Şimdi Ara

!!!:::...OTO & HI-FI TUNİNG SHOW....::::!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
14.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 26/28 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA CNR EXPODA DÜZENLENİCEK OTO TUNİNG FUARINDA,

DH OTO SEVERLER OLARAK TOPLANMAYA DAVET EDİYORUMMM....!!!

İSTEYEN ARKADAŞLAR İLE İLGİLİ BİR LİSTE YAPIP BELİRLENEN BİR STAND'tA BULUSUP FUARIN TADINI ÇIKARTALIM!!!

GÖRSELLİK OLARAK SÜPER BİR FUAR OLUCAK, SAKIN KAÇIRMAYIN!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

by_PrOxY

• Ben Gelicegim yuksek ihtimal. Kisilar hangi gun gidecegini bildirirse o gun gidecekler gruplasabiliriz iceride.
  • Önümüzdeki haftasonu orda olmaya çalışırım. Şu saatte, şurada olacağız dersek daha güzel olur. Mesela cumartesi öğleden sonra saat 3'te x salonunda y standında
  • İzmir'den Egetuning Geliyooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

İzmir'den Egetuning Geliyooo

Hoş geliyorlar.
  • Tamam olur beyler herkes uygun olan saatini dilek olarak sunsun bizde ortak bi zaman ve yer bulalım, orda buluşalım ve showa başlıyalım!

Ayrıca bilet için sıkıntısı olanlara yardımcı olalım...!!!
  • PEKİ DAHA BAŞKA GELEN YOKMU KOSKOCA FUARA, KOSKOCA DH ' DEN ....!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

Tamam olur beyler herkes uygun olan saatini dilek olarak sunsun bizde ortak bi zaman ve yer bulalım, orda buluşalım ve showa başlıyalım!

Ayrıca bilet için sıkıntısı olanlara yardımcı olalım...!!!

benim biletim yok bence cumartesi günü öğleden sonra olsun. Pazar gününe kalmasın çünkü pazar günü çok kalabalık olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayta85 -- 23 Mayıs 2006; 10:14:46 >
  • arkadaşlar bana bilet ayarlayabilirmisiniz????
  • biletleri nerden alıcaz ?
  • ARKADAŞLAR BENCEDE C.TESİ İİ BİR GÜN SAAT 3 TEN SONRA OLABİLİR,

BİLETLERİ İSE GİTTİGİDİYORDAN VE YARISMAYAVESHOWA KATILAN KATILIMCI FİRMALARDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ...!
  • cnr da girişte satılmıyomu biletler
  • Öğleden sonra 3 çok iyi bir saat. Cumartesi veya pazar

Donanımhaber ailesi olarak. Olmadı başka forumlarla kapışırız. ACT filan Abi emanet getirelim mi
  • Bakarız İşimiz Çıkmazsa şayet Olabilir
  • biletler ne kadar olacak, nerde satılacak.. hiç bişey yazmıyo fuarın internet sitesinde..
    bilet ayarlayabilecek arklardan yardım bekliyorum..
  • az önce CNR ı aradım. Kapıdan bilet satışı olacakmış

Bilet fiyatı 20 YTL
  • ben arkadaştan davetiye buldum ikitane wardı 5ytl ye aldm ikisini ii 35ytl kardayımakm n,n ordan otobüs kalkıomuş saatlerini bilen warmı
  • 20 çok olmuş ama değer.Napalım gidicem galba.Kaçak gireriz Araba teklidi mi yapsak benden hummer olur anca cüsse olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

ben arkadaştan davetiye buldum ikitane wardı 5ytl ye aldm ikisini ii 35ytl kardayımakm n,n ordan otobüs kalkıomuş saatlerini bilen warmı

SENDE BANA 10YTL DEN SATSANA TİCARET OLUR

• quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

az önce CNR ı aradım. Kapıdan bilet satışı olacakmış

Bilet fiyatı 20 YTL

OHAA..!!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.