Merhaba, Arabamızı aldık, herşey güzel hoş. Şimdi sıra geldi aracı temiz tutmaya. Çeşitli araba yıkama noktalarında edindiğim fiyat araştırmasına göre detaylı iç temizlik + koruma sistemlerini 150 ytl nin üzerinde yapıyorlar ve çokta temizlendiğini ve nerelere koruma maddesini sürdüğünü bilemiyorsunuz.
Bu yüzden internetten bir araştırma yaptım ve softcare diye bir ürün buldum, ürün tam benim istediğim ürün çünkü hem temizleyip hemde koruma yapabilirim. İnternet adresi https://www.softcare.com.tr/
Sitede araştırdım fakat kullanan arkadaşımızı görmedim. Sizde her yeni ürüne atlamak cahillik midir, yoksa gidip bir tomar parayı 40 ytl deterjan 50 ytlsi işçilik 100 ytl side kar olan araç yıkama şirketlerine aracımı teslim mi etmeliyim.
Yoksa sadece bir pazar günümü ve 40-50 ytl mi harcayarak kendim mi uygulamalıyım.
Bazı bilindik oto kuaförleri bence iyi iş çıkartıyor.Yani korkmayın.Ama kendiniz yapmak istiyosanız o ayrı. Ben mesela özel garajım vs.olsa kendim temizlerim ve yıkarım.O ayrı bir zevkdir...
100-150 ytl vermek bence çok saçma kendm bi pazar günü uğraşır temzliğimiz yaparım
Senede bir dış, iki senede bir iç detay temizliği yaptırırım profesyonellere...
Bunun dışında vaktim olursa iç temizliği özellikle kendim yapmaya çalışırım.