Şimdi Ara

Otel Kartlı Kapı Sistemleri HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnşaat mühendisi olarak çalıştığım otelde numune odamısın oda kapısını akıllı kartla açıyoruz.Bu kartta şantiye ortamında sürekli kaybolduğundan dolayı sıkıntı yaşıyoruz.Danışmak istediğim sorular bu

Akıllı kartı kopyalayabilirmiyiz?
    Telefona sinyali (nfc) ile kapıyı açabilecek yöntem varmı?

• kunabe K kullanıcısına yanıt
    Akıllı kartın kopyalanması kolay değil.Kolay olsa eminim ki akbil, istanbul kart vb. kopyalanırdı.
    İphone 6 ile nfc özelliği geldi fakat kısıtlı diye biliyorum.Google playda böyle bir şeyler vardı ama çalışmıyordu.
    Bence çözüm olarak kart değilde tagler var.Bileklik türünde takılıyor.Kaybetme imkanı biraz daha az.
    Size tekrar bir tanımlama sistemden yapılabilir.
  • kunabe K kullanıcısına yanıt
    kullandiginiz karti master kart ile cogaltabilirsiniz..ancak karti telefona tanitamazsiniz cunku nfc ayri bir teknoloji proximity ayri bir teknoloji.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanilan kartin bilgilerini nnfc reader ile telefona alabiliyorum fakat bu bu karti kapiya yansitamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopyalanamaz denilebilir. Hele nfc işi baya sancılı. kartların standart frekansları var. Bunlara uyumlu ürünler iş görür mesela aynı frekansta kart değil de anahtarlık alabilirsiniz. Sonra yeni kart istediğinizde buna yazdırtırsanız onlar için bir şey değişmeyecek. Sadece ürün değişmiş olacak. ürünleri ararken RF-ID olarak geçiyor öyle arayabilirsiniz. Database den şifrelenerek yazılır (yani olması gereken bu) bu yüzden de kopyalayamazsınız.
  • Bende kopyalama cihazı var otellerde kopyalayarak anahtar olarak kullanıyor elektriği sürekli açık bırakıyorum.
    Birde bizim kapı için akıllı anahtar yaptılar tanesine 25 tl çektiler 1 tane aldım sonra 1 liraya aldığım rf anahtarlara kopyalayıp tüm komşulara birer tane dağıttım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.