Şimdi Ara

!!!:::...OTO & HI-FI TUNİNG SHOW....::::!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
14.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20YTL güzel para
  • çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bide oraya gitmek için benzın parası var ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • KAPIDAKİ FİYATI 20 AMA 15 E G'GİDYORDDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ...!

SAATİ YARIN AKŞAM GECE YARISINDA KARARLAŞTIRALIM ARKADAŞLAR!!!
  • arkadaşlar fuar için akm nin önünden kalkan otobüslerins aatlerini bilenwarmıı çok acill
  • saat kaça kadar açık peki?
  • otobüs saatlerini öğrendi her saat başıymış
  • BEYLER SAAT 17:00 DE FUARDA GİRİŞTE Kİ DANISMANIN ORDA DH CİLER BULUSUYOOOR HABERİİZ OLSUN, O SAATLERDE Bİ ARA UGRAYIN HADİ HERKESE İİ EGLENCELER...!!!
  • FUARDAN YORUMLAR ALALIM BEYLER....
  • fuar neşeli hareketliydi bence..ama hi-fi olayı biraz abartılmıştı ve küçük bi alan kullanılıyor gibime geldi..

1,5 saatte hepsini bitirdim..özellikle alpine standındaki mercedes cls,paşa tuningin civici çok başarılıydı..

genelde zevk aldığım bi fuardı ama bilet fiyatları bence biraz acımasızdı
  • Evet benim açımdan çok güzel geçti.

Arkadaşlarımla gittim, onları tam 2 dakika sonra kaybettim ve keyfime baktım Mankenlerle filan hiç işim olmadı (hayret :) ) yalnızca oradaki otomobilleri inceledim. Cameram sürekli kayıttaydı. Honda S2000 Drift Show süperdi, ağzım açık kaldı, g.tüm düştü desem yeridir Showdan sonra o S2000'lerin yanına gittim, inceledim: Lastikleri çok fena sıcaktı, büyük miktarda kabak olmuşlardı. S2000'ler gerçekten harika otomobiller

Her Hi-Fi firması kendi şovunu yaptığından beynim epeyce zonkladı. Özellikle CMS Shop standının arkasındaki yanlış hatırlamıyorsam TSW firmasının 150 desibellik şovu yüzünden bayılma noktasına geldik. Böyle bas hayatımda hissetmedim

Hafif ticarilere yapılan işlemler de çok güzeldi. Motor modifikasyonu yoktu ama VIP T5'ler, Vito'lar, Viano'lar, Caddy'ler çok iyiydi. Sierra standındaki 2 tane Caddy ve 1 tane Doblo da çok harikaydı.

Ufak salondaki Oto Güzellik Yarışması gerçekten süperdi. Onlarca modifiyeli araç ses sistemlerini sonuna kadar açmıştı, sürekli gaza ve ilginç kornalarına basıyorlardı. Orada çok fena başım döndü, ama çok harika bir cümbüştü

Yani hangi birini yazsam bilmiyorum ama fuar özlemimi giderdim, iyi oldu. Şimdi Autoshow 2006'yı merakla bekliyorum..

• 90 tane 1000 wattlı subwoofer dinlemek gerçekten dehşet birşeydi.
    159 DB Gördük.Birkaç dakika durduktan sonra nefes alamaz ve yutkunamaz hale geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

90 tane 1000 wattlı subwoofer dinlemek gerçekten dehşet birşeydi.
    159 DB Gördük.Birkaç dakika durduktan sonra nefes alamaz ve yutkunamaz hale geldim

Aynen, biz de çok fena olduk. Bu arada o standın arkasındaki CMS Shop standında raflara birsürü jant koymuşlardı. Basın etkisiyle onlar da dans ediyorlardı
  • o bas hakkaten acaipti iç organlarımın titrediğini hissettim çok duramadım zaten bende

işin kötüsü fuarın birazını dolaştıktan sora tel.in şarjı bitti hepsini çekemedim arkadaştan aldım sora dielerini

bnce çok hoştu
  • fuarda CMS nin gözalıcı bir standı vardı girişte. mankeni sprey boya ile boyadılar. millet izledi.
    F 355 in lüks araç segmentinde tuningleri vardı. ferrari, BMW, range rover.
    vip tuning in başarılı bir astra GTC modifiyesi vardı. resimlerini göndereceğim linkle yarın akşam..
    lincoln navigatorün koruma aracı benzeri sesli görüntülü modifiyesi ilginçti.
    peugeot serisi araçlar hakimdi.
    ilginç kia sorento, simsiyahtı.
    yeni araçlar değil eski araçlar vardı. Tuning ile uğraşan firmaların kendi araçları..
    benim en sevindiğim ise dörtlü çakar buldum 65 milyon.a. almayı planladığım..
  • S2000 driftte çok harika bişeydi.
    Adamlar sanki underground2 oynuyor
  • OPEL ASTRA GTC

• ASTRA GTC

• düzeltelim.

İZMİR PLAKALI

OPEL ASTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUS_34 -- 31 Mayıs 2006; 0:17:41 >
  • PİKAP DOLUU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUS_34 -- 2 Haziran 2006; 0:51:39 >
  • LINCOLN NAVIGATOR

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.