Şimdi Ara

Otelden Birini Bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 30 Mart 2020; 15:7:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resepsiyondakine sakal atarsan herşeyini söyler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 20 Şubat 2022; 18:44:34 >
  • Yok mu beyler bu konuda bilgili kişiler

• quote:

Orijinalden alıntı: darknessx5

Yok mu beyler bu konuda bilgili kişiler
    Senin iş samanlıkta iğne aramaya benziyor.

Biz buralarda bir laf vardır

Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye
  • Dostum sen o kızı bulsan tanımayacak bile, emin ol, unut gitsin. Tanısa bile takmaz taa Almanyada kız, başkalarıyla takılmaya başlamıştır bile.

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 20 Şubat 2022; 18:44:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zwartevis kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 20 Şubat 2022; 18:45:5 >
  • Ufak ihtimallerde olsa bulmak için öneri verebilecek var mi beyler

• darknessx5 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim böyledir bunlar. Kötülüğün için demiyorum. Bak ben dönemlik bir işe girmiştim birkaç günlüğüne, kız anketördü işim olmayınca yanına gidip sohbet ediyordum toplamda saatlerce sohbet etmişizdir, anketlerinde yardımcı oldum falan, numarasını almıştım 1-2 gün sonra yazdım sen kimsin dedi bana kız Hatırlattım yine hatırlamadı. Türk kızları konusunda haklısın ama sadece bakışmışsınız siz de. Kim bilir kaç kişiyle öyle kesişti kız farklı bi ülkede macera arıyor sonuçta, belki de erkek arkadaşı bile vardır orada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessx5

Ufak ihtimallerde olsa bulmak için öneri verebilecek var mi beyler
    Nefsinin kölesi olmak bu olsa gerek. Kusura bakma kardeş sen devam et yazmamışım gibi.
  • Курортный роман :) unut gitsin bence

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 20 Şubat 2022; 18:45:16 >
    Aynen sana ufak bir ders olsun :) konuşsan bile 2-3 gün beraber olacakmışsınız. Avrupalı kızlar on numaradır dostum, bir dahaki sefere aklında bulunsun. Ben de kız arkadaşımla Alanyada tanışmıştım Hollandalı kendisi, şimdi Ingilterede yaşıyor. Seneye kadar böyle uzağız, o zamana kadar ilişki kalırsa seneye daha yakın yerlerde yaşayıp sık sık görüşebileceğiz. Türk kızına 1 sene bekle yanına gelicem de bak ne yapıyor seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 20 Şubat 2022; 18:45:28 >
  • gecti o is bende ucak beklerken (rotar yemistik) bi kizla kesistik kizda guzeldi simdi hakkini yemeyeyim hatta kiz bir ara yanima geldi oyle havadan sudan konussam bile olurdu ama o an yapmak istemedim sonra cok pisman oldum kisacasi yukarida yazmis biri gecti borun pazari sur esegi nigdeye :)

Ingilizcem çok iyi açıkçası. Ben tercümanlık öğrencisiyim zaten aynı zamanda meslek olarak yapıyorum bunu şuanda. Kız da uzun yıllardır Ingilterede yaşadığı için aksanı dahil anadili gibi Ingilizce biliyordu, o yüzden rahat anlaştık. Dil konusunda pek sıkıntı çekmedik o yüzden. Normal bir şekilde tanıştık, ben o sıralar Hollandaca öğrenmeye başlamıştım 3-5 basit şey söyledim çok hoşuna gitti tabi beklemiyordu O şekilde muhabbete girmiş olduk sonrası geldi. Çok yakışıklı falan değilimdir Türk kızlar beğenmez pek ama ne hikmetse Avrupalılar beğeniyor esmer kara kaşlı kara gözlü Türk erkeklerini daha önce Belçikalı bir kızla da ilişkim olmuştu. Bu kızlar gerçekten tipe bakmıyorlar. Bahsettiğim iki kızın güzelliğinde Türk kızıyla bırak ilişkiyi iki kelime sohbet edemem egosundan. Zaten ben soğurum kızdan anında.

Tavsiyem dış görünüş konusunu sorun ediyorsan etmemen, kızla iyi muhabbet kurmaya ortak yönlerinizi bulmaya odaklanman. Ingilizcen iyi değilse geliştirmen. Kendi adıma konuşayım başka konuştuğum yabancılar da mesela iyi güzel ama Ingilizce konuşamıyor doğru düzgün, sürekli bir şeyler açıklamak sözlüğe bakmak zorunda kalıyor falan, muhabbet sürekli bölünüyor ilerlemiyor haliyle hiçbir şey olmuyor o kişiyle. En azından akıcı şekilde konuşabilmen lazım. Onun dışında doğal davran ve akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz. Bazı insanlarla ne kadar zorlarsan zorla bi uyum yakalayamazsın, bazen hiç ummadığın anda bi bakmışsın 2 saat boyunca muhabbet ediyorsun biriyle :) iyi şanslar dilerim

a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 20 Şubat 2022; 18:45:39 >
  • sen git bodruma gece kulubune plaja bir alman kızın peşinden koş selam bile veremeden geri dön kız için gidiyorsan o kadar para harcamana gerek yoktu

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 30 Mart 2020; 15:8:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.