Şimdi Ara

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
12.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ANKARA MAMAK 321 NOLU KİTAPÇIĞA ULAŞABİLEN VAR MI BAZI ARKADAŞLAR BU FORMÜLÜN O KİTAĞÇIKTA UYDUĞUNU SÖYLEDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

o değil de sınavı kötü geçenlerin tek bahanesi de gitti.ne diyecekler şimdi ailelerine o yavrucaklar

Vallaha ne diyecez bilemiyorum ilk 3000 deyim çok kötü Hala sınavda adalet arayanların kötü yaptığı için aradığına inananlar varsa bence tartışmayı bırakalım şaka gibi insanlarla aynı havayı soluyorum ya
  • Olan oldu her sene olduğu gibi yapılanlar yapanın yanına kâr kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead
    quote:

Orijinalden alıntı: Earcome
    Paranoyaklığın bitti mi?

Hayır.

Belirtiler
    Hasta çok canlı sanrılar yaşayabilir, olmayan sesler işitebilir. Günlük olaylara, rastlantılara, başkalarının sıradan hareketlerine, kendine ilişkin olağanüstü anlamlar verir. Kulak misafiri olduğu konuşmaların kendisine ilişkin olduğunu, bunun herkesin ona karşı birleşmiş olduğunu kanıtladığına inanabilir. Sokaklarda, rastlantı sonucu birbirine benzer insanlar görse, izlendiği kanısına kapılabilir. Sonuç olarak, paranoyak kişi çoğunlukla korkak, kafası karışık ve sinirlidir. Yine de, başka akıl hastalıklarına oranla, düşünme ve öteki zihinsel süreçlerde fazla bir bozulma olmaz. Eziyete, haksızlığa uğrama duygusu, bunamada, epilepside ve amfetamin türü ilaçların alınması sonucunda da görülebilir. İlaçla ortaya çıktığında geçicidir ancak ilaç bedende etkisini sürdürdüğü varlığını korur.

Tedavi
    Paranoya ciddi bir hastalıktır ve tedavisi kolay değildir. Ne yazık ki, belirtiler genellikle geç fark edilir. Uzun süre hastanın yalnızca kavgacı, huzursuzluk yaratıcı olduğu düşünülür. Öteki davranışları ve inançları olağan, akla uygun olduğu için, kimse akıl hastalığından kuşkulanmaz. Tam anlamıyla ileri bir durum olan paranoid şizofreni, genellikle psikotrop türü ilaçlarla tedavi edilir. Hastaların dörtte biri ilaç tedavisi ve psikoterapiyle belli bir süre sonra iyileşir. Ancak paranoyak özellikler ortadan kalksa da, hasta sürekli tıbbi gözetim altında tutulmalıdır.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

ARKADAŞLAR İNTERNETE VERİLEN KİTAPÇIKLAR SİZİN KİTAPÇIĞINIZ OLSA BİLE

ÜZERİNDE YAPILAN İŞLEMLERİ GÖRSENİZ DAHİ

ÜZERİNE Bİ KAĞAT KONULUP TARATILABİLİR

:)

KİTAPÇIKLARIN HEPSİ BAĞIMSIZ BİR KURULUŞ TARAFINDAN İNCELENMELİ

Ele geçirilmeyen (bağımsız ) bir kuruluş vardır inşaallah

Kim ele geçirmiş söylermisin?

fetüllahcı alert

İstemezük detected

• Malum kitapçıkları çoktan halledip sisteme koymamışlardır, çok güzel uyutuyorlar ya, milyon tane kitapçık içinden 100 ü 200 ü yoketmişsin kimin umrunda
  • ARKADAŞLAR ANKARA MAMAK 321 NOLU KİTAPÇIĞA ULAŞABİLEN VAR MI BAZI ARKADAŞLAR BU FORMÜLÜN O KİTAĞÇIKTA UYDUĞUNU SÖYLEDİ
  • kendimi bir an arefin sırrını çözerkenki tartışma ortamındaymış gibi hissettim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

ARKADAŞLAR İNTERNETE VERİLEN KİTAPÇIKLAR SİZİN KİTAPÇIĞINIZ OLSA BİLE

ÜZERİNDE YAPILAN İŞLEMLERİ GÖRSENİZ DAHİ

ÜZERİNE Bİ KAĞAT KONULUP TARATILABİLİR

:)

KİTAPÇIKLARIN HEPSİ BAĞIMSIZ BİR KURULUŞ TARAFINDAN İNCELENMELİ

Ele geçirilmeyen (bağımsız ) bir kuruluş vardır inşaallah

Kim ele geçirmiş söylermisin?

fetüllahcı alert

İstemezük detected

Ben artık size birşey diyemiyorum çünkü yazar yazmaz yönetici siliyor .

• Umarım iptal olmaz kuzenim 486 yaptı.
  • bazı insanlar her şekilde bu adamlara itaat ediyor. sorgulamaya kalkanlara hakaret ediyor. nasıl insanlar ben anlayamıyorum. ortada şifre var mı? var.
    napacak bu gençler. hakkını aramayacak mı? nasıl insanlarsınız siz. susun artık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

bazı insanlar her şekilde bu adamlara itaat ediyor. sorgulamaya kalkanlara hakaret ediyor. nasıl insanlar ben anlayamıyorum. ortada şifre var mı? var.
    napacak bu gençler. hakkını aramayacak mı? nasıl insanlarsınız siz. susun artık ya.

adam haklı beyler
  • ARKADAŞLAR ANKARA MAMAK 321 NO LU KİTAPÇIK HARİÇ DİĞERLERİ AÇILIYOR. ARKADAŞIM DEDİ O KİTAPÇIKTA FORMÜL UYGULANIYOR DEDİ VE İLGİNÇTİR Kİ DİĞER KİTAPÇIKLAR AÇILDIĞI HALDE ANKARA MAMAK 321 AÇILMIYOR
  • Allah bilir 8-9 senedir YSK'da ne hile hurda dönüyordur.....
  • Hak yiyen B*k yer .
  • Ya beyler benim fikrimce amaçları şu. Hani herkesin kitapçığını görebilecez ya. Mesela ben kendi arkadaşımkiyle kendikimi karşılaştırmak isteyecem veya çevremdeki hemen herkesle karşılaştırıcam. Fakat onların kitapçıklarında böyle bir şifreleme yok zaten. Yani biz kimin kopya çektiğini bilmediğimiz için o kopya çekenlerin kitapçıklarına bakamıyacaz. Hatta kopya çekenler hiç seslerini çıkarmayacakları için onların kitapçıklarına bakmak kimsenin aklına gelmez. Bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Allah bilir 8-9 senedir YSK'da ne hile hurda dönüyordur.....

Tamamdır, hamur hazır, şimdi fırına koyma hazırlıkları başlasın, ama önce hamura şekil verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 3 Nisan 2011; 13:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphin-e

Ya beyler benim fikrimce amaçları şu. Hani herkesin kitapçığını görebilecez ya. Mesela ben kendi arkadaşımkiyle kendikimi karşılaştırmak isteyecem veya çevremdeki hemen herkesle karşılaştırıcam. Fakat onların kitapçıklarında böyle bir şifreleme yok zaten. Yani biz kimin kopya çektiğini bilmediğimiz için o kopya çekenlerin kitapçıklarına bakamıyacaz. Hatta kopya çekenler hiç seslerini çıkarmayacakları için onların kitapçıklarına bakmak kimsenin aklına gelmez. Bilmem anlatabildim mi?

Aynen öyle kimin kitapçığında ne olduğunu kim nerden bilecek.... Ki 1.700 kitapçıktan bahsediyoruz... Hileli kitapçık bile koyar bunlar, gerçek kitapçığı koymaz.

• 1 2 haftaya kpss skandalı gibi istifa eder nasıl sıvıyacaklarını şaşırdılar
    Kitapçık açıklanması neye yararki allah aşkına
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.