
    ek bir güvenlik falan koyabilirsem yazıcam buraya
    akrabanın tanıdığı varsa herhangi bi lisede müdür yada müdür yard. ne yaparsan yap ordan bakabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2110

akrabanın tanıdığı varsa herhangi bi lisede müdür yada müdür yard. ne yaparsan yap ordan bakabilir

Alıntıları Göster
    bekleyen kişi 6 ya indi hadi hayırlısı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tercihrobotu.com da tc yi yazıyosunuz direk sonuç çıkıyo bu nasıl iş ösym şifresini bile istemiyor birbirinin tc kimlik numarasını bilen herkes sonuçlara bakabiliyor sadece tc no ile. Nasıl olabilir böyle bişey direk ösym sayfasındaki bilgiler geliyor ?

LİNK
    http://www.tercihrobotu.com.tr/Tercih-Robotu/tr_adim00.aspx

• quote:

Alıntıları Göster
    dakikalarca 29 kişi beklettiler sıra geldiğinde meşgul çaldı sinirden delircem
    güvenlik için ne yapabiliriz bilen yok mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.