Şimdi Ara

Oto lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok bakındım ama lastikle ilgili bir konu bulamadım

Herkese Merhaba
    2009 model Seat Leon aracım var 205/55/16 oto lastiği almak istiyorum, bayramdan sonra uzun yola çıkıcağım, araçtaki lastikler miladını doldurdu malesef, 1200-1300 TL bütcem var

Petlas imperium
    Debica Presto HP 2

lastikler bütçeme uyuyor fakat lastikler hakkında pek bir bilgim yok
    Bu lastikleri kullananlar ve bütçeme uygun lastik önebilecek olan varsa düşüncelerini bildirebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• aynı ebatta conti cpc6 kullanıyorum memnunum.
  • Goodyear efgp2
  • Geçen ay İzmirde conti yetkili bayisinden aynı ölçüde cpc 6 aldım. Sökme takma, rot, balans, sibop dahil 1700 lira verdim.

Daha önce de cpc2 kullandım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 28 Temmuz 2020; 10:5:50 >
  • cpc6 Goodyear efgp2 arkadaslar yazmıs zaten hocam ben 2 hafta arastırdım bu 2 lastik cok cıktı karsıma
    birde pirelli cıkardı yeni onu bilmiyorum tam.
  • Falken Ziex 310 öneririm. Şirket aracımızda da kullanıyoruz, ben kendi aracımda bir eskisi ziex 914 kullanıyorum, tam bir fiyat performans lastiğidir. Bir bakın bence.
  • kolayoto
    Falken Ziex ZE310 Ecorun 205/55R16 91V
    https://kolayoto.com/products/falken-ziex-ze310-ecorun-205-55r16-91v

• Hankook Ventus Prime 3 bulunur o fiyat aralığında. Bana verilen fiyat 350TL idi Pınarbaşı'nda Continental ana bayi.
  • Dediğiniz lastiklere baktım fiyat aldım da ağzını açan 2 bin liradan başlıyor bu da beni çok zorluyor :(

Petlas için birşey demediniz 1200 lira fiyat aldım montaj rot balans dahil, yerli mal diye gözümü kapatıp alsam mı ki bilemedim

Falken için kolay otoyla görüştüm online sipariş usulü çalışıyorlarmış montaj ücretine karışmıyorlar
  • bullbaba kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hele ara ebatlarda makas neredeyse 2 kata kadar çıkabiliyor.
  • Coniwalker03 kullanıcısına yanıt
    Hocam Dunlop a da bi bakın, fiyat sorun.
  • hankook ventus prime 3 veya falken ziex serisi f/p ürünlerdir
  • Dün lastik bayilerini gezdim fiyatlar çok pahalanmış aldığım en düşük fiyatları yazayım

Michelin primacy-4 475 TL
    Continental cpc-6 450 TL
    Bridgestone toranza t005 400 TL
    Goodyear efficientgrip 420 TL
    Goodyear Egle Sport 350 TL
    Lassa 400 TL
    Falken ze310 350 TL
    Hankok Ventus Prime3 350 TL
    Petlas ımperium 300 TL
    Karmoron 325 TL
    Laufen c.c 71 300 TL
    Debica Presto hp2 300 TL
    Dunlop göremedim ama 400 lira cvarı denildi.

Aynı marka olup farklı bayilerde bile fiyat farkı oluyor ben en düşükleri yazdım, lastikleri gördüm ve inceleme fırsatım oldu arasında en çok Bridgestone toranzayı beğendim, biraz sert bir lastik uzun ömürlü olacağını düşünüyorum bakalım artık kafam çok karıştı :)
  • BF GOODRICH Urban Train Lastik için;

Aracıma uygun sadece bu lastik olup, A/T lastiğe yakın, bu lastikleri bulabildim ve almayı düşünüyorum. Kullananlara sormak istiyorum: ben bazen hafif araziye çıkıyorum. Sivri çakıllı yollara felan. Bu lastik dayanıklı mı? Sertliği nasıl? Aracımda continental vardı ama çakıllı orman yolunda ikitanesi patlatıp yardım...ikitane lastiği yedim. Eğer bu lastik dayanıklı degilse hafif sıkıntılı yollara, mecburen sert lastik olan Bridgestone Weather Control A005 alicam. Ama bridgestone asfalt yolda takoz, cok ses yapiyor felan diyorlar. Urban Tire nasil bir lastik? Hamuru nasil? Dayanıklı mi, konforlu mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.