Şimdi Ara

ÖTF LİMİT TÜREV İNTEGRAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkıyla ne kadar sürede bitirilir? mat2 temelim var

• Otf limit hemen biter de turev integral i iyi pekistirmen lazim 2ser hafta ver temelin varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acd78 A kullanıcısına yanıt
    grafiklerde iyi değilim ben ya onları çok iyi halletmem lazım yorumun için eyvallah hocam
  • ÖTF

bu konuyu iyice oturt hocam ayrı olarak 1 hafta zaman ayır sana rahatlık sağlar limit-türev-integralde

LİMİT

2 3 günlük bir konu

TÜREV-İNTEGRAL

ikisine toplam 1-1.5 ay zaman ayır.

Tüm bu yazdığın konuların ideal süresi 1.5 ay hocam yani şuan başlasan tam mayısın başına bitmiş olur türev-integral çalışırken diğer konulardan (logaritma,trigo,polinom vs.) soru çöz her gün mayısın başına geldiğinde de sınava 1.5 aylık bir zaman kalmış olacak o vaktide kadar mat denemesinin yanına apotemi türev-integral çöz zımba olursun

• monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Apotemi çok tavsiye ediyorlar da ben çok sert soruları olan bir kitap diye biliyorum türev integrali 1 kaynaktan bitirdikten sonra üstüne çözülebilirmi hocam apotemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekonuk1752

Apotemi çok tavsiye ediyorlar da ben çok sert soruları olan bir kitap diye biliyorum türev integrali 1 kaynaktan bitirdikten sonra üstüne çözülebilirmi hocam apotemi?

hocam türev-integral geniş bir konu ilk önce konuyu bitireyim sonra soru çözeyim derseniz konuyu unutursunuz onun için türev-integrale paralel olarak soru çözün mesela fem simetriden, karekök mps'den çalışıyorsanız orta seviyesiniz demektir konu çalışırken yanına birey b(gelişim)çözüp sonra apotemi çözülebilir yok riske girmek istemiyorum derseniz birey b beyaz kapak öneririm tam orta zor arasında 15 soru çıkarsa 10-12 tanesini yaptırır size

• Ötf müfredatta yok?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    polinom
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Birey b gelişim var güray küçük fasikülleri nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Ötf müfredatta yok?

İsim olarak yok evet ama konu olarak var hocam fonksiyonlar tek konu oldu
    Hocam mezunum bende fakat türev integral de temel yok fakat kolay anlayabiliyorum apotemi ile baslasam esen sb palme k.a falanda var onlarlada pekistirsem sıkıntı olurmu apotemi çokmu aşırı zor acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.