Şimdi Ara

ösym sınav taban puanı ve sıralama klavuzu yayınlayacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ösym sınav taban puanları ve sıralamaları olan klavuzu yayınlayacak mı?

• herkes onu bekliyor ne cikacak acaba diye de hala kilavuz yok belki h.sonu olduvu icindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavuzda sadece obp kısmı değişecek.

her sene bir sene öncenin yerleştirme verilerine göre tercihlerimizi yaparız.

şimdi adamlar kalkıp nasıl değiştirsin geçen senenin verilerini?
    yeni puan sıkıp kafadan onu mu yazsın.

değişmeyecek. o son çıkan klavuzda ki puan ve sıralamalar aynen kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu yeni bölümlerin ve %75 bursluların puanlarını neye göre belirlenecek şuan kılavuzlarda bunlarla ilgili hiçbir bilgi yok.Nasıl öğrenicez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeLLyPuFF

arkadaşlar bu yeni bölümlerin ve %75 bursluların puanlarını neye göre belirlenecek şuan kılavuzlarda bunlarla ilgili hiçbir bilgi yok.Nasıl öğrenicez?

Bu senenin yerleştirme işlemleri yapıldıktan sonra öğrenebiliriz .Bu nedenle o bölümleri tahmin üzerinden tercih etmek zorundayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 21 Temmuz 2012; 12:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

arkadaşlar bu yeni bölümlerin ve %75 bursluların puanlarını neye göre belirlenecek şuan kılavuzlarda bunlarla ilgili hiçbir bilgi yok.Nasıl öğrenicez?

Bu senenin yerleştirme işlemleri yapıldıktan sonra öğrenebiliriz .Bu nedenle o bölümleri tahmin üzerinden tercih etmek zorundayız.

çok teşekkürler..Örneğin benim sıralamam 89K Girne Amerikan Üni. PDR tam burslu 42.000 yarı burslu 168.000 %75 burslu girebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

çok teşekkürler..Örneğin benim sıralamam 89K Girne Amerikan Üni. PDR tam burslu 42.000 yarı burslu 168.000 %75 burslu girebilir miyim?

değerlere göre ihtimal yüksek gözüküyor.Ben mf ci olduğum için tm ile ilgili pek bilgim yok,bir kaç kişiye daha danışmanız yararınıza olur. Tabi sadece 1 tercih yazmayın ne olur ne .

• anladım teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.