Şimdi Ara

oto lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma dört mevsim lastik almam gerek.Yaptığım araştırmalara göre Dunlop EC201,Goodyear DuraGrip,Fulda EcoControl arasında kaldım.Fikir sahibi olup da bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.175/70/R13

• arkadaşım yazdığn tüm lastikler 4 mevsim değildir bunlar yaz lastiğidir anacak bayiler 4 mevsim diye satıyorlar sana önedeceğim tek ve gerçek dört mevsim goodyear vector 5 tir
  • Sizin araştırdığınız lastikler Standart Lastik kategorisinde olan lastiklerdir.Standart lastikleri her mevsim kullanılabileceğiniz konusunda tereddüt etmeyiniz. Fakat kış aylarında kış lastiği performansını da beklemeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylastik -- 24 Kasım 2018; 11:55:4 >
  • 4 mevsim diye bir lastik yokdur.yazın,kış,ıslak zemin,ve performans latikleri vardır.kış lastiklerinin diğer lastiklere göre arasındaki fark daha yumuşak olması ve sogukda sertleşmemesidir.paran varsa mişlen(telafuz için kusura bakmayın)paran yoksa lassa yı öneririm.lassa da mişlen den aşagı bir lastik değildir kendi görüşüm.
  • lassa revo
  • my lastik sen hiç 20km hızla giderken senin 4 mevsim dediğin lastiklerle spin attınmı
  • FULDA ECOCONTROL 175 70 R13 ebat için tek geçerim
  • Lassa Miratta, İmpetus Revo derim dayanıklılık ve yol tutuş süper.Yazdığınız lastiklerden kötü olan yok zaten ama arkadaşın baktığı lastiklerden de ben olsam Dunlop tercih ederdim.
  • Yaklaşık trafikteki araçların %95 'i yaz lastiklerni ile yaz kış kullanılmakta.Ayırca bu lastiklerden de kış lastiğinin performansının beklenilmemesi gerektiğinden de bahsettim. 20 km giderken spin attığına göre lastiklerinizin ya dişleri 3 mm altında, etiketi değeri iyi olmayan olmayan bir lastik kullanmaktasınız , zemin ile ilgili(mazot,yağ vs ) bir problem de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylastik -- 24 Kasım 2018; 11:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsugh

arkadaşım yazdığn tüm lastikler 4 mevsim değildir bunlar yaz lastiğidir anacak bayiler 4 mevsim diye satıyorlar sana önedeceğim tek ve gerçek dört mevsim goodyear vector 5 tir

Vector5 ler üretimden kalkalı 1 yıl oldu arkadaşlar. Bazı ebatlarda Goodyear4Seasons olarak üretilmekte.
  • arkadaşlar,ben yaklaşık 5-6 yıldır marshall kullanıyorum çok memnunum.pek bilinmez belki ama gerçekten iyi lastikler,hem yazlık hem kışlık tipini aldım
    ikisi de çok iyi,hem daha ekonomik.
    iş yerinde farklı markalar da kullanıyoruz bunlardan farkı yok hatta bazılarından daha iyi
    bence değerlendirmeye değer.
  • İle göre kullanıla bilirde kullanılamazda ben istanbulda yaşıyorum aşağıdaki sitede indirim vardı aldım şuan memnunum.

https://www.lastiksiparis.com/kategori/4-mevsim-lastigi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.