Arkdaslar desteginiz için çok tesekkur ediyorum. an itibari ile aradıgım sorunun cevabını bulmus bulunmaktayım. japonyadan bir kardesimiz VERSUS TURISMO SPADA marka 15×6.5J janta boru gibi ZIEX 175/60R15 81H takmıs görüntüye hasta olmus bulunmaktayım. lütfen sizde bi inceleyin derim.
Arkdaslar desteginiz için çok tesekkur ediyorum. an itibari ile aradıgım sorunun cevabını bulmus bulunmaktayım. japonyadan bir kardesimiz VERSUS TURISMO SPADA marka 15×6.5J janta boru gibi ZIEX 175/60R15 81H takmıs görüntüye hasta olmus bulunmaktayım. lütfen sizde bi inceleyin derim.
çok sağlam kafa yordum hocam. hata yapma sansım yok iste. netten alacam. iyi hesaplayıp tek seferde konuyu kapatmam lazımdı. fiyat cok iyi denk geldi. hemde jantlarımı degistirmeme gerek kalmadı. hem fabrika cıkısı lastik tabanı olcusune dondum. harika oldu benim icin. tesekkurler desteginiz icin.
evet düşündüğüm kadar değilmiş, böyle olacaksa alabilirsin sorun olmaz. lastik gerilmiş gibi durmuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme