Şimdi Ara

Otelz üzerinden rezervasyon yaptırmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'da bu ay içerisinde olacak bir etkinlik için otel arıyorum. 2 oteli gözüme kestirdim yakında olan, aradım telefonla, biri hiç telefonla rezervasyon almıyor, biri dedi ki ya ücretini nakit olarak 1 hafta öncesinden ödemem ya da aynı gün banka havalesiyle rezervasyon yaptırmam lazımmış. Bakıyorum ETS'de yerleri dolu, Otelz'de yer var ama rezervasyon yapıyorum iptal oluyor. 3. seferde arayıp sordum, Otelz ile sorun yaşamışlar, oradan rezervasyon kabul etmiyorlarmış. Hayır otelzde açıklar niye almıyorlar anlamadım. spor salonuna yakın otel arayışım devam ediyor. Ucuz ama düzgün otel arıyorum bir de merak ettim neden almıyorlar?

• Sırf bunun için üye oldum. Antalya'da bir otelde çalışıyorum, Otel Z ile bu aralar otellerin arası limoni. durduk yere binlerce liralık fatura çıkardı ve ödemeleri aksatıyor. Sanırsam şirket batıyor ve ödemeleri yetiştiremiyor, üstüne de reklam ve vergilendirme geliri diye bir para kesintisi yapıyor. Üstelik otellerin hak ettiği ücretleri ödemeden, ödemesi gereken ücretler içerisinden kesinti yapıyor. Yani ets yoksa arayıp yer ayırtmaya bak derim. ya da VPN ile Booking'ten al.

• mesaj gönderiyorum, şu an antalya'dayım. gerekirse çıkıp gelirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.