Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tebde kredim de var. Kredi ödemelerini önceden ödemek için almıştım bundan. Her ay 15-20 tl erken ödeme faiz indirimi yapıyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Takip,

Şaka mı bu

neredeyse 1 senedir var bu yeni bir şey değil. Ayrıca eskiden limitin yettiği kadar veriyordu şimdi aylık en fazla 1000 TL ile sınırlı.

Limit yettiği kadarki dönemde tam da evlilik arefesindeydimki dibine kadar sömürmüştüm..Sırf bu olay yüzünden kartı kapattırmıyorum
  • Ben de kullanmaya devam edeceğim Teb Bonus'u eğer bir aksilik olmazsa. Adamların bu hizmeti cidden çok güzel.
  • Kampanya 28/02/2014 tarihine kadar geçerlidir diyor , her ay almak mümkün değil demekki...
  • jr1907 J kullanıcısına yanıt
    Aylık yenilenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb kartın limiti tavanda...
    Artık peşin yatırıp taksitle alıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Aylık yenilenir

Müşteri çekmek için yapıyorlar belirli bir süre sonunda bitirilir.Garanti de yapmıştı bir kere almıştık 6 taksitte ödemiştik geçen yine aradılar 6 ay için 115 tl faiz 1000 liraya şakamısınız dedim kapattım :)
  • Kampanya hangi tarihler arası? Şimdi basvursam teb e kart için yetişir mi kampanyaya?

• hesap işletim ucreti aliniyorlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Aylık yenilenir

Müşteri çekmek için yapıyorlar belirli bir süre sonunda bitirilir.Garanti de yapmıştı bir kere almıştık 6 taksitte ödemiştik geçen yine aradılar 6 ay için 115 tl faiz 1000 liraya şakamısınız dedim kapattım :)

Vayyy hocam nerelerdesin ayran ictik ayrı mı düştük? Ne dersin basvuruyum mu teb e

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Geç bile kalmissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart limitiyle alakalı mı acaba yani 700 tl limit olsa bile veriyor mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord3

kart limitiyle alakalı mı acaba yani 700 tl limit olsa bile veriyor mu ki?

kart limitin kadar çekebilirsin..
  • Bu kampanya ilk ciktiinda ilk ay sinirsiz cekiliyordu. 10 000 tl cekmistim o ay. 6 ay taksitle 0 faizle.
    Simdi her ay bir kez izin veriyor basladigi gunden beri her ay 1 kez cekmeye devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

Ben dün çektim hemen hesabıma yattı saolsun tebten faiz vs yok

Kaç saat içerisinde hesabınıza geçti acaba. Aynı gün içerisinde çıkıyorsa hesap işletim ücreti kesilmeden çekerim parayı diye düşünüyorum da.
  • şubat 28 son tarih diyor . ondan sonra bu kampanya bitiyor mu arkadaşlar ?
  • ş işleminiz gçklştirilemiyoor sms den parasını çıkaracaklar şerefsizler..1 kere çektik daha sonra hep bu mesaj
  • 2 kere kart ücreti sorulduğu halde hiç cevap veren çıkmamış..

ayrıca hesp işletim ücrei de alınıyor mu?
  • az önce mesaj gönderdim, mesaj gönderdikten ortalama 20-30 saniye sonra 1000 tl vadesiz hesabıma aktarıldı :) hemen parayı marifetli hesabıma aktardım, hesap işletim ücreti kesilmemesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 5 Şubat 2014; 11:42:03 >
  • Kart ücreti kesiliyor arkadaşlar, paranın yattığı günü çekerseniz sıkıntı yok ama benim gibi 1 gün sonrasına bırakırsanız 80 tl kesildiğini görebilir siniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.