Şimdi Ara

SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ
    Merhaba arkadaşlar, Oto müzik sistemleri üzerine satış + montaj yapmaktayım. Hizmet verdiğim dallar; oto ses sistemleri satış & montajı, alarm, xenon ve diğer elektrik-elektronik aksesuar montajıdır. Ev ve işyerlerine alarm, güvenlik ve kamera sistemi satış & montajı da yapmaktayım. Siz değerli dh üyelerine hem danışmanlık hemde ihtiyaçları doğrultusunda elimden geldiğince yardım etmek isterim. İstediğiniz herhangi bir ürünü temin edebilirim, veya sizin mevcut oto ses sistemi ekipmanlarınızı işyerimde itina ve özveri ile montajını yaparım. Ayrıca Oto amfi tamiri de yapıyorum. Araç ses sistemi üzerine aklınıza takılan soruları cevaplayabilirim.
    Adres: Kartaltepe mahallesi 50.yıl caddesi no:18 A Bayrampaşa İST. (Forum İstanbul AVM yakını)
    Tel: 0536 789 85 88

Dilediğiniz HERTZ Ürünleri İçin Benimle İletişime Geçebilirsiniz. Hertz'in Tüm ürünlerini En uygun Fiyattan Temin edebilirim.

DİĞER ÜRÜNLER:

180 LİRAYA JBL PIONEER KALİTESİNDE SIFIR BAS 1000 WATT 250 W RMS

FİYAT: 180 TL

Türkiye araç ses sistemi piyasasına yeni girmiş olan DB Audio stoklarımıza girmiştir. 1000 watt peak 4 ohm tek bobin 250 watt rms güç değerlerine sahiptir. Ürün jbl cs1214 kasasına sahip ancak onun mıknatısından biraz daha büyük mıknatısa sahiptir. Sıfır poşetinde ve kutusundadır. Dükkanımıza uğrayıp dinlemenizi tavsiye ederim. Fiyat performans açısından en iyi subwooferdir. Kabinsiz tek fiyatı 180 tldir. Adetli olarak temin edilebilir.

MA AUDİO MA6K 16 cm Mid Takımı

16 Cm 100 watt rms 200 watt peak. kutusunda sıfır ürün.

Fiyat 220 tl.

Diamond Marka 5013 model 13 cm 240 watt peak 70 watt rms mid takımı. Ürün çin malı olmayıp malezya üretimidir ve memnuniyet garantili satmaktayız. Ürün fiyatına göre en yüksek kalitede malzemeden üretilmiştir. Elinize alıp incelediğinizde farkı hissedeceksiniz. Beğenmezseniz para iadelidir. Diğer çin menşeili mid takımları ile karıştırmayınız. Ürün sıfır kutusundadır, ilk açan siz olucaksınız.

FİYAT: 240 TL

SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ

Diamond Marka 6016 model 16 cm 300 watt peak 85 watt rms mid takımı.
    Ürün çin malı olmayıp malezya üretimidir ve memnuniyet garantili satmaktayız. Ürün fiyatına göre en yüksek kalitede malzemeden üretilmiştir. Diğer çin menşeili mid takımları ile karıştırmayınız. Ürün sıfır kutusundadır, ilk açan siz olucaksınız.

FİYAT: 240 TL

SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ SATILIK ARAÇ SES SİSTEMLERİ + SES SİSTEMİ MONTAJ HİZMETİ

ALPINE MİD TAKIMI + COAX HOPARLÖR SIFIR GİBİ TEMİZ

Temiz çok kısa bir süre kullanılmış zorlanmamış hoparlörler satılıktır. Kutuları mevcuttur. Eksiği yoktur. İstanbul içinden denenerek verilir.
    1 çifti spg17cs 16 cm mid takımı
    Peak Power: 280 W
    RMS Power: 70 W
    1 çifti spg17c2 16 cm coax hoparlör
    Peak Power: 240 W
    RMS Power: 60 W

Not: Resimlerdeki 1 çift coax satılmıştır.

FİYAT: Takımı 220 TL

PİONEER DEH-X1850 UB USB AUX CARD CS ÇALAR

Sıfır kutusunda Montaj dahil fiyatıdır.

FİYAT: 270 TL

Araç İçin 7" Lcd Ekran Sıfır

FİYAT: 180 TL

OPEL ASTRA J KASA ORJİNAL HOPARLÖR TAM TAKIMI EKSİKSİZ

Opel Astra J kasa araçtan çıkarılmıştır. 2 ön hoparlör, 2 tiz ve 2 arka hoparlör şeklinde tam takımdır. Sıfırdan farksız ve hiçbir sorunu yoktur.

FİYAT: 350 TL

ÇEŞİTLİ KABLO KİTLERİ:

Cadence xenith-8kit 8 awg FİYAT: 70 TL

Cadence ca8kit 8 awg FİYAT: 70 TL

Cadence cıo-kıt4 4 awg kablo kiti FİYAT: 110 TL

ULX Audio 8 awg Kablo kiti FİYAT: 60 TL

Netex Audiomax 8 awg kablo kiti FİYAT: 50 TL

ARIZALI OTO AMFİLERİNİZ TAMİR EDİLİR - ARIZALI OLUP TAMİR ETTİRMEDEN SATMAK İSTEDİĞİNİZ AMFİLERİNİZ SATIN ALINIR.

CADENCE ZRS C1 1 OHM 2250 WATT RMS D CLASS MONO BAS AMFİSİ.

FİYAT: 1100 TL

Cihaz sorunsuz ve bulabileceğiniz en temiz amfilerdendir. Kesinlikle temiz ve tamirsizdir.

Güç Değerleri:
    1ohm 2250 watt rms
    2ohm 1400 watt rms
    4ohm 800 watt rms

Not: Amerika satış fiyatı 1000$ dır. Bu ürünün abisi 1 ohmda 2500 rms veren daytona dca 2500 piyasada 1450 tl civarlarından satıldığını düşünürsek, zrs c1 in yukarıdaki fiyatı hakettiğini düşünmekteyim. saygılar.

Diğer aklınıza takılan birşey olursa pm atabilirsiniz. İşyerimde montaj hizmeti vermekteyim. Ararsanız adres tarifi veya konum atma şeklinde bilgilendirebilrim. iyi günler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba öncelikle hayırlı ugurlu olsun.aracım 2006 toyota corolla hb eski sahibi tesisat koymuş ama satarken sökmüş muhtemelen dandik kolon takmış olmalı ses hiç güzel değil o yüzden ses sistemi koymak geldi aklıma kablo tesisatı duruyor biraz araştırdım bi kaç yerle görüştüm kafam karıştı 500 600 civarında bi bütçem var yardimci olurmusun fikir verebilirseniz sevinirim bol kazançlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhansahin058

Merhaba öncelikle hayırlı ugurlu olsun.aracım 2006 toyota corolla hb eski sahibi tesisat koymuş ama satarken sökmüş muhtemelen dandik kolon takmış olmalı ses hiç güzel değil o yüzden ses sistemi koymak geldi aklıma kablo tesisatı duruyor biraz araştırdım bi kaç yerle görüştüm kafam karıştı 500 600 civarında bi bütçem var yardimci olurmusun fikir verebilirseniz sevinirim bol kazançlar dilerim

merhaba, mevcut bütçeniz ile

edison ed1520 16 cm mid takımı
    edison ed604L 4 kanal amfi
    cadence veya pyle kablo kiti
    jbl gt4 cs1215 30 cm kabınlı bas şeklinde giriş sınıfı ve çok verimli çalşabilecek bir sistem kurabiliirz.

eğer aracınızın orjinal teybine bağamayı düşünüyorsanız deck çeviriciye de ıhtıyacımız olacak elimde mevcuttur.

makul bir işçlik fiyatı ile montajı yapabilrim. saygılar..

• Hayırlı olsun hocam dükkanınıza en kısa sürede uğrayacağım inşallah pailo aracıma tesisat düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: bada_boom

Hayırlı olsun hocam dükkanınıza en kısa sürede uğrayacağım inşallah pailo aracıma tesisat düşünüyorum...

teşekkür ederim. tabiki her zaman beklerim..
  • hocam astra j hb aracıma 2 komponent 4 kapıya 1 de amfi bağlanacak fiyat verebilir misiniz? ürünler elimde mevcut.

komponentler alpine spg-17cs amfi auidison srx 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draw1907 -- 26 Haziran 2016; 22:48:46 >
  • ilan güncellenmiştir. draw1907 hocam size özelden yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    3 ay önce açıldı
    Oto Ses sistemi
    7 ay önce açıldı
    Oto ses sistemi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı işler....
  • Teşekkürler, size özel mesaj gönderdim
  • araba Alarm montajı için fiyat nedir acaba ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 2 Ağustos 2016; 19:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

araba Alarm montajı için fiyat nedir acaba ? :)

sen gel hallederiz kankam ;)
  • ağa öncelikle selamlar ben eve oto sistemi kurmak istiyorum yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADİRKAAAN

ağa öncelikle selamlar ben eve oto sistemi kurmak istiyorum yardımcı olurmusun

oto ses sistemleri kısmına konu açarsanız yardımcı oluruz hocam, buradan bahsettiğiniz konu uzaar gider.
  • Pm attım. İlgilenirseniz sevinirim.
  • Selamlar oncelikle hayirli olsun benimde 2007 hb sol corolla aracim var orjinal teyp 5 kanal amfi alpin iki takim oval pandizotu var ,jbl kabinli bas,ceviricim 5 kanal masivve ,cadence 8 g kablo uc adetde rca kablom var yani nerdeyse hersey var montaji yaapilacak fiyat verirmisin birde bu sistemler arkada oldugu icin orjinal kolonlarida baglarsak bu sistrme nasil olur orjinal kolonlar amfiyle sonuc verirmi her kanala bir alpin oval bir orjinal kolon baglanacak nasil olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Punto Easy aracıma 1 takım mid ve 1 tane dahili anfili alpine swe-815 satın aldım. Kabloları ve kumandayı döşemeden geçirdim ancak teyibi sökemedim ve elektrik bağlantısını yapmadım.

Benim sorum;

teyipten çıkan ses kablosuna anfinin kablosu paralel bağlanacak. (Bu anfide çevirici kullanmaya gerek yok)

anfinin + ucu aküye veya direksiyon altındaki sigortadan biryere bağlanacak (10A sigorta ile geldi bas. Fazla güç çekmediği için sigortadan alanlar mevcut)

tetik teybe bağlanacak

1 takım mid ön kapılara takılacak

Ön kapıdan çıkanlar arka kapıya takılacak.

Bunların montajı için fiyat verebilir misiniz?
  • size ozel mesaj attim donus yaparsaniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.