Şimdi Ara

Race chip ve chip tuning hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar racechip ve chiptuning kullanan bir sürü kişi var kullanmayanda sizin görüşleriniz ne?

Benim görüşüm motor ömrünün azalması kullanımla alakalı bence adam akıllı kıllanırsan neden ömrü azalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam linea club tr facebook sayfasında yapanlar var. onların dediğine göre performans artıyormuş.
  • ikisini de uzun süre kullandım, aracı denk gelirse de dönem dönem kullanıyorum

racechip chiptuning kadar güç vermez, daha doğrusu aşırı güç artışı isteyenler için yeterli değildir, garanti sürecindeki araçlarda kullanılması daha mantıklı, rahatlıkla sökülüp takılabiliyor, chiptuning de sınır daha yukarıda, aşırı güç artışı da alınabilir

motor ömrü konusuna gelirsek de aracın standart düzeni üzerine yapılacak herşey mutlaka motor ömrüne etki eder, fabrikasyon haliyle 500 bin km gidecek motor 450 bin bile gitmiş olsa bu motor ömründen yemesidir, tabi aracını 100 bin km kullanmadan satanlar için motor ömrüne zarar vermiş olması birşey ifade etmez, tabi bu etki etmediği anlamına da gelmez, aracına da yazılım yaptıran adam akıllı kullanmak için değil performans almak için yaptırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 2 Temmuz 2016; 11:08:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chip tuning Garanti bozar mi?
    9 yıl önce açıldı
    Aveo ya chip uygulanabilirmi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.