Şimdi Ara

oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: c.staticxxx

Arkdaslar desteginiz için çok tesekkur ediyorum. an itibari ile aradıgım sorunun cevabını bulmus bulunmaktayım. japonyadan bir kardesimiz VERSUS TURISMO SPADA marka 15×6.5J janta boru gibi ZIEX 175/60R15 81H takmıs görüntüye hasta olmus bulunmaktayım. lütfen sizde bi inceleyin derim.

http://www.car21fukui.jp/?p=6946 inceleyin arkadaslar

oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım)

Uluslararası çalışmışsın helal.Yakışmış cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

Orijinalden alıntı: c.staticxxx

Arkdaslar desteginiz için çok tesekkur ediyorum. an itibari ile aradıgım sorunun cevabını bulmus bulunmaktayım. japonyadan bir kardesimiz VERSUS TURISMO SPADA marka 15×6.5J janta boru gibi ZIEX 175/60R15 81H takmıs görüntüye hasta olmus bulunmaktayım. lütfen sizde bi inceleyin derim.

http://www.car21fukui.jp/?p=6946 inceleyin arkadaslar

oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım) oto lastik (bilen arkadaslar allah rızası için yardım)

Uluslararası çalışmışsın helal.Yakışmış cidden

çok sağlam kafa yordum hocam. hata yapma sansım yok iste. netten alacam. iyi hesaplayıp tek seferde konuyu kapatmam lazımdı. fiyat cok iyi denk geldi. hemde jantlarımı degistirmeme gerek kalmadı. hem fabrika cıkısı lastik tabanı olcusune dondum. harika oldu benim icin. tesekkurler desteginiz icin.

• evet düşündüğüm kadar değilmiş, böyle olacaksa alabilirsin sorun olmaz.
    lastik gerilmiş gibi durmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.