Şimdi Ara

otm. yokuş kalkış bir soru ( fiat punto )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç araştırma yaptım ancak bulamadım. 2011 punto evo otomatik vites arabamda, geri viteste yokuş çıkmaya çalışınca yokuş kalkış sistemi devreye girmiyor. acaba bu geri viteste olmayan bir özellik mi, yoksa benim arabamda olan bir sorunmu.

• benim ibiza da geride de çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

arkadaşlar bir kaç araştırma yaptım ancak bulamadım. 2011 punto evo otomatik vites arabamda, geri viteste yokuş çıkmaya çalışınca yokuş kalkış sistemi devreye girmiyor. acaba bu geri viteste olmayan bir özellik mi, yoksa benim arabamda olan bir sorunmu.

Hocam daha cok ayni arabaya sahip punto turkiye tarzi forumlarda cook iyi cevaplar bulabilirsiniz.Sadece tavsiye ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

quote:

arkadaşlar bir kaç araştırma yaptım ancak bulamadım. 2011 punto evo otomatik vites arabamda, geri viteste yokuş çıkmaya çalışınca yokuş kalkış sistemi devreye girmiyor. acaba bu geri viteste olmayan bir özellik mi, yoksa benim arabamda olan bir sorunmu.

Hocam daha cok ayni arabaya sahip punto turkiye tarzi forumlarda cook iyi cevaplar bulabilirsiniz.Sadece tavsiye ediyorum

allah razı olsun kardeş hiç bilmiyordum böyle bir punto forumu olduğunu hemen araştırmalara geçiyorum. teşekkürler :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

quote:

allah razı olsun kardeş hiç bilmiyordum böyle bir punto forumu olduğunu hemen araştırmalara geçiyorum. teşekkürler :D

Ne demek bende kullaniyorum cok faydali tavsiyeler var.Bircok sorunuma cozum buldular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.