Şimdi Ara

Oto sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    peugeot 206 aracımda ana ünite sony dsxau40 (55×4) watt teyp, jameson usa 505 2500 watt anfi arka dortlu pandizotta 2 adet 1600 watt jameson oval 2 adet roadstar 500 watt oval ve sony xplod 1800 subwoofer mevcut.sorunum şu arkadan cok güzel ses geliyor ama önlerde ses varmı yokmu belli degil.önlerdede 2 adet pionner 180 watt 16 cmlik fabrika cıkısı hoparlör mevcut.Jbl 16 cm komponent tarzı biseymi almalıyım veya pionner tweter tarzı biseymi takmalıyım ayrıca bu anfi bu son takacağım komponent veya tweteri da hepsiyle kaldırır mı?
    yardımlarınızı bekliyorum.

• eugeot 206 aracımda ana ünite sony dsxau40 (55×4) watt teyp, jameson usa 505 2500 watt anfi arka dortlu pandizotta 2 adet 1600 watt jameson oval 2 adet roadstar 500 watt oval ve sony xplod 1800 subwoofer mevcut.sorunum şu arkadan cok güzel ses geliyor ama önlerde ses varmı yokmu belli degil.önlerdede 2 adet pionner 180 watt 16 cmlik fabrika cıkısı hoparlör mevcut.Jbl 16 cm komponent tarzı biseymi almalıyım veya pionner tweter tarzı biseymi takmalıyım ayrıca bu anfi bu son takacağım komponent veya tweteri da hepsiyle kaldırır mı?
  • bu ne simdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün; 9:30:03 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    eugeot 206 aracımda ana ünite sony dsxau40 (55×4) watt teyp, jameson usa 505 2500 watt anfi arka dortlu pandizotta 2 adet 1600 watt jameson oval 2 adet roadstar 500 watt oval ve sony xplod 1800 subwoofer mevcut.sorunum şu arkadan cok güzel ses geliyor ama önlerde ses varmı yokmu belli degil.önlerdede 2 adet pionner 180 watt 16 cmlik fabrika cıkısı hoparlör mevcut.Jbl 16 cm komponent tarzı biseymi almalıyım veya pionner tweter tarzı biseymi takmalıyım ayrıca bu anfi bu son takacağım komponent veya tweteri da hepsiyle kaldırır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.