Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kulllanılabilir limitin kadar olmak üzere en fazla 1000 Tl çekebilir çektiğin prayala borcunu ödeyip 6 taksitte geri ödeyebilirisin.
  • arkadaşlar az önce 0 532 752 4616 ya mesaj attım yaklaşık 30 sn sonra paranız hesabınıza yatırıldı diye mesaj geldi
    tabi öncesinde ben bankayı arayıp hesap işletim ücreti olayını sordum aynı gün çekerseniz almaz ama bigün sonrasına bırakırsanız da acımaz dedi
    kartım teb total
  • arkadaşlar bonus kartda yıllık ücret alıyorlar galiba. peki total kartda da alıyorlar mı?
  • Bugün son gün ve ben de aldım son anda. Maaş bankam olduğundan dolayı hesap işletim ücreti gibi bir ücretin kesilmesi söz konusu değil herhalde.
  • MART'TA ÇEKECEKLER İÇİN OLAY TAZELENDİ. ÇEKEBİLİRSİNİZ.
  • Umarım yıl sonuna kadar devam eder, hiç ihtiyacım olmasa bile alıp EnPara hesabıma atıyorum, taksidi gelice ödüyorum. Masrafsız borç vadesi uzatmak için birebir. Pzrt günü hemen Mart çekimini de yapalım.
  • Kampanya şartları değişmiş, demekki doğru hatırlıyormuşum..

http://www.teb.com.tr/Bireysel/cepte-para.aspx

TEB Kredi Kartları'yla bir takvim yılı içinde en fazla bir adet Cepte Para işlemi yapılabilir.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Yıla çevirdilerse bizim hesaplar şaştı demektir. Daha geçen ay olarak geçiyordu.
  • sayaras kullanıcısına yanıt
    yeni çıkan kredi yasalarıyla ilgisi olabilir belki.. seneye vurunca faizsiz baya iyi para geçiyodu milletin eline.
  • iyi fırsatmış kaçırdık daha önce lazım değildi şimdi lazım ama şartlar değişmiş yine paraf karttan çekeceğiz galiba...
    Teb bankasından herhangi bir kredi kartım yok. Bu kampanyadan (TEB KREDİ KARTINIZLA “CEPTE PARA” ) yararlanmak için, kredi kartı açtırmayı düşünüyorum. Kart parası, hesap işletim ücreti vs. en az hangisiyse onu açtırayım, sizin tavsiye edebileceğiniz kart var mı?

Bir de aklıma takılan bir kaç şey var; yeni kart açtırdım elime ulaşana kadar kampanya bitmez herhalde değil mi? Yeni kart sahipleri de bu kampanyadan yararlanıyordur, aksini belirten bir bilgi bulamadım.
  • Yeni, eski tüm teb kredi kartı müşterileri faydalanıyor. Aidat, işletim ücreti vs. konusunda bilgim yok, zira ben maaş müşterisi olduğumdan herhangi bir kesinti yapamıyorlar benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

iyi fırsatmış kaçırdık daha önce lazım değildi şimdi lazım ama şartlar değişmiş yine paraf karttan çekeceğiz galiba...

Kampanya 31 Mart 2014 tarihine kadar geçerlidir.
    teb bankasına emekli maaşımı taşısam, bu avans dan yararlanabilir miyim?
    alıntı ve bahsedilme olmayınca niye cevap gelmedi diyordum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

teb bankasına emekli maaşımı taşısam, bu avans dan yararlanabilir miyim?
    alıntı ve bahsedilme olmayınca niye cevap gelmedi diyordum..

Valla abiciğim maaşınızı taşıyınca sizden hesap işletim ücreti ve kart aidatı almayacaklarsa, niye olmasın ki.
    bilginiz yok sanırım?

• (yukarıda ki mesajımı tekrar yazayım; bilen kişiler bilgilendirirse süresi geçmeden başvurayım).

Teb bankasından herhangi bir kredi kartım yok. Bu kampanyadan (TEB KREDİ KARTINIZLA “CEPTE PARA” ) yararlanmak için, kredi kartı açtırmayı düşünüyorum. Kart parası, hesap işletim ücreti vs. en az hangisiyse onu açtırayım, sizin tavsiye edebileceğiniz kart var mı?

Bir de aklıma takılan bir kaç şey var; yeni kart açtırdım elime ulaşana kadar kampanya bitmez herhalde değil mi? Yeni kart sahipleri de bu kampanyadan yararlanıyordur, aksini belirten bir bilgi bulamadım.

• fds14 F kullanıcısına yanıt
    ücret konusunu bilemicem, bankanın sayfasında yazar ücretleri ama kampanya bitmez merak etme.. kuryesi çok kötü yalnız sürekli takip etmen lazım, gelmiyorlar geldik diyorlar benim çok sıkıntılı olmuştu. telefon açıp bağırdım çağırdım sonra geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

ücret konusunu bilemicem, bankanın sayfasında yazar ücretleri ama kampanya bitmez merak etme.. kuryesi çok kötü yalnız sürekli takip etmen lazım, gelmiyorlar geldik diyorlar benim çok sıkıntılı olmuştu. telefon açıp bağırdım çağırdım sonra geldi.

hangi kargo firması getiriyor, siz kaç günde teslim aldınız?

• Bunu biliyordum ama takip edelim. Şimdi ben 1000 TL çektiğimde 167 TL olarak ödeyeceğim değil mi ayda? Haziran'da babamlar mezuniyetime gelecekler. Bir dünya masraf olacak. Duruma göre çekeyim. Kendim öderim diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.