Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu daha önce vardı, ama konu sahibi ilgilenmediği için buraya yenisini açıyorum. Kredi kartınız var ise hesabınıza anında 1000 lira yatırıyor, bir sonraki aydan itibaren 6 taksitle ödüyorsunuz. Tek masrafınız mesaj ücreti.

Not : HAZİRAN AYI İÇİN OLAY DEVAM EDİYOR (PARA(BOŞLUK) KARTIN SON 6 HANESİ) MESAJINIZI 0 532 752 4616 ya veya 4616'ya GÖNDERİN. SMS Paketiniz var ise 532 li numaraya gönderin, paketinizden düşer, sadece 4616 olunca para yazar. TURKCELL liler hariç

TEB KREDİ KARTINIZLA “CEPTE PARA”

Bir SMS ile faizsiz, ücretsiz 1000 TL hesabınızda! Üstelik 6 taksitle geri ödeme fırsatıyla!

Hemen kayıtlı cep telefonunuzla PARA yazıp boşluk bırakın, kartınızın son 6 hanesini 4616’ya gönderin, 1000 TL nakit avansınız hesabınıza geçsin. Geri ödemesini 6 taksitle yapın.

Kampanya Detayları:

http://www.teb.com.tr/Bireysel/cepte-para.aspx

-Kampanya 30 Haziran 2014 tarihine kadar geçerlidir.
    -Kampanyaya katılım için müşterilerin bankaya kayıtlı cep telefonlarıyla PARA yazıp boşluk bırakarak, kredi kartının son 6 hanesini 4616’ya kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir. (Örnek: PARA 123456)
    -Cepte Para işlemlerinde kampanya süresi boyunca faiz ve ücret alınmayacaktır.
    -Kampanyadan sadece 1000 TL talep edilebilir. Müşterinin nakit avans limitinin yetersiz olması durumunda kullanılabilir limitine göre 900 TL, 800 TL, 700 TL, 600 TL, 500 TL, 400 TL, 300 TL, 200 TL veya 100 TL Cepte Para hesaba aktarılabilecektir.
    -Kampanyada talep edilen 1000 TL, değerlendirme yapıldıktan sonra müşterilerin ana vadesiz hesaplarına aynı gün içinde aktarılacaktır.
    -Kampanyada talep edilen 1000 TL’nin geri ödemesi, 6 eşit taksitte ekstrelere yansıyacaktır. Farklı taksit seçeneği mümkün değildir.
    -Kampanyadan gecikme veya blokede olmayan, kartı açık ve kullanılabilir nakit avans limiti uygun TEB kredi kartı sahipleri yararlanabilir.
    -Ek kartlar ve ticari kartlar kampanyadan faydalanamaz.
    -TEB Kredi Kartlarıyla bir yıl içinde sadece bir adet Cepte Para işlemi yapılabilir.
    -08.10.2013 tarihinde yayınlanan Banka ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 22. maddesi ve 6 fıkrasındaki değişiklik kapsamında bir takvim yılı içerisinde 3 defa dönem borcunun asgari tutarının altında ödeme yapılan kredi kartları ile dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar nakit çekim işlemleri gerçekleştirilemez.
    -TEB, CEPTE PARA kampanyası koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    -Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,5 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,4 TL olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    (TEB internet sitesinden alıntıdır)

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 23 Haziran 2014; 17:37:02 >

• Ben dün çektim hemen hesabıma yattı saolsun tebten faiz vs yok
  • Her ay çekmek mümkün mü bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    Hocam temmuzdan beri her ay düzenli olarak 1000 lira aldım, ilk çektiğimin son taksidini geçen ay verdim, bu ayda ağustosta çetiğim bitiyor.
  • sayaras kullanıcısına yanıt
    Peki mesela kartın limiti 2000 diyelim. En fazla 2 ay üst üste çekebiliriz anadığım kadarıyla. Ama 10bin limit olan 10 ay çekebilir kampanya devam ettikçe.

• ÜniversiteTEB karti ile çekiliyor mu ? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim .

• ben o olayın kalktığını sanıyorum artık 1 senede 1 kere çekilebiliyor olması lazım...

edit: kampanya detaylarında bir takvim ayı içerisinde 1 kez kullanılabilir yazıyor, yani limitiniz ne kadarsa o kadar çekebilirsiniz her ay 1 kere olmaz üzere. değiştirdiler heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 4 Şubat 2014; 23:29:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Kalktığı falan yok her ay bir kere çekilebiliyor, dediğim gibi her ay 1000 lira ben çekiyorum.
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

ÜniversiteTEB karti ile çekiliyor mu ? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim .

Cekiliyor.Yazin ben cekmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitle telefon almanın yeni yöntemlerinden birisi de bu olur :)
  • furky86 F kullanıcısına yanıt
    Nakit her zaman iyidir, mesela mobilya alacaktım, kredi kartıyla taksitli 2230 lira nakit 1900 lira dediler, 2 ay bunu çektim gidip pazarlıkla 1750 liraya aldım...
  • 0532 752 4616 numarasına atarsanız sms paketinizden düşüyor..
  • Kart ücreti ve hesap işletim ücreti ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

0532 752 4616 numarasına atarsanız sms paketinizden düşüyor..

eyvallah saol bu bütün hepsi için geçerli mi 6616 gönder derlerse 0532 752 6616 göndersem olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

0532 752 4616 numarasına atarsanız sms paketinizden düşüyor..

eyvallah saol bu bütün hepsi için geçerli mi 6616 gönder derlerse 0532 752 6616 göndersem olur mu

onu bilemem de teb in geneli için geçerli ben hep bu numaraya gönderiyorum her kampanyada
  • ihtiyacı olanlar için çok iyi olduğu görülüyor (tabi şartlar bu ise)

hatta ilginç bile denilebilir ,yani bankanın bu işten karı nedir ki de para veriyor onu çözemedim :)

parayı aldıktan sonra yıllık kart ücreti keserlerse bir tek o konuda ,kapatırım haa demek zor olacaktır diye aklıma bir tek bu geliyor :)
  • Takip,

Şaka mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Takip,

Şaka mı bu

önceden daha süperdi. Bir ay içinde 4 kez aldığımı bilirim.
    Şimdi aylık 1 sefer = max 1000 tl ile sınırlamışlar. sanırım benim gibiler yüzünden.
    o deil de alırken süper ancak öderken çok koyuyor adama...

dikkat edin çok açılmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Takip,

Şaka mı bu

neredeyse 1 senedir var bu yeni bir şey değil. Ayrıca eskiden limitin yettiği kadar veriyordu şimdi aylık en fazla 1000 TL ile sınırlı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.