Şimdi Ara

Otello adlı oyuncu hile ifşası (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu erdem benim maçada denk gelmisti hs kesinlikle yemiyor nasıl bir hilesi varsa artık 14 el aldı sonrasında güzel bir rage guit easy win ^^
    hile olmasına ragmen vuruyorduk laleyi :D:D
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    ne 10 rwssi 5 rws adamlar sana oyun öğretiyor. 45 vuruyon - karma veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

ne 10 rwssi 5 rws adamlar sana oyun öğretiyor. 45 vuruyon - karma veriyor.

Valla panpa iddalı konusmiyim en iyisi bile ögretemez bana :p oyunuda bırakmışım kafa rahat valla sana tavsiye ederim :) hile geldi gelicek kaygısı yok takıma noob geldi siniri krizi yok kafa rahat 3 haftadır :) hesabıda okuttum^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

abi valla baydım şu oyundan ya daha az önce esea gireyim dedim hileci denk geldi. adam baya meşhurmuş bir de hltvde falan konusu var. hazır konusu açılmışken linkini atayım reportlayın sevabına.
    http://steamcommunity.com/id/dukiiii

https://play.esea.net/users/513621 esea profili de blocklayın direk de denk gelmesin maçlarınıza oynuyorsanız eseade. anlamıyorum valla esea de bile kurtuluş yok hileden.

http://www.hltv.org/forum/897968-duki-dukiiii-ivkovic-hacker-confirmed hltvdeki konusu da bu.

ban yemiş eseaden.

• 1 yıl oldu ban yiyeli
  • Ben bu arkadaşla bir kez oynadım. Bana iyi adam görüntüsü vermişti. İletişimi falan iyiydi takımda lakin enteresan vuruşları olmuştu gerçekten. Esea'da oynuyorduk ve rakip de yabancıydı. Onlar da maçın yarısında falan hile demeye başlamışlardı üstelik öyle aşırı kill de almamıştı. Sonra bu başlığı görünce benim kafada ampül yanmıştı.

Burada söylenenlerin yarısı bile doğruysa kendisi psikolojik olarak ağır sorunlu demektir. Cs go'ya ciddi süre ayıran Türk oyuncuların yarısından çoğu psikolojik olarak rahatsız tipler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

1 yıl oldu ban yiyeli

bu otellonun başlığa ne yazmışlar diye girdim de orada kendi mesajımı görüp bakayım dedim ondan gördüm. sgmeister otello be olley be. m4 spray yapamayan pıro.
  • Bu ihtiyar denen eleman bugün maçımıza geldi :D
  • Adam platformlar arası ünlü oldu birindende ban yemiyor söyliimde hesabı satmışken yollasın bana faceitte masterligde kasarım filan

Şaka bir yana neden ban yemiyor otello?

• Hile mi değil mi kanıtlıycam bekleyin

Boş yapma raşhıııııııııııır.
    adam boşbeleşlikten bütün gün private hack coderlarıyle iletişim içinde. para akıtıyor ban yemeyen hileye sahip olmak için, eski hilesi deşifre olmuşsa yeni yazılana geçiyor. esea'da bile ban yemiyor. bariz hile açtığı bir maçının demosu halen duruyor bende.

boşbeleşlik kötü şey mirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

adam boşbeleşlikten bütün gün private hack coderlarıyle iletişim içinde. para akıtıyor ban yemeyen hileye sahip olmak için, eski hilesi deşifre olmuşsa yeni yazılana geçiyor. esea'da bile ban yemiyor. bariz hile açtığı bir maçının demosu halen duruyor bende.

boşbeleşlik kötü şey mirim...

Adamın oyunla alakası fazla yok adam para peşinde yakında hileyi kodlar dayar piyasaya boş beleşlik birşey yok oyun oynadıgıda yok fazla bana sorun otelloyu otello sayesinde hileci bile olduk zamanında senin listende arkadasın filan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.