Şimdi Ara

oto ses sistemi(acil)!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bir oto ses sistemi hazırlamak istiyorum.Alacaklarım söyle:
    1. JBL CS-1214 ORJİNAL KABİNLİ 1000 WATT 30CM BAS<==Subwoofer fiyat:150 TL
    2. PİONEER TS-A6973E 400 WATT<===hoparlör(speaker oluyor heralde):94 TL(bunlar tek mi satılıyor?olmadı siz ucuz,kapılar için olan hoparlörlerden önerirmisniz)
    3.Edison ed1000a<==bundan bulamadım ama en ucuzu kaç TL'dir?Bunları besler mi?
    4.Bunlara hangi teybi önerirsiniz? fiyat uçuk olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5metallica5 -- 14 Eylül 2010; 16:14:51 >

• YAPTIRDIĞIM SES SİSTEMİDE ŞÖYLE
    HYUNDAİ ACCENT ADMİRE 1.5 CRDİ 2006 KASASI
    ÖN KAPILAR 13CM Dİ ERBİL USTAM USTALIĞINI SERGİLEDİ 16 CM İNFİNİTY REFERENCE 6520 SCS 75 RMS 225 WATT COMPENANT 1 TAKIMI TAKTI
    ARKA BAGAJ ÜSTÜNEDE 16 CM İNFİNİTY KAPPA 65.7 CS 270 WATT 90 RMS GÜCÜNDE COMPENANT 1 TAKIM TAKILDI

AMFİ XETEC VECTOR V-350.6 AMFİ TAKILDI SADECE 1 ADET
    KAPASİTÖR SOUND STREAM 1.5 FARAT 1 ADET TAKILDI
    SUBWOOFER A GELİNCE jbl gt serilerinden 40 cm lik olanını taktık fakat çok büyük geldi bagaj da ufacık yer kaldı 2 gün kullandım baktımki böle olmuycak bagaj bagajlıktan çıktı saolsun erbil elektronik erbil ustam kırmadı iade ettim sora pioneer ts-w308d4 1400 watt 400 rms lik bu canavarda karar kıldım subwoofer in babası sert bi bass küt küt küt vuruyo 40 cm jbl de 2 gün bendeydi hangisi derseniz kesinlikle pioneer sert bi bass 30 cm olmasına ragmen 1400 watt 400 rms subwooferin babası

YUKARIDAKİ SİSTEMİ 1.600 TL YE MAL ETTİM 400 NAVİGASYON 200 TL YEDE XENON TAKTIRDIM ARABA SINIF ATLADI YOLDA GÖRENLER MERCEDESE BAKMIYOR BENİM HYUNDAİYE BAKIYOR SES VAR XENON VAR EE BİDE BEYAZ OLUNCA

SUBWOFER DÜŞÜNEN YUMUŞAK BASS OLSUN DİYENLER JBL SEÇİN SERT İSTEYEN UCUZ YOLLU OLSUN DİYENLER PİONEER 1400 WATT 400 RMS SEÇİN HA BU BANA YETMEZ DAHA ÜST SERİ WOOFER İSTEYENLERE TVSİYEM KİCKER CVX-12 VEYA L5 VEYA L7 SERİLERİ

BÖLE SİSTEM DÜŞÜNENLER GÖZÜNÜ KIRPMASINLAR BİZZAT DENENDİ VE YAPTIRILDI ŞUAN ARACIM FUULL SES SİSTEMLİ VE GEÇTİĞİM CADDE İNİM İNİM İNLİYO ERBİL ELEKTRONİK 'E TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM KADIKÖYDE ARKADAŞLAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    geçen ay açıldı
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.