Bildirim
Oto kredi ?!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiç faiz almasalar bile aylık 1000TL'den fazla ödemeniz oluyor ki bu da 3 ayda 3000TLyi geçer.
3 ayda 2500TL maaş alan birine, sizce 3 ayda 3000TL ödeyecek şekilde kredi verirler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: H.
Hiç faiz almasalar bile aylık 1000TL'den fazla ödemeniz oluyor ki bu da 3 ayda 3000TLyi geçer.
3 ayda 2500TL maaş alan birine, sizce 3 ayda 3000TL ödeyecek şekilde kredi verirler mi?
Bilmem verirler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: CuTe_BoY
İyi aksamlar,
Pazartesi gunu babam bankaya gidip oto kredi basvurusunda bulunacak. Bag-kurdan emekli, 3 aylik maas aliyor (2500 tl). 48 ay vade ile 50.000 tl kredi verirler mi acaba bir bilginiz varmidir? Verirse hangi banka verir onerilerinizi alabilirmiyim. Simdiden tesekkurler.
hocam verseler bile yaptığınız iş mantıksız olur. maaş olduğu gibi gidecek.ev alsanız bile tavsiye etmem alt tarafı araba alıyosunuz bu kadar kasmaya gerek yok ama tabi siz bilirsiniz... -
Bunların yanında babanızın kredi kartı ve varsa diğer kredi borçlarını kuruşu kuruşuna görecekler,zamanında yatıp yatmadığına günü gününe bakacaklar en iyi ihtimalle memur kefil isterler ama ben de vereceklerini sanmıyorum.. -
ek geliriniz aylık 2000 ve üzeri ise olabilir ama yinede bu kadar kredi verilmez . verilsede bankadan gidip alınmaz
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Aylık Anapara Aylık Faiz Aylık KKDF Aylık BSMV Kalan Borç
1 1.554,84 TL 900,84 TL 545,00 TL 81,75 TL 27,25 TL 49.099,16 TL
1500 tl aylık ödeme -
Olma ihtimali çok düşük.
Ayrıca aylık geliriniz çok yüksek değilse, bu kadar pahalı bir araç almayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bergspyder -- 23 Ocak 2011; 11:19:43 > -
araba eksiklik ya kolu komşu ne der -
Arkadaşım krediyi aracın proforma fatura değerinin %80 ine kadar kullanabilirsin. Öncelikle aracın değeri ne kadar 50000 tl kredi için yaklaşık 62000 tl lik bir araç almanız gerekir. Genelde bankalar buna dikkat ederler ayrıca taksitler aylık veya 3 aylık gelirin %75 ini geçemez. yani 1875 tl yi geçemez babanızın ödeyeceği 3 aylık taksit miktarı. 50000 tl için 0,83 faiz oranıyla 3 aylık taksitleriniz 3984 tl dir. Eğer maaş harici ek gelir gösteremezseniz bu krediyi kullandırabilecek finans kuruluşu bulmanız zor gibi. Ben bankamızda taşıt kredisi verirken dikkat ettiğimiz hususları ilettim tabiki uygulamalarda farklılıklar olabilir ama bir kamu ankası olarak biz bu kuralların dışına çıkamıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X