Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dekareme

2 kere kart ücreti sorulduğu halde hiç cevap veren çıkmamış..

ayrıca hesp işletim ücrei de alınıyor mu?

Sorduk yanıt yok, herkes defalarca çekmiş ama kimse diğer detaylara dikkat etmemiş demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

17.12.2010 tarihinde yayınlanan Banka ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 17. maddesi ve 22. maddesindeki Yönetmelik Değişikliği kapsamında bir takvim yılı içerisinde en fazla 3 defa, dönem borcunun yüzde %50'sine kadar ödeme yapılan kredi kartları ile dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar nakit çekim işlemleri gerçekleştirilemez.

diyor sitede ?
  • teb total kartta da oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

teb total kartta da oluyor mu?

Hocam benim teb total vardı, bundan yararlandim, yanlız kart, mevduat hesabına bağlı değilse yatırdıkları hesaptan parayı ancak şubeden çekiliyor ve geçmişe dönük hesap işletim ücretini acımadan kesiyorlar, dikkatli olmak lazım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

2 kere kart ücreti sorulduğu halde hiç cevap veren çıkmamış..

ayrıca hesp işletim ücrei de alınıyor mu?

Sorduk yanıt yok, herkes defalarca çekmiş ama kimse diğer detaylara dikkat etmemiş demekki

hesap işletim ücretini kesiyolar. ama siz mesajı atıp hemen parayı çekerseniz yani gün sonu hesap kesimine bırakmazsanız para kesemiyolar.

kredi kartı kullanım ücreti kesiyorlar ona da 2 adet otomatik ödeme ya da 50 tl ve üzeri bir taksitli nakit avans çekimine ( 50 tl için 8-9 tl gibi bir masrafı var.) kart kullanım ücretini iade ediyolar.

bu arada teb total , üniversiteb yararlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucar557 -- 5 Şubat 2014; 12:38:20 >

• Kart ücreti var ama direkt veya puan olarak iade edilebiliyor. Hesap işletim ücreti de var ama parayı hesaptan hemen EFT yaparak bu ücreti ödemiyorsunuz. wap.teb.com.tr den EFT ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun
  • İlk ay sınırlama yoktu. 6.000-TL çektim. Daha sonraki aylarda sınırlama geldi. Şimdiye kadar 9.000-TL çektim. Ama artık çekmiyorum. Bence son derece faydalı bir kampanya. Tek kuruş faiz/masraf almadılar. Helal olsun
  • Hocam merhaba bende bir teb üniversite kartı var.
    257 lira borcu var 300 çekip ödeyebilir miyim? En azından faizsiz ödemiş olurum?
  • Xapheon X kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben çekiyorum.
  • jr1907 J kullanıcısına yanıt
    Geçen yazdan beri her ay yenileniyor.
  • Hocam teb kredi kartım yok, ben bu durumda ne yapabilirim ? Kampanya 28 Şubat 'a kadar mış ?
  • Yeni başlayanlar için özetleyeyim.

- 2013 Haziran'ında başladı kampanya. İlk ay kredi kartı limitiniz kadar çekmenize izin veriyordu. Forumda 20.000-TL çekenler vardı. Ben 5-6 Bin TL çekmiştim.
    - Her ay, bu ay kampanya bitecek gibi açıklama yapıyorlar ama daha sonra kampanyayı uzatıyorlar. Şu anda 28 Şubat 2014'e kadar yazıyor ama muhtemelen bir sonraki ay 31 Mart 2014'e kadar diyecekler.
    - Kredi kartı kesim tarihinizden sonra çekerseniz bir ay daha ötelemiş olursunuz. Kredi kartı kesim gününüz ayın 15'i ise, siz ayın 16'sında çekin.
    - 1.000-TL için 166,66-TL * 6 taksit alıyorlar. Sıfır masraf, komisyon, hesap işletim ücreti falan yok.
    - Ben maaş müşterisiyim. Benden eft , havale v.s. masrafı da almıyorlar. Kredi kart aidatı da vermiyorum zaten. Bu anlamda benim çok işime yaradı.
  • ben ilk ay 9000 çekmiştim, geri ödemesi çok koyuyor :) neyseki bitti ödemeler.
  • Bu ay da aldım bakalım, bununla 5 oldu. Öylesine iş olsun diye çekiyorum, atıyorum kenara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüdâvendigâr

Hocam teb kredi kartım yok, ben bu durumda ne yapabilirim ? Kampanya 28 Şubat 'a kadar mış ?

karta başvur. kampanya 1 yıldan fazladır devam ediyor. büyük ihtimal yine devam edecektir.
  • Yanıtlanmış sorular için eski konu:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87356084
  • internette n başvuru formunu epey uğraş sonrası doldurdum sonra bilgielriniz var dedi kabul etmedi dallama sistem, daha önce başvurmamıştım, sanırım şubeye gitmek gerekecek. sevmedim sistemi, yine en iyisi %4 masrafla paraf sanırım daha pratik ve hızlı
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

teb total kartta da oluyor mu?

oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.