Şimdi Ara

Otello adlı oyuncu hile ifşası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan ibrahim kaypakkaya bi profiline bak %kaç win rate oranın var. Hilecilerle rage boost yapıyorsun bide millete laf atıyorsun kolpa.
  • http://csgo-stats.com/lev1n-/ hilecileri boost yaptıran eleman
  • Esea'da hileci olduğunu sandığınız kişiyi blocklamanız sizin zararınıza çünkü aynı takımda olma şansınızı ortadan kaldırıyor. Yani karşı takıma gelme olasılığı halen mevcut. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephir -- 22 Nisan 2016; 23:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erd3McTaKeR

ağlamayın beyler, hile yok

İnsanda şu kadarcık beyin olmaz mı ya hayır valla bu kadar beyin ile okuma yazamyı sökmüşsünüz o da başarı. Ben anlamadım yani milletin sizi iplediğini falan mı sanıyorsunuz otello ya da sen geldin mi çekiyorum disconnet'i bakıyorum dalgama 30dk-2saat sonra yeni maça giriyorum.

Sanki rütbe düşcez, sizde mal mal her ay dolarlar akıtıyonuz. Otello'da yavrum item falan almış keniden ama sen lobide olmadan bi tane maça bile giremiyo... :(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

İnsanda şu kadarcık beyin olmaz mı ya hayır valla bu kadar beyin ile okuma yazamyı sökmüşsünüz o da başarı. Ben anlamadım yani milletin sizi iplediğini falan mı sanıyorsunuz otello ya da sen geldin mi çekiyorum disconnet'i bakıyorum dalgama 30dk-2saat sonra yeni maça giriyorum.

Sanki rütbe düşcez, sizde mal mal her ay dolarlar akıtıyonuz. Otello'da yavrum item falan almış keniden ama sen lobide olmadan bi tane maça bile giremiyo... :(((((

millete laf atıpta steamin 2 haftada 300 kusur saat açık kalıp saat boostlaması çok iyi bişey dimi

• Hile denilen arkadaşların herhangi bir LAN turnuva başarısı var mı merak ettim cidden belirleyici etmen olabilirdi
  • quote:

yeni hesabında coşup sisten kapıdan vurma, arada bi düşmana sırtını dönüp öl de report yağmuruna tutulup OW yeme sen de çok amatörmüşsün be kardeş... banlanan hesaplarını koysak burdan köye yol olur ama halen OW yiyosun, bundan sonra biraz daha dikkatli tamam mı koçum hileye o kadar para veriyosun 2 haftada OW yiyosun babanın paralarına acı biraz...

https://vacstat.us/u/76561197960826474
  • come41 kullanıcısına yanıt
    herhangi bir online başarıları da yok:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D0ruk27

quote:

quote:

millete laf atıpta steamin 2 haftada 300 kusur saat açık kalıp saat boostlaması çok iyi bişey dimi

Kafalarda bir soru benim yaptığım hile midir ?

• hemen konuya damlamış kekeler
  • Bırakın yapsınlar abi kime ne zararı var o zaman ha hile ile adam vurmuşun ha botlarla oynamışın aynı hesap globalim diye gezsinler bi yerde oyna derler o zaman rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: come41

Bırakın yapsınlar abi kime ne zararı var o zaman ha hile ile adam vurmuşun ha botlarla oynamışın aynı hesap globalim diye gezsinler bi yerde oyna derler o zaman rezillik

peki gerçek globallerin bunlar yüzünden globalde duramayıp supreme-lem de takılması ne olacak?
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    globalde durma takıntısı neden var onu anlamıyorum ben global olana kadar kendimi yırttım parçaladım olduktan sonra umrumda olmadı lig baktın bu tipler geldi cekersin quiti sonra girersin pro oyuncuların neredeyse %50 si global degil neden lig bu kdar dert anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: D0ruk27

quote:

quote:

sen ne içiyorsun la bu kafaya ulaşmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: come41

globalde durma takıntısı neden var onu anlamıyorum ben global olana kadar kendimi yırttım parçaladım olduktan sonra umrumda olmadı lig baktın bu tipler geldi cekersin quiti sonra girersin pro oyuncuların neredeyse %50 si global degil neden lig bu kdar dert anlamıyorum

öncellikle genelleyip uzun yazacam direk sana değil dediğin mesele hakkında yorum olarak. dediğin gibi rütbenin aslında çok bir önemi yok örnek olofun hesabı kartaldı mesela adam dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ve kaybediyordu kartalda 1. bile olamayıp.takım oyunu bu zaten takımınla uyumun yoksa adamlar oyunu takım olarak değil publicdeki gibi oynuyorsa zaten sende oynayamazsın hatta onlar senden fazla vurur normal olarak public kafasıyla 0 taktik sonra sana söverler ben daha 3 saat önce quit attım kazandığımız maçta 6-4 ken falan 4 tane kurwa gelmişti dayanamadım çıktım 15-15 bitirmişler. bu rütbe güncellemesinden sonra düştüğümüz rütbelerden sonra 5 hafta oynamamıstım rütbe kapandı açtıgımda bi 6 rütbe daha aşadan başlattı sanki yeni hesapmış gibi hatta nick bunyun videosunu çekmişti aynısını yaşayıp neye uğradığını şaşırmıştı :D artık yeni sistemde ne yaptılarsa. sonra biraz çıkarttım şimdi dediğin gibi hiç takmadan oynuyorum düşerse düşsün eğlenmeye bakıyorum kazanmaktan da vazgeçtim stresten saçları dökmeye gerek yok oyun bu eğlenmek için var :) şu da nettir ki ben suprime de 4 kişinin birden oyunun temelini hiç bilmediğini ve gram takip edemediğini gördüm adamın tek yapabildiği şey awp ile zoom açıkken çıkanı hızlı vurmasıydı onun dışında 10 üzerinden 1 bile değil 0. Bu rütbeyi matematik hesabına döküp rütbe meselesini abartanlar cs den anlamıyordur net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 23 Nisan 2016; 1:52:09 >

• Demek istediğimi çok güzel açıklamışsın rütbe konusunda doyuma ulaştıktan sonra karşıya hile gelmiş takıma çocuk gelmiş rus gelmiş takmadan keyfini alıyorsun çünkü rütbe derdini bırakıp asıl amacın olan keyif almak için oynamaya başlıyosun.Oyunda ciddi olup bir yerlere gelmek isteyen arkadaşlarda aynı şekilde kendilerini geliştirmek için oynamaya devam edebilir sen karşındaki adamı vurmaya çalış her zman kendinle yarış halinde ol.Bendede karşıya hile geliyor disconnect atıp cz75 seciyorum mesela bütün maç cz geliştirmeye oynuyorum 1 gram sinir stres yok öneririm eksiklik hissettiğiniz silahı veya pozisyonları deneyin o tür maçlarda mutele takıl karşıya hile gelmesi sadece 1 maç kayıp sen pro oyuncu degilsin k.d.a veya hs % den hesaplanmıyor bu tür tepkiler hilecileri daha teşvik ediyor ayrıca sinirlenip tepki gösterdikçe
  • boşuna takılmayın

o erdemc falan hepsi hileci.

uzun uzun yazmaya gerek yok bu çocukların hakkında. ifşa edilmeye kalkılsa belki onlarlada ilgili şeyler çıkar. ilk mesajımda belirttim zaten otello olayı denk geldi arayarak bulmadım, o yüzden bu yeteneksizleri araştırmaya harcayamam vaktimi, önüme denk gelirse onlarında konusunu görürüz. belkide başkasına denk gelir

kendileri hile açıp, idle saat kasan adama laf etmişler bide. sanki illegal bişey adamın saat kasması :D

bu çocuklar kendilerini "elit grup" olarak nitelendiren yeteneksiz insanlar topluluğu. vac dan vaca ,hesaptan hesaba geçiyorlar ban yemeyen hacki bulana kadar. işte zekaları bundan ibaret. hileyi açan biz elit insanlarız diye gezsin. türk csgo community akıyor yine.

bunları lan game çağırsan mg1 seviyesinde takılırlar. heyecan yaptım xd derler
  • ağlamaya gelmiş bi tanesi hemen.

kendisininde dediği gibi alemde herkes biliyor.

bilmeyenlerde gördü zaten bu konudan sonra neyin ne olduğunu görmüştür

bide mesajın sonuna team otello yazmış özel bişeymiş falan gibi. kullandığınız hile de o kadar boktanki HvH yapsak el alamazsınız benden o kadarı mechul zaten.

ağlamaya devam team otello ;)
  • screensys S kullanıcısına yanıt
    Peki

Arkadaşlar ilaç kullanıyor galibağa çok şaapmıyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 23 Nisan 2016; 11:51:03 >
  • adam konuya noktayı koydu.

CSGO kralı bizleriz ağlamaya devam edin. -TEAM OTELLO-
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.