Şimdi Ara

OTO SES SİSTEMİ İÇİN ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 2 adet pıoneer 310d4 1400w bas ve jbl 6508 component var bunlar için nasıl bir amfi kullanabilirim pilippo po980 i önerdiler ama duydugum a göre voltaj Kaçağı olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony CDX-680UI ANA ÜNITE SOUND MAGUS C90 ANFIYE OVAL HOPARLÖR NE ONERIRSINIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum arkadaşlar 2400 watlik anfiye 1 ad mid takimi 1 ad bass 2 ad oval baglanirmi bass düşük seviyede olursa teşekkürler şimdiden yardımlarınıza

• bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    Mid ve ovallerin gerçek RMS nominal çalışma gücü kaç Watt..
    Anfi 2 ohm destekliyormu ??
  • Mid takımı 300 watlik rooadstar ovallerde kickir yazı görünmüyor bass da 4 ohm anfide audiomax mx-534 2400 wat

• roadstar rdh172c 300 watt mid takimi xtex 1000 watt 4 ohm bass kicker 300 watt 100 rms 4 ohm

• bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    Anfinin Front çıkışlarını kullanacaksınız, Midler ve ovaller için, tek çıkış 2 ohm destekliyorsa bağlanabilir.
    2 ohm desteklemiyorsa, iki adet hoparlör anfiyi ısıtır..

Rear çıkışa ise subwoofer bağlanacak.

Rear çıkış (LPF) ayarında, = bass geçiren.

Front çıkış (HPF) ayarında, = mid-tiz geçiren, olmalı. frekans ve gain level ayarları iyi yapılmalı.

Teypten gelen Kablonun bir ucu Y kablo ile, rear sağ ve front sağ..
    Teypten gelen kablonun diğer ucu Y kablo ile, rear sol ve front sol.. anfi girişlerine dağıtılacak.

Adamlar kolaylık olsun diye, teybin sağ kanalından gelen sesi, Y kablo ile anfinin hemen front girişine bağlayıveriyor.
    EEEEeee ne oldu bu sefer, frontlardan sadece müziğin sağ kanal sesi gelir, wooferdan ise sol,,, nerde dinleyiciye sol sesler,,,, teypteki tek kablo Y ile front kanala bağlandığı için, sağdan ve soldan aynı ses gelecek = YANLIŞ.

Geçen kendimde sökerdim ama muhabbet olsun diye, teypten ovallere giden ara anfiyi söktürdüm,,, adam ovalleri teybe bağlarken, sağ sol karışık bağladı,, abi dedim solu sağa bağladın,,,, fark edermi dedi,, bende fark eder dedim, Müzik dinliyorum dedim,, ön sağ kanal sesi, arka sol hoparlördende gelirsei nerde kaldı, stereo müzik zevki,, değelmi

• Teşekkürler yardımların için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.