Şimdi Ara

oto cd çalar tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabam için bi cd çalar almayı düşünüyorum fiyatı 250 ytl ye kadar olabilir. kamasonic, gold master gibi bişey mi yoksa pioneer gibi mi. bu konuda tavsiyelerinizi almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msyildirim -- 22 Haziran 2008; 14:49:38 >

• bnm tavsiyem pioneer alman bizde aldık 4050ub 250 ytl civarı sıfır al bnce pioneer olsun için rahat olsun
  • ya bide pioneer o kadar pahalı olmasına rağmen kötü bi kamosonic te olan usb ve hafıza kart girişi onda yok o da karar vermemi baya güçleştiriyor
  • pioneer
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxy

ya bide pioneer o kadar pahalı olmasına rağmen kötü bi kamosonic te olan usb ve hafıza kart girişi onda yok o da karar vermemi baya güçleştiriyor

Kamasonic in satmasının sebebi bu zaten.
    Ama iki gün sonra cd okumasına takılma görürsen şaşırma.
    1 yıldır pioneer kullanıyorum memnunum.
  • pıoneer 5950ıb önerebilirim ben kullanıyorum cok iyi..... başka markaları bence hiç araştırma....
  • bugün pioneer 5950 ib taktırdım 250 YTL kargo dahil almıştım. ipod kontrol ve aux in var ayrıca 3 rca. usb ve card girişi olması bir eksiklik değil. önde usb olsa el takılır sonra içinden lehim atar falan haşat olur alet.

aracımın orijinal hoparlörleri patlak olmasındna dolayı ses açamıyorum fazla ama ses kalitesi değişti kesinlikle.

çok temiz ses veriyor. birde anfimi alıp hoparlörleri değiştirirsem tadından yenmez.

pioneerden şaşmayın. yıllarca rahat rahat kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    albea cd çalar acil yardım
    13 yıl önce açıldı
    Oto Teyp Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pioneer in 3050 markasında usb girişide var o nasıl sizce
  • pioneer 5950ıb ya da 4050ub
  • bunlarda radyo yokmu acaba hiç birinde kanal tuşlarını göremedim bi de 4050 nin arkasında usb girişi için bi kablo var acaba o bi işe yarar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msyildirim -- 25 Haziran 2008; 13:52:24 >
  • O kablo usb girişini uzatmak için. Flaş belleği torpido yada başka bir göze uzatabilirsiniz.
  • pioneer için garanti önemli mi bozulursa parçası çok pahalı diyolar. bu konuda sorun yaşayan oldu mu
  • JVC de olabilr
  • bence JVC KD-AVX2 bütceni biraz daha zorlayayak bunu alabilirsin. bende almayı düşünüyorum bu modeli. Doğubank da 750 ytl demişlerdi. piyasayı arastırıyorum. ekransız aldıgında bir sure sonra ekranlı düşüneceksin en iyisi bir defa almak. hem özellikleride cok iyi.

Güç çıkışı:50w x 4
    Mos-Fet Güç Artırıcı
    İçte Yerleşik 3,5 inç geniş monitör
    GİGA Mp3 Multi
    192khz/24-bit ses DAC (DVD-SES)
    7-Bant ekolayzer
    DVD ses uyumlu
    Wav uyumlu
    Divx uyumlu
    ID3/WMA Tag ile uyumlu MP3/WMA
    Jpeg playback
    DVD ses uyumlu
    DVD-R/-RW,+R/RW Uyumlu
    Çoklu sınır DVD uyumlu
    CD/CD-R/CD/RW uyumlu
    5.1 Kanallı DTS/Dolby Digital/Dolby Pro Logic 2/2CH Mpeg şifre çözücü yerleşik
    Süre Hizalama (5.1ch)
    Altın kaplı hat çıkış terminalleri 2 çift
    Altın kaplı merkez kanal çıkış terminalleri
    Altın kaplı video çıkış terminalleri
    Seviye/Frekans kontrollü altın kaplı subwoofer çıkış terminalleri
    İkinci altın plakalı ses çıkış terminalleri
    Altın kaplı AV giriş terminalleri
    AV-BUS Giriş
    Motorize dışarı kayma yüzü
    Çok fonksiyonlu kablosuz uzaktan kumanda
    Çift alan fonksiyonlu
    Şok korumalı bellek
    Duvar kağıdı ayarı

• valla arkadaşım ben kamasonic ten çok çektim.çıkış değiştirmekten error 10 (kart hatası imiş)kart değiştirmekten bıktım.abartmıyorum defalarca arıza verdi.gittim pionner deh-6950ib aldım.kamosici de çıkardım attım eve.kafam rahat şimdi.kamasonice harcadığım tamir parası ile ondan bir tane daha alınırdı herhalde.
  • sonunda pioneer 5050ub 250ytl ye aldım daha dün taktırdım ama bi sorunum var wma dosyalarını açmıyor bunun bi yolu var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxy

pioneer için garanti önemli mi bozulursa parçası çok pahalı diyolar. bu konuda sorun yaşayan oldu mu

Öyle bişey yok kesinlikle sizi yanıltmasınlar pahalı olsada ne kadar pahalı olucak 3 lıraysa dıgerı 5 lıra bılemedın 10 lıra 10 yıldır bu işi yapıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.