Merhaba kıymetli arkadaslar, herkese iyi calismalar dilerim.2025 TYT-AYT sinavina alisilmadik farkli bir calisma stili ile girecegim.Calisma stilime güveniyorum hayatim boyunca soru cozen biri olmadim.Surekli konu calisip tekrar ederek belli basli basarilar ettim. Hamdolsun Hepiniz piril piril gençlersiniz, ogrenme becerileriniz o yaslarda daha fonksiyonel olabiliyor. Belli basli seyleri daha rahat kapabiliyorsunuz. Tabii ki herkesin calisma sekli tarzi duzeni farklidir. Kisaca neler yapacagimdan bahsedecegim ve sunu soyleyecegim ben sozumun eri bir insanim bunu yapacagim. Sadece konu videolari izleyerek bu maratona dahil olacagim. Herkes kendince bir seyler yazabilir cevap vermeyeceğim sorulara. Sadece yaptigim seyleri ara sira yazacagim. Cocecegimiz tek materyal Karekok AYT Matematik Soru bankasi olacaktir. Matematik, geometri turkce odakli bir ilerleme kaydedecegim. Sizlerin de takip ettigi belli basli ogretmenlerden hizli bir sekilde konulari ders ders bitirecegiz Sirasiyla fizik, kimya, biyoloji seklinde Ozet vermek gerekirse konu/tekrar seklinde bir calisma yapilacak. Acikca sunu da soylemem gerekiyor. Bu sinav sizden konulari , kazanimlari öğrenip sinav aninda uygulayabilme becerisi ister. Herkesin kendi yorumu olacaktir fakat sahsen gordugum budur.Herkese iyi calismalar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OSYM123
-
-
aynı seyi yaptim matematik zor gelince patlatıyo ornegi benim 1 kaynak yetmez hedef yuksekse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 22 Ocak 2025; 16:27:51 > -
kac k idi sıralama hocam
-
5
-
ama fen icin en mantıklısı böyle bence sadece bilgi sorusu cıkıyor konu calısmak daha verimli
-
Soru çözmeden olmaz.
193 yıllık eğitim hayatımda öğrendiğim fact.
İşini şansa bırakmayı sevenler devam edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 22 Ocak 2025; 18:58:50 > -
Fizikte soru çözmeden yapmak imkansız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bu adamı dinlerim aga
-
alakası yok her konudan sorulabilecek soru tipi belli, matematik gibi 0dan soru yazamıyorsun her konunun max 3-5 soru tipi oluyor o da meb kitabında var zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 22 Ocak 2025; 20:29:16 > -
Senin obp kaç
98
-
Matda bu şekilde patlamaman imkansıza yakın. Teoriği alacaksın ama soru üzerinde yorumlanmasını görmedikçe bir halta yaramaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nası olur sınav bu sene
bilmem
-
yığılmanın en yüksek olacağı sene bu sene
-
Niye,bence zor olcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArthurDayne. -- 22 Ocak 2025; 22:41:16 >
her yıl gelen mistik kehanet
sınav sistemimiz 3 milyon kişiyi rafine bir şekilde eleyemediği için her sene yığılma hat safhada .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırt bar kaş -- 22 Ocak 2025; 22:47:8 > -
Her sene, geçen seneye göre daha fazla yığılma oluyor. Mesela geçen sene sınava giren sayısı daha az olmasına rağmen yine yığılma olmuştu. Ayrıca 2024 YKSsi, anladığım kadarıyla 2023 yılınınkine göre daha zor diyorlar. 2021x0,8 bekleyenler vardı.
Yani yığılma ile sınav zorluğu veya sınava giren sayısı arasında bir orantı yok.
Ayrıca yığılma işin esprisi, yığılmayı dert etme yani.
-
sacma plan, patlama garantili
-
2021 Gibi sınav gelse efso olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- astigmat engelli raporu oranı
- stajyer avukat maaşı
- dişte uzmanlık okurken maaş
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- ıq paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X