Şimdi Ara

Otello adlı oyuncu hile ifşası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 yaşında adam yazdıklarına bak yazık yav gerçek hayatta yüzüne bakmıyor heralde kimse sanalda hileyle ortam yapmış kendine vah vah
  • Kafayı kırmış eleman .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin gibi hileci kazmalar var diye oyunu mu bırakıcaz atkafası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

31 yaşında adam yazdıklarına bak yazık yav gerçek hayatta yüzüne bakmıyor heralde kimse sanalda hileyle ortam yapmış kendine vah vah

önce şu 31 denen ama aslında kafası max 13 yaşında olan arkadaşa yazacaktım ama senin mesajın daha çok ilgimi çekti
    şimdi gerçek hayatla bu işin bi ilgisi yok eğer gerçek hayat diyorsan hemen çık sayfadan alakasız yerlere çekme kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmiyor hileyle ortam yapmış tamam ama sanalda yapmış ayrı bir şey kimsenin hayatı seni ilgilendirmiyor konuyla da ilgisi yok.
    şimdi o arkadaşa geleyim aslında söyleyecek fazla söz yok ettiği küfürler ve yazdıkları ergen hileci çocuklarla aynı kendi egosunu tatmin etmeye çalışan biri işte bizi tanımayan yok demiş hangi lan game de başarısı falan var nerden kim tanıyor ? ben şahsen ilk kez bu konuda farkettim oyun çıktığından beri içindeyim. O kadar iyi oyuncuysan sürekli düzenlenen turnuvalar var kralıysan git krallığını orada göster sonra ss a karşı takım kur esl falan zorla =) cs go kralları biziz ne demek ergen çocuklar bile yapmıyor artık böyle şeyler kafası nerde kalmış bunların içtiği su nerden geliyor anlamıyorum

• D0ruk27 D kullanıcısına yanıt
    Hilecileri ben nasıl boostlayabilirim? Normalde onların beni boostlamaları gerekmiyormu ?
  • Anadolu Çomarı 2-3 kişiyi ciddiye bile almaya gelmez.Bas engeli geç işte ESEA'da ve öteki platformlarda karşına gelince çık gitsin niye uğraşasın bu 30 yaşındaki çomarlarla ?
  • Allah'ın cahili kaypak Ada'mın soyadı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: come41

globalde durma takıntısı neden var onu anlamıyorum ben global olana kadar kendimi yırttım parçaladım olduktan sonra umrumda olmadı lig baktın bu tipler geldi cekersin quiti sonra girersin pro oyuncuların neredeyse %50 si global degil neden lig bu kdar dert anlamıyorum

öncellikle genelleyip uzun yazacam direk sana değil dediğin mesele hakkında yorum olarak. dediğin gibi rütbenin aslında çok bir önemi yok örnek olofun hesabı kartaldı mesela adam dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ve kaybediyordu kartalda 1. bile olamayıp.takım oyunu bu zaten takımınla uyumun yoksa adamlar oyunu takım olarak değil publicdeki gibi oynuyorsa zaten sende oynayamazsın hatta onlar senden fazla vurur normal olarak public kafasıyla 0 taktik sonra sana söverler ben daha 3 saat önce quit attım kazandığımız maçta 6-4 ken falan 4 tane kurwa gelmişti dayanamadım çıktım 15-15 bitirmişler. bu rütbe güncellemesinden sonra düştüğümüz rütbelerden sonra 5 hafta oynamamıstım rütbe kapandı açtıgımda bi 6 rütbe daha aşadan başlattı sanki yeni hesapmış gibi hatta nick bunyun videosunu çekmişti aynısını yaşayıp neye uğradığını şaşırmıştı :D artık yeni sistemde ne yaptılarsa. sonra biraz çıkarttım şimdi dediğin gibi hiç takmadan oynuyorum düşerse düşsün eğlenmeye bakıyorum kazanmaktan da vazgeçtim stresten saçları dökmeye gerek yok oyun bu eğlenmek için var :) şu da nettir ki ben suprime de 4 kişinin birden oyunun temelini hiç bilmediğini ve gram takip edemediğini gördüm adamın tek yapabildiği şey awp ile zoom açıkken çıkanı hızlı vurmasıydı onun dışında 10 üzerinden 1 bile değil 0. Bu rütbeyi matematik hesabına döküp rütbe meselesini abartanlar cs den anlamıyordur net.

O rütbe güncellemesi nedir, oyundan epey bir süre uzak kalıp ara vermiştim oraları kaçırdım.

• gerçek hayatta hiç bir halta yaramayan ezikler hile ile oynayarak bi halt becerdiğini sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: come41

globalde durma takıntısı neden var onu anlamıyorum ben global olana kadar kendimi yırttım parçaladım olduktan sonra umrumda olmadı lig baktın bu tipler geldi cekersin quiti sonra girersin pro oyuncuların neredeyse %50 si global degil neden lig bu kdar dert anlamıyorum

öncellikle genelleyip uzun yazacam direk sana değil dediğin mesele hakkında yorum olarak. dediğin gibi rütbenin aslında çok bir önemi yok örnek olofun hesabı kartaldı mesela adam dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ve kaybediyordu kartalda 1. bile olamayıp.takım oyunu bu zaten takımınla uyumun yoksa adamlar oyunu takım olarak değil publicdeki gibi oynuyorsa zaten sende oynayamazsın hatta onlar senden fazla vurur normal olarak public kafasıyla 0 taktik sonra sana söverler ben daha 3 saat önce quit attım kazandığımız maçta 6-4 ken falan 4 tane kurwa gelmişti dayanamadım çıktım 15-15 bitirmişler. bu rütbe güncellemesinden sonra düştüğümüz rütbelerden sonra 5 hafta oynamamıstım rütbe kapandı açtıgımda bi 6 rütbe daha aşadan başlattı sanki yeni hesapmış gibi hatta nick bunyun videosunu çekmişti aynısını yaşayıp neye uğradığını şaşırmıştı :D artık yeni sistemde ne yaptılarsa. sonra biraz çıkarttım şimdi dediğin gibi hiç takmadan oynuyorum düşerse düşsün eğlenmeye bakıyorum kazanmaktan da vazgeçtim stresten saçları dökmeye gerek yok oyun bu eğlenmek için var :) şu da nettir ki ben suprime de 4 kişinin birden oyunun temelini hiç bilmediğini ve gram takip edemediğini gördüm adamın tek yapabildiği şey awp ile zoom açıkken çıkanı hızlı vurmasıydı onun dışında 10 üzerinden 1 bile değil 0. Bu rütbeyi matematik hesabına döküp rütbe meselesini abartanlar cs den anlamıyordur net.

O rütbe güncellemesi nedir, oyundan epey bir süre uzak kalıp ara vermiştim oraları kaçırdım.

aralıktaydı heralde herkesin rütbe suprimelerden vs. dmg kadar düşmüştü ondan önce rütbe kapandığında yine benzer açıyordun en son ben dmg e kadar düşüp kapattığımda nova3 açtı 1 maçta rütbeyi düşün farkı :D aynısını yaşayan cok kişi vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

bazı şeyleri hiç bir zaman anlayamacağım

ya hadi para için hile yaparsın maç kazanırsın, turnuvalar ki prize poolu almak için hile açarsın hadi yaptığın tüm bu şerefsizlikler bir amaç için olur o da paradır sonunda yakalanırsın zaten de para, gelir elde etmeyeceğin halde karşı da ki 5 kişiye üstünlük kurmak ve kendini eğlendirmek için bu kadar şerefsiz olmak ve seviyeyi düşürmeyi gerçekten anlamıyorum

işte herkes senin gibi düşünmüyor..
    Ama şöyle birşey var, adamlar hileyle global yapıyor,hesabı satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

ya hadi para için hile yaparsın maç kazanırsın, turnuvalar ki prize poolu almak için hile açarsın hadi yaptığın tüm bu şerefsizlikler bir amaç için olur o da paradır sonunda yakalanırsın zaten de para, gelir elde etmeyeceğin halde karşı da ki 5 kişiye üstünlük kurmak ve kendini eğlendirmek için bu kadar şerefsiz olmak ve seviyeyi düşürmeyi gerçekten anlamıyorum

bunlar hesabı global yapıp satmıyorlar zaten tiplere baksana bunların paraya ihtiyacı mı var

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Satıyorlar. Daha doğrusu dhde satmaya çalıştılar 2 tane demo linki attım o gün bugüdür foruma girmedi arkadaş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

bunlar hesabı global yapıp satmıyorlar zaten tiplere baksana bunların paraya ihtiyacı mı var

senin hesabında arkadaş olması da ayrı bir garip bu yorumdan sonra

• qraLa saygı beyler.

• Bunlar yeni hesapta 3 leveli nasıl hemen yapıyorlar, haydi yaptılar diyelim ilk 10 win'i hemen nasıl alıyorlar en az 5 gün beklemek gerekiyor. Yani sırf bundan dolayı ben uğraşmazdım lan, değmez ki... Bir kere Public'te de sürekli report yiyince VAC kontrol ediyor diye biliyorum.
  • publicdeki reportlar çalışmıyo. kicklenmezsen spinbotla bile 3 rank kasarsın

edit: çarşamba günü 3 level çok kısa sürede kasılır xp reseti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunyoneticisi -- 26 Nisan 2016; 17:14:04 >
  • hackforumunda gezerken yine bu abimize rastladım

yazık harbiden :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.