Şimdi Ara

Otele klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmirde alacatıda bir otele 11 adet hem kışın hem de yazın kullanılabilecek klima alacağız. Şu ana kadar tavsiye edilenler (Mitsubishi electricte çok problemim olduğu için hiç istemedim bile)

Alarko carrier 53 QHF 09DST ve 53 QHF 12DST
    Midea Premier
    Panasonic KIT - UE09RKE ve KIT - UE12RKE

Bunlar dışında da varsa önerilerinizi rica edebilir miyim? Bu konu birçok defa açılmıştır farkındayım ve vereceğiniz yardımlar için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: morfoz

Arkadaşlar;

İzmirde alacatıda bir otele 11 adet hem kışın hem de yazın kullanılabilecek klima alacağız. Şu ana kadar tavsiye edilenler (Mitsubishi electricte çok problemim olduğu için hiç istemedim bile)

Alarko carrier 53 QHF 09DST ve 53 QHF 12DST
    Midea Premier
    Panasonic KIT - UE09RKE ve KIT - UE12RKE

Bunlar dışında da varsa önerilerinizi rica edebilir miyim? Bu konu birçok defa açılmıştır farkındayım ve vereceğiniz yardımlar için şimdiden teşekkür ederim

morfoz arkadaşım öncelikle yanlış bildiğiniz bir konuyu açıklığa kavuşturalım.me de problem çok olduğu için istemedim demişsiniz.bu kanıya nasıl vardınız bilmiyorum ama tamamen yanlış bir düşünce içerisindesiniz.

tam aksini düşünmeniz gerekirken ki gerçekte öyle size bu bilgiyi kim verdi yada kendi kanınızmı bilemiyorum.

bakım mitsubishi elektirik bu piyasanın bir numarası ve lideridir.cihazlar son derece kaliteli ve verimlidir.ben bu klimata kötü diyen insanın akıl sağlığından şüphe ederim sizi tenzih ederim bu konuda.

birkaç kendini bilmez,klima kullanmasını bilmeyen bilinçsizler ,birde bu bilinçsizliklerini görmeyip çamur atan dengesizler benim tabirimle cıvık insanlar var ve kafalarına göre birşeyler yazdılar.onların amacı ve hedefleri belli zaten o konuya girmek istemiyorum.

inanın me elemanı veya başka bir markanın elamanı satıcısı vs değilim.ama kaliteyi doğruyu herzaman yazar ve savunurum.sizde böyle yazdığınız için açıklama gereği duydum.

bakın me klimaların kalitesi,verimi,performansı,çalışma sistemi herşeyiyle piyasadaki markalardan ayrışır.kendine has bir çalışma yöntemi ve verimi vardır.birçok marka gibi kağıt üzerinde yazılı şişme klimalardan değildir.klima gibi klimadır kullamasını bilene.

me klimaların kalitesini kullandıktan sonra farkedersiniz .diğer klimalar gibi eksilerde karda fırtınada şişip basbas bağırmaz,defrostan 10-15 dakika çıkmamazlık yapmaz kaldıki siz me de bunu hissetmezsiniz bile .yazın gene aynı şekil sıcaklarda şişip so koyuvermez.kısacası ne kadar yazsam az gelir sadece kullanmanız gerekir diyorum.

bir diğer en önemli etken firma yani mitsubishi elektirik olarak daima cihazlarının ve müşterisinin arkasındadır.müşteri odaklı bir firma olup müşteri memnuniyetinde sınırları yoktur .her zaman cihazınada müşterisinede sahip çıkan bir firmadır.ben malımı sattım gerisinden banane gibi düşünceler fikirler asla ve asla mevcut değildir.tam tersi müşterisinin gerçekten yanında olan bana göre tek firmadır.

abi bu demek değildirki art niyetli cahil veya başka bir niyetli kişilerinde yanında olur.olur ama nasıl olur gene herkoşulda cihazına sahip çıkar ve gereken neyse onu yapar.ütün seçeneklerini sunar ama bir insanın kafada art niyet var ise o kişiyi deveye hendek atlatamadığınız gibi lafta anlatamazsınız.

bakın me klimalar güzel bir keşifle mekana uygun takılır sa asla sizi heryönüyle üzmez.bazen her firmada olduğu gibi işini sevmeyen saygı göstermeyen insanlar olabiliyor ve dolayısıyla hata da yapabiliyor.fakat me bunu aslla affetmez ve gereği neyse yapar.müşterisininde mağduriyetini giderir.işinizi bayiyle servisle hasanla hüseyinle halledin demez yeri geldiğinde bayisinide servisinide dövmesini bilir.aslada müşterisini ezdirmez.
    sizin isteğinize gelirsek ben derimki birkere alın birdahada arkanıza bakmayın hem siz rahat edin hemde müşterileriniz rahat etsin.bu günlerde çok uyguna alan arkadaşlar oldu forumda.bence sizde bir me bayisiyle görüşün ücretsiz keşifinizi yaptırın çok ve çok uyguna alacağınıza inanıyorum çünki adetiniz fazla.

kaliteyi almak varken ve elinizdede böyle bir fırsat varken değerlendirin derim.
    bu konuyu biraz uzun tudma sebebim öncelikle yanlış bilinen leri size açıklamak bir diğer etkende birkaç kendini bilmezin de bilgilenmesini sağlamak.baştada dediğim gibi kaliteyi ve doğruyu herzaman savunurum ve destekciside olurum.

• Bir otelimde bütün odalarda ME klimalar var ve her sene en az 2-3 tane kart değiştirmekten bıktım. ME ile geneşl müdür seviyesinde görüştüm ve 5 yıldır hala hiçbirşey bulamadılar. bana söylenen deniz kenarında akartların oksitlendi o zaman ben de deniz kenarında hiç klima taktırmamamalıyım sorusunda bir cevap veremediler. Uzatmak istemiyorum kendi deneyime istinaden bir daha asla ME almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morfoz

Bir otelimde bütün odalarda ME klimalar var ve her sene en az 2-3 tane kart değiştirmekten bıktım. ME ile geneşl müdür seviyesinde görüştüm ve 5 yıldır hala hiçbirşey bulamadılar. bana söylenen deniz kenarında akartların oksitlendi o zaman ben de deniz kenarında hiç klima taktırmamamalıyım sorusunda bir cevap veremediler. Uzatmak istemiyorum kendi deneyime istinaden bir daha asla ME almam.

gerçekten çok ilginç bir durum oluşmuş sizde.sonuçta eğerki deniz kenarında kartlarda oksitlenme vs oluyorsa diğer klimalardada olacaktır.kaldiki deniz kenarında klima kullanmayan da yok.acaba hiç elektiriklerinizi ölçüm yaptırdınızmı yani voltaj durumlarını değerlerini vs. çünki en öncelikli sebebi voltajdan diye biliyorum katlar için yanma sebebini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.