Şimdi Ara

OTO SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ SATIŞ MONTAJ VE TAMİRİ YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Hizmet Türü #Diğer Elektronik Tamir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar, Oto müzik sistemleri üzerine dükkan açmış bulunmaktayım. Hizmet verdiğim dallar; oto ses sistemi montajı, satış, amfi tamiri, oto ses sistemi arıza onarımı ve xenon montajıdır.
    Adres: Kartaltepe mahallesi 50.yol caddesi no:18 A Bayrampaşa İST. (Forum İstanbul AVM yakını)

Forum üyelerine her türlü yardımcı olurum..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 14 Haziran 2018; 11:52:14 >

• Merhabalar hayırlı olsun. 1996 Model broadway arabama bütçesi 400 tl'yi geçmeyecek şekilde ses sistemi döşemek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim21626

Merhabalar hayırlı olsun. 1996 Model broadway arabama bütçesi 400 tl'yi geçmeyecek şekilde ses sistemi döşemek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba. teşekkür ederim. Amfili bir sistem düşünüyorsanız malesef 400 tl çok düşük bir bütçe hocam. tamamı 2.el olsa da kurulur ancak tatmin edici ses vermeyebilir artı sorunlar çıkartabilir. İsterseniz buyrun dükkanımıza gelin sorununuza çözelim.
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürücü18

Hayirli olsun

tşkr ederım
  • Murat 131 icin ortalama bir ses sistemi butcesi ne kadar tutar? Arkadasa amfili mi amfisiz mi diye sormussunuz pek bilgim yok, ne fark eder aciklarmisinz. Bide fiyatlara oranla alacagim sesi de kiyaslarmisiniz? Pek bilgim yok hocam cocuga anlatir gibi anlatirsaniz dinlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Murat 131 icin ortalama bir ses sistemi butcesi ne kadar tutar? Arkadasa amfili mi amfisiz mi diye sormussunuz pek bilgim yok, ne fark eder aciklarmisinz. Bide fiyatlara oranla alacagim sesi de kiyaslarmisiniz? Pek bilgim yok hocam cocuga anlatir gibi anlatirsaniz dinlerim.

Merhaba, ortalama 70 ile 250 tl aralığında montaj işçiliği olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günceldir.
  • audiocu kullanıcısına yanıt
    Ustad,mosfet ile ilgili bir paylaşımına rastladımda,bir akıl danışayım dedim.Blaupunkt kasetçalar kullanıyorum mp3 transmitter kullanıyorum ve çok memnunum.Lakin artık çerçevesi yalama mı oldu nedir her kasise girişte kapanıyor açılıyor falan.
    Şu dandik mp3 çalar teyplerden bakınmaya başladım da, mikado markasında mosfet çıkış yazan bir modeline rastladım.Sizin paylaşımınızda da transistörler mosfet den daha kaliteli ses verir demişsiniz,ben mosfeti kaliteli ses olarak algılamışım yıllardır.Daha çok pionner teyplerde görürdüm.Eğer bu mosfet fazla bir işe yaramayacaksa bu dandik tabir edilen teyplerde mosfetsiz olanı mı hiç olmazsa mosfet olanı nı mı önerirsiniz?sürekli kullanmıyoruz, ama kullanınca,şu anki blaupunkt kasetçalar+mp3 transmitter den daha aşağı kalite olmasın yeter diyorum kendi kendime.
    Birde beyinli oto teybe rastladım:) bu nedir hocam ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMHUR45 -- 4 Temmuz 2018; 14:17:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.