iyi günler fatih bey ben ömer .... size bir takım sorularım olacak öncelikle ben bu sene sınava girdim ve iyi bir puan aldım puanım ve basarı sıram bir çok kaliteli tıp fakültesine yetiyor ama sıkıntım nereyi tercih edeceğim konusunda çukurovayı egeyi dokuz eylülü bursayı be eskisehiri düsünüyorum ege biraz zor ama diğerleri garanti geliyor benim gönlümden çukurova geçiyor bir çok doktor tavsiye etti ama benim için su anda okuyan öğrencilerin tavsiyelerini dikkate almak ve önemsemek istiyorum yanlıs bir tercih yapmak istemiyorum tıp okuyan arkadaslarım o üniversitede okuyan kişilere aşagıdaki sorularımı sormak istediler kendileri samsun istanbul marmara ve ankara gazide okuyanlar var ama adana hakkında bir fikirleri yok sorularım sunlar
1) çukurova zormu tıpın zor olduğu doğru ama çukurova gereksiz yere zorluyomu 2)sınavlarınız komitemi yoksa klasikmi 3) geçme notu kaç 4)sosyal etkinlik bakımından üniversite nasıl 5)kampüs yasamı nasıl hastenesi nasıl dısarıdan söylenildiği kadar çok iyimi 6)bi ege tıpla cerrrahpasayla çapayla veya gaziyle yarısacak düzeydemi yani eğitimi iyi mi 7)tus kazandırma oranı nasıl oradan mezun olduğumda tus sınavında zorluk çekermiyim 8)öğrencilerin kalma dııurumu nasıl hocalar çok zorlayıp bırakıyormu oraya geldiğimde hergün ders çalısmak zorunda kalırmıyım 9)son sınıfta nöbetler çok mu tusu engelleyecek kadar fazlamı mesala marmarada çokmus ama çapada tusa çalıssınlar diye çok değilmiş 10)ben dokuzeeylül gazi veya çukurova arasında gidip geliyorum ne olur bana yardımcı olun fatih bey cevabınızı çok kısa süre içinde atarsanız sevinirim .
İzmir veya Gazi Tıp geliyorsa Çukurova tıpta ne işiniz var. Boşu boşuna zorluyorlar mı derseniz adamları ağlatıyorlar Çukurova'da. Biraz rahat bıraksalar da TUS'a çalışsak diye arkadaşlar dert yanıyor. Hem şehir olarak da pek bi çekiciliği yok Adana'nın.
kampüsü çok güzel çkurovanın tıpçı değilim ama çü de her bölüm için geçme notu 70 dir ayrıca üniverstnin uygulama hastanesi ola balcalı hastanesi türkiyeni akdeniz bölgesi güneydoğu andlu ve doğu anadolu blgesindeki en iii hastanedir rahatlıkla hastane olarak ist ank izmrdekilere yarışır içi zaten labient gibi ben ilk girdğimde kayboldum sandım ama diğer özelliklerini bilmyorum ayrıca kampüsüü görmen şart göl manzarası ve orman içiçedir çok manzarası vardır ama yaz okulu çekilmez adana sıcağında